Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

 
  Διαβάστε την Επικαιρότητα ΕΔΩ.....


ΤΟ ΝΕΟ ΤΕΙΧΟΣ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ

 

To αδηφάγο τυφλό μίσος του Γερμανικού επεκτατισμού και των εκφραστών του. Από χθες η ΕΚΤ ξεκίνησε το πρόγραμμα «ποσοτικής χαλάρωσης».

Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΣΤΕΙΛΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

 

Ο υπουργός Οικονομικών εξέφρασε την άποψή του ότι θα υπάρξει συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και θεσμών έως τις 12 Απριλίου σχετικά με τις προτεινόμενες ρυθμίσεις, όπως αναφέρει το Reuters.

ΔΙΠΛΟ ΝΟΜΙΣΜΑ; ΑΝΟΙΚΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ

 
  
Δεν αποκλείει να εφαρμοστεί η λύση του διπλού νομίσματος στην περίπτωση της Ελλάδας ο νομπελίστας οικονομολόγος Χριστόφορος Πισσαρίδης.

102 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ «ΝΑΙ» ΣΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

 

Στη δημοσιότητα έδωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου τα στοιχεία για το πόσοι τελικά είπαν «ναι» στα βουλευτικά αυτοκίνητα.

ΜΕΛΕΤΟΥΝ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ “ΚΟΚΚΙΝΩΝ” ΔΑΝΕΙΩΝ

 

H δημιουργία ενός ενδιάμεσου φορέα διαχείρισης “κόκκινων” δανείων περιλαμβάνεται μεταξύ των προτάσεων πολιτικής που επεξεργάζεται η κυβέρνηση, ανέφερε σήμερα η σύμβουλος χρηματοπιστωτικών θεμάτων στην αντιπροεδρία της κυβέρνησης Κερασίνα Ραυτοπούλου, μιλώντας σε εκδήλωση της Τράπεζας της Ελλάδος.

ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Ο "ΓΑΜΟΣ" ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ - ΜΠΟΚΟ ΧΑΡΑΜ

 

Η τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος αποδέχθηκε τη δήλωση πίστης της ισλαμιστικής ένοπλης οργάνωσης της Νιγηρίας Μπόκο Χαράμ, σύμφωνα με μια ηχητική καταγραφή η οποία αναρτήθηκε σε ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης και αναφέρεται ότι είναι μια ομιλία του Αμπού Μοχάμεντ αλ Αντνάνι, του εκπροσώπου του Ισλαμικού Κράτους.

Η ΙΣΛΑΝΔΙΑ ΑΠΕΣΥΡΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΕΕ

 

Η Ισλανδία δεν θα ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με την Ευρωπαϊκή Ένωση σχετικά με την ένταξη της στο μπλοκ των 28 κρατών μελών, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εξωτερικών στο Ρέικιαβικ, επισημοποιώντας την προεκλογική υπόσχεση του κυβερνώντος κεντροδεξιού κόμματος από το 2013 - όταν και ήρθε στην εξουσία - για πάγωμα των ενταξιακών συνομιλιών.