Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

 
  Διαβάστε την Επικαιρότητα ΕΔΩ.....
 


ΣΚΛΗΡΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΑΥΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟ EUROGROUP

 

Με σκληρά ερωτήματα θα υποδεχθούν τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών στο αυριανό Eurogroup οι εταίροι, ενώ είναι σχεδόν βέβαιο ότι καμία απόφαση δεν αναμένεται να ληφθεί, καθώς θεωρούν ότι δεν έχει γίνει κάποιο βήμα προσέγγισης από την Αθήνα.

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ. κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ

 

Λίγα λεπτά πριν την ομιλία του Αντώνη Σαμαρά σήμερα στη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ έγινε γνωστό ότι ο Ευρωπαίος Επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος παραιτήθηκε από την αντιπροεδρία του κόμματος της ΝΔ.

ΤΙ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΠΑΡΑΝΟΙΑ;

 

«Η παράνοια της ελληνικής κυβέρνησης: ίντριγκες, ίντριγκες παντού», αυτός είναι ο τίτλος άρθρου του Γερμανικού περιοδικού Spiegel. Γράφει μάλιστα ο συντάκτης του πως αντί να έρθει αντιμέτωπη με την πραγματικότητα, η ελληνική κυβέρνηση «βλέπει» συνωμοσίες, τις οποίες επικαλείται για να καλύψει τις ανεπάρκειές της…

ΟΙ ΦΙΛΟΡΩΣΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΠΩΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΒΑΡΕΩΝ ΟΠΛΩΝ

 

Την πλήρη απόσυρση των βαρέων όπλων από την αποκαλούμενη «γραμμή επαφής» με τον ουκρανικό στρατό ανακοίνωσαν σήμερα οι φιλορώσοι αυτονομιστές, κατηγορώντας μάλιστα το Κίεβο πως δεν έχει ακόμα υλοποιήσει τη δική του πλευρά της συμφωνίας.

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΒΑΛΕ ΦΙΜΩΤΡΟ ΣΤΟΝ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ

 

Η δεινή θέση των ελληνικών τραπεζών, η προτροπή Τσίπρα στους υπουργούς του για λιγότερα λόγια και περισσότερες πράξεις και ο κίνδυνος ενός Graccident είναι τα θέματα που απασχολούν σήμερα τον γερμανικό Τύπο.

ΑΙΜΑΤΗΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΣΕ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ

 

Τουλάχιστον 9 άνθρωποι τραυματίστηκαν σε επιθέσεις με μαχαίρια που πραγματοποιήθηκαν σε ένα σιδηροδρομικό σταθμό στη πόλη Κουανγκτσόου, που βρίσκεται στο νότιο τμήμα της Κίνας, προτού αστυνομικοί σκοτώσουν τον έναν εκ των δραστών και συλλάβουν έναν ακόμα ύποπτο.

ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΑΙΣΕΛΜΠΛΟΥΜ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ

 

Το πράσινο φως στην ελληνική κυβέρνηση να προχωρήσει με τις προτάσεις που κατέθεσε ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Βαρουφάκης, δίνει ο επικεφαλής του Εurogroup, Γέρουν Ντάισελμπλουμ. Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, η ανταπόκριση του προέδρου της Ευρωζώνης είναι θετική.