Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

ΣΤΟΙΧΕΙΑ-ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

 

Σε σειρά συστηματικών παραβιάσεων προβαίνουν γιατροί σε Δημόσια Νοσοκομεία της χώρας μας, όπως προέκυψε από ελέγχους του Σώματος Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας Πρόνοιας (ΣΕΥΥΠ).

ΣΕ ΤΕΝΤΩΜΕΝΟ ΣΚΟΙΝΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ

 

Μήπως άρχισε να ανησυχεί πολύ για το δημοψήφισμα ο Ερντογάν; Μόνο τρελός δεν ήταν όπως φαίνεται ο βουλευτής του κυβερνώντος ισλαμιστικού κόμματος από το οποίο προέρχεται ο Ερντογάν, το AKP.

ΒΡΕΘΗΚΕ ΟΜΑΔΙΚΟΣ ΤΑΦΟΣ ΜΕ 4.000 ΝΕΚΡΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΜΟΣΟΥΛΗ

 

Ένας ομαδικός τάφος που θεωρείται ότι περιέχει 4.000 νεκρούς ανακαλύφθηκε στα περίχωρα της Μοσούλης, στο Ιράκ. Ο ομαδικός τάφος απέχει κάτι λιγότερο από 9 χιλιόμετρα έξω από τη Μοσούλη.Σύμφωνα με μαρτυρίες ντόπιων, οι νεκροί ρίχτηκαν εκεί από τους τζιχαντιστές κατά τη διάρκεια του 2014.

EΡΧΕΤΑΙ ΝΕΟΣ ΕΝΦΙΑ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΚΩΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΥ

 

Επιβαρύνσεις για τους φορολογούμενους φέρνουν οι ανατροπές που σχεδιάζονται στην άμεση φορολογία, με πρώτη και κυριότερη τη μείωση του αφορολόγητου ορίου, με την κυβέρνηση ωστόσο να δεσμεύεται περί μείωσης ΕΝΦΙΑ και λοιπών αντισταθμιστικών μέτρων.

ΕΠΙΘΕΣΗ ΦΙΛΙΑΣ ΤΟΥ EΝΤΙ ΡΑΜΑ ΣΤΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ

 

Με την αλβανική αντιπολίτευση να θέλει να του πάρει (στην κυριολεξία) το κεφάλι ο Έντι Ράμα, ο ελληνικής καταγωγής «γενίτσαρος» και φιλότουρκος πρωθυπουργός της Αλβανίας, θυμήθηκε ξαφνικά πόσο καλή και άξια είναι η Ελληνική Εθνική Μειονότητα στην Αλβανία και έσπευσε να την τιμήσει από εκεί που την είχε υπό διωγμό.

ΟΡΓΗ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

 

Το τελευταίο διάστημα έχουν διατυπωθεί κατηγορίες ότι τα τουρκικά προξενεία στη Γερμανία προτρέπουν δασκάλους, γονείς και μαθητές τουρκικής καταγωγής να κατασκοπεύουν «εχθρούς» του Ερντογάν. 

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΗΠΑ ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΒΡΕΤΑΝΙΑ Η ΡΩΣΙΑ

 

Προειδοποίησε η Ρωσία πως θα ασκήσει βέτο στο σχέδιο ψηφίσματος του ΟΗΕ, που προωθείται από τις ΗΠΑ, Γαλλία και Βρετανία για την επιβολή κυρώσεων στη Συρία, την οποία κατηγορούν για χρήση απαγορευμένων όπλων.

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΓΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

 

O Γιοακίμ Γκάουκ, λίγες μέρες πριν παραδώσει την Προεδρία της Γερμανίας στον Φρανκ Βάλτερ Στάινμαγιερ μίλησε στο Πανεπιστήμιο του Μάαστριχτ σε εκδήλωση για τα 25 χρόνια από την υπογραφή της Συνθήκης. Είπε πολλά ενδιαφέροντα πράγματα.

ΠΟΙΟΙ ΟΦΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

 

Έχει πολλάκις ειπωθεί πως το προσφυγικό αποτελεί συμφέρον πολλών εκτός φυσικά από την Ελλάδα η οποία πλήττεται καθημερινά από αυτό το ζήτημα.

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΙΜΙΑ

 

«Αν θέλαμε να ανέβουμε στα Ίμια θα το κάναμε», τόνισε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ως απάντηση στις πρόσφατες δηλώσεις του Νίκου Κοτζιά ότι ο αρχηγός των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων δεν θα μπορούσε να ανέβει στις βραχονησίδες γατί η Ελλάδα έχει πάρει τα κατάλληλα μέτρα.