Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

 

H ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΝΕΤΑΙ...

 
   Διαβάστε την Επικαιρότητα ΕΔΩ.....

«Η Ελλάδα, για να σωθεί, πρέπει να εξέλθει κατεπειγόντως από την ευρωζώνη. Αλλά, η έξοδός της εμποδίζεται από τους ιθύνοντες της Ευρώπης, για να μην τεθεί σε κίνδυνο το ευρώ». Ο ΣΥΡΙΖΑ, συνεπώς, δεν έχει άλλη λύση, αλλά ούτε θα έπρεπε να αναζητήσει άλλη λύση. Να εξηγήσει στον ελληνικό λαό, που τον τιμά με την αγάπη και την εμπιστοσύνη του, ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ.  

ΣΥΓΚΡΟΤΕΙΤΑΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ EΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ


Σήμερα παρουσιάζεται στον Τύπο η πρωτοβουλία συγκρότησης της Επιτροπής για τον Λογιστικό Έλεγχο του Χρέους και την προαγωγή της διεθνούς συνεργασίας της Βουλής με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, τα κοινοβούλια άλλων χωρών και άλλους διεθνείς οργανισμούς σε θέματα χρέους. 

Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΤΗΡΗΣΕΙ ΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ

 

Ο πρωθυπουργός της Ισπανίας Μαριάνο Ραχόι επέμεινε τη Δευτέρα ότι είναι ανάγκη η Ελλάδα να τηρήσει τις δεσμεύσεις της έναντι της Ευρώπης, «όπως όλοι οι άλλοι», προσθέτοντας πως επιθυμεί η χώρα να μην αποχωρήσει από την ευρωζώνη.

Η ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΖΗΤΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK

 

Η αλβανική κυβέρνηση, κατά τα τελευταία δύο χρόνια, έχει αυξήσει τον αριθμό των αιτήσεων προς τον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Facebook, για παροχή πληροφοριών σχετικά με πρόσωπα που εμπλέκονται σε ποινικές υποθέσεις.

ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΗΠΑ - ΚΟΥΒΑΣ

 

Οι εκπρόσωποι της Κούβας και των ΗΠΑ συναντήθηκαν εκ νέου τη Δευτέρα στην Αβάνα προκειμένου να συνεχίσουν τις συνομιλίες τους για την αποκατάσταση των διπλωματικών τους σχέσεων, οι οποίες την περίοδο αυτή έχουν εμπλακεί σε νέα αντιπαράθεση για τη Βενεζουέλα.