Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

 
Διαβάστε την Επικαιρότητα ΕΔΩ.....
 


ΣΤΟΙΧΕΙΑ-ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΕΚΤΟΞΕΥΘΗΚΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ

  
                   Διαβάστε όλη την έρευνα.ΕΔΩ.....



Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΝΕΜΤΣΟΦ ΓΥΡΙΖΕΙ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ

 

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, δήλωσε σήμερα σε δημοσιογράφους ότι η δολοφονία του ηγέτη της ρωσικής αντιπολίτευσης, Μπόρις Νεμτσόφ, αποτελεί ένα σημάδι επιδείνωσης του κλίματος στη Ρωσία, όπου τα πολιτικά δικαιώματα και οι ελευθερίες των μέσων ενημέρωσης έχουν γυρίσει χρόνια πίσω.

ΠΟΙΟΣ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΕΛΣΙΝΚΙ;

 

Τον Αύγουστο του 1975 υπογράφτηκε μεταξύ όλων - πλην Αλβανίας των ευρωπαϊκών κρατών, δυτικών τότε και ανατολικών, περιλαμβανομένης της Σοβιετικής Ένωσης και των ΗΠΑ μια πολυμερής Συμφωνία ειρηνικής συνύπαρξης, που, εκ των υστέρων, αποδείχθηκε πολύ σημαντικότερη από όσο ήθελαν τα δύο μπλοκ κρατών που τη συνυπέγραψαν: Η Τελική Πράξη του Ελσίνκι.

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ

 

Η μεγάλη οικονομική κρίση των τελευταίων ετών που έριξε την Ελλάδα σε μια πρωτοφανή περιπέτεια με χιλιάδες οικογένειες να μην έχουν τα βασικά προς το ζην και την εθνική μας κυριαρχία παραδομένη σε ξένους ανθέλληνες τοκογλύφους, μας δίνει το ισχυρό ερέθισμα να θέσουμε ξανά το ζήτημα των ενεργειακών κοιτασμάτων στο Αιγαίο, μια παλιά υπόθεση η οποία όμως τώρα παίρνει καινούργιες διαστάσεις συνδυασμένη και με την ανάκτηση της χαμένης εθνικής μας ανεξαρτησίας.

ΡΙΞΤΕ ΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ 50%

 

«Είμαι 40 ετών. Ρίξτε με εάν θέλετε. Θα με βρείτε και θα με βρίσκετε συνεχώς μπροστά σας» είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας στον Γερούν Ντάισελμπλουμ σύμφωνα με τη RealNews, όταν υπήρξε αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις της ελληνικής πλευράς στο Eurogroup.

ΤΗΣ... ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

 

Ένα μίνι αλαλούμ επικράτησε το μεσημέρι της Τρίτης, όταν και έγινε γνωστό πως ο υπουργός Οικονομικών, είχε τηλεδιάσκεψη με τους εκπροσώπους των θεσμών.