Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

 


TO 72% ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ (ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΣΚΑΪ)

 
Αντιπαράθεση με την τρόικα θέλουν επτά στους 10 πολίτες σύμφωνα με δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για τον ΣΚΑΪ. Συγκεκριμένα, το ερώτημα, Διαβάστε όλη την Δημοσκόπηση ΕΔΩ.....
Διαβάστε επίσης την Επικαιρότητα ΕΔΩ.....


ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΣΚΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

 

Η εποχή της παντοκρατορίας του φόβου πέρασε ανεπιστρεπτί. Οι εκλογές δεν ανέδειξαν μόνο την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛ αλλά απομάκρυναν και τον φόβο. Οι Έλληνες δεν εκβιάζονται πλέον, στηρίζουν την σημερινή κυβέρνηση επειδή πιστεύουν ότι είναι η μόνη που διαπραγματεύεται σκληρά ενώ όλες οι προηγούμενες μνημονιακές κυβερνήσεις απλά υπάκουαν στις έξωθεν εντολές. Οι δημοσκοπήσεις φέρουν την μέγιστη πλειοψηφία των Ελλήνων να δηλώνουν ότι στηρίζουν την κυβέρνηση στις διαπραγματεύσεις με τους τοκογλύφους δανειστές.

ΟΙ ΗΠΑ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟΝ ΛΙΒΑΝΟ ΝΕΑ ΚΑΝΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ


Οι Ηνωμένες Πολιτείες παρέδωσαν την Κυριακή στον στρατό του Λιβάνου στρατιωτική βοήθεια αξίας άνω των 25 εκατ. δολαρίων, στην οποία περιλαμβάνονται βαρέα πυροβόλα, για να τον βοηθήσει να πολεμήσει εναντίον των τζιχαντιστών που συχνά εισβάλουν στο έδαφος του Λιβάνου και δίνουν μάχες με τις δυνάμεις του Λιβάνου κοντά στα συριακά σύνορα.

OΣΜΠΟΡΝ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ

 

Πρέπει να δοθεί λύση στην ελληνική κρίση, κατά τον υπουργό Οικονομικών του Ηνωμένου Βασιλείου, Τζορτζ Όσμπορν, καθώς μια έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ, αποτελεί κίνδυνο για την Βρετανική οικονομία. Μάλιστα, σύμφωνα με τον Βρετανό υπουργό ακόμη και η αντιπαράθεση της Ευρωζώνης και της Ελλάδας για το ελληνικό χρέος ανεβάζει τα επίπεδα κινδύνου για την βρετανική οικονομία.

ΙΟΡΔΑΝΙΑ: «ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΓΗΣ»

 

Ο αρχηγός της Πολεμικής Αεροπορίας της Ιορδανίας δήλωσε την Κυριακή ότι τα μαχητικά αεροσκάφη της χώρας του πραγματοποίησαν 56 αποστολές μέσα σε τρεις ημέρες ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος στη βορειοανατολική Συρία, βάζοντας στόχο σημαντικές βάσεις και αποθήκες όπλων. «Επιτύχαμε αυτό που είχαμε στόχο. Καταστρέψαμε κέντρα επιμελητείας, αποθήκες όπλων και στοχεύσαμε κρησφύγετα των μαχητών τους», δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ο πτέραρχος Μανσούρ Αλ Τζμπουρ, αρχηγός της ιορδανικής Πολεμικής Αεροπορίας.

ΠΡΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ PODEMOS ΜΕ 7 ΜΟΝΑΔΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΑΧΟΙ

 

Την πρώτη θέση με ποσοστό 27,7%, στην προτίμηση του εκλογικού σώματος στην Ισπανία καταλαμβάνει το κόμμα των Podemos, σχεδόν 7 μονάδες από τη σημερινή συντηρητική κυβέρνηση του κόμματος Ραχόι. Σύμφωνα με δημοσκόπηση του Metroscopia που δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα El Pais, οι Podemos λαμβάνουν 27,7%, στην πρόθεση ψήφου έναντι της κυβερνώσας κεντροδεξιάς του Λαϊκού Κόμματος (PP) του Ραχόι με ποσοστό 20,9%.