Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ MARC ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΦΙΛΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ

 

Ραγδαία πτώση σημειώνει η δημοφιλία του ετερόκλητου κυβερνητικού σχήματος Τσίπρα-Καμμένου, αφού σε μόλις 33 μέρες, σημειώνει απώλεια 23,3 εκατοστιαίων μονάδων.

ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ

 
Διαβάστε την Επικαιρότητα ΕΔΩ.....

 Η Ελλάδα της επιχειρηματικής και πολιτικής ολιγαρχίας, η Ελλάδα των φτωχών και των πάμφτωχων, η Ελλάδα των πεινασμένων και απελπισμένων.

ΟΙ ΕΛΒΕΤΟΙ ΜΑΣ... ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ

 

Υπό τον τίτλο «Η Ελλάδα δεν φαίνεται να "εποφθαλμιά" τα εκατομμύρια της φοροδιαφυγής, τα κατατεθειμένα στην Ελβετία», πρωινή εκπομπή της ελβετικής ραδιοτηλεόρασης «RTS Info» συμπέρανε ότι «παρά τις επείγουσες χρηματικές ανάγκες, η Αθήνα αδρανεί».

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΥΠΟΠΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

 

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση των Αρχών ασφαλείας σε χωριά της επαρχίας Λεμεσού, μετά από πληροφορία για δράση φανατικών τζιχαντιστών που επιχειρούν να προσηλυτίσουν ομοεθνείς τους για να πολεμήσουν στο πλευρό των τζιχαντιστών στο Ισλαμικό Κράτος.

ΑΥΞΗΘΗΚΕ ΚΑΤΑ 28% Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΒΙΑΙΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ

 

Κατά 28% αυξήθηκε πέρυσι ο αριθμός των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας βίαιων συγκρούσεων σε σχέση με το 2013, με τις αιματοχυσίες στη Συρία να διεκδικούν το μεγαλύτερο ποσοστό των θυμάτων, σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύτηκε σήμερα.

ΥΣΤΑΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ... ΚΟΥΑΡΤΕΤΟ

 

Δε θέλει να πάει στη Μέρκελ χωρίς λύση, ο πρωθυπουργός και τα δίνει όλα προκειμένου να επιβληθεί πολιτική λύση σε ευρωπαϊκό επίπεδο, για το οξύ και επείγον πλέον ελληνικό πρόβλημα, πριν από την επίσκεψή του στο Βερολίνο.