Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ. "ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ"

 
Διαβάστε την Επικαιρότητα ΕΔΩ.....

Αυστηρό μήνυμα Μοσκοβισί. “Δεν θα κρατήσουμε την Ελλάδα στο ευρώ με κάθε κόστος” Σαφές μήνυμα προς την Αθήνα απευθύνει ο Επίτροπος για τις Οικονομικές και Νομισματικές Υποθέσεις, Πιέρ Μοσκοβισί μια ημέρα πριν την Σύνοδο Κορυφής και τη συνάντηση που ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας.

Η ΝΕΑ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ

 

Αιφνιδιαστικά ένα ισχυρό «χαρτί» στα χέρια του Τσίπρα. Όπως λ.χ. ότι η Ελλάδα «μπαίνει» στο γεωπολιτικό παιχνίδι αφού Μόσχα και Βερολίνο καλούν Τσίπρα. Ότι σύμφωνα με τους Γερμανούς αναλυτές ,η πρώτη επίσημη επίσκεψη Τσίπρα στο Βερολίνο, μετά την «αιφνιδιαστική, τηλεφωνική πρόσκληση από την κ. Μέρκελ είναι μια «πραγματικά πολύ δύσκολη αποστολή» αφού η συγκυρία «είναι εξαιρετικά κρίσιμη» και το κλίμα « ανάμεσα στο Βερολίνο και την Αθήνα έχει δηλητηριαστεί».

«ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ»

 

«Πρέπει να σεβαστούμε την αξιοπρέπεια των Ελλήνων» δήλωσε τη Δευτέρα ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, ο οποίος τάχθηκε κατά ενός ενδεχόμενου Grexit, μιλώντας σε συζήτηση που διοργάνωσε το ίδρυμα Ζακ Ντελόρ στις Βρυξέλλες, με θέμα τη «διακυβέρνηση στην Ευρώπη».

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ «ΔΑΙΔΑΛΟΣ» ΓΙΑ ΔΙΚΤΥΟ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

To χρονικό διάστημα 10 με 11 Μαρτίου 2015, οι διωκτικές αρχές, με την υποστήριξη της Europol, εξάρθρωσαν οργανωμένη εγκληματική ομάδα, που διευκόλυνε την είσοδο μη νόμιμων μεταναστών - κυρίως Σύρων υπηκόων - στην Ελλάδα από την Τουρκία, μέσω θαλασσίων οδών.

H ΣΥΡΙΑ ΝΑ ΕΓΓΥΗΘΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΧΗΜΙΚΟ ΤΗΣ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ

 

Η κυβέρνηση της Συρίας πρέπει να διασφαλίσει ότι το πρόγραμμα των χημικών όπλων της έχει απολύτως και αμετάκλητα τερματιστεί, δήλωσε σήμερα ένας αξιωματούχος του ΝΑΤΟ.

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΗΣ ΚΩ

 

Τουλάχιστον πέντε επίδοξοι μετανάστες έχασαν τη ζωή τους τη νύχτα της Δευτέρας προς Τρίτη, στα ανοικτά των ακτών της Τουρκίας, όταν το πλεούμενο στο οποίο είχαν επιβιβαστεί ναυάγησε. Όπως έγινε γνωστό από τις τουρκικές Αρχές, οι μετανάστες προσπαθούσαν να φθάσουν στην Ελλάδα.