Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

53% ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΑΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

Tο 53% των Γερμανών δεν θέλει να δοθούν άλλα χρήματα στην Ελλάδα και το 52% είναι υπέρ του Grexit.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΡΚΕΛ - ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΔΝΤ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

Στο Βερολίνο σήμερα θα ετοιμαστεί ο «οδικός χάρτης» της επόμενης ημέρας του ΔΝΤ σχετικά με το Ελληνικό πρόγραμμα, αλλά και η διάρκεια και εν τέλει, η τύχη της δεύτερης αξιολόγησης του τρίτου Ελληνικού Μνημονίου.

Η ΑΓΚΥΡΑ – ΣΤΕΛΝΕΙ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΘΩ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΑΣΟΥ

 

«Τραβάει το σχοινί» η Άγκυρα – Στέλνει ερευνητικό σκάφος έξω από τις ακτές του Άθω και της Θάσου. Σε μια νέα πρωτοφανή προσπάθεια για κλιμάκωση της έντασης στο Αιγαίο.

ΠΛΗΣΙΑΣΕ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

 

Η «κόκκινη γραμμή» που πλησίασε η Τουρκία στο Αιγαίο.Να ανεβάσει το θερμόμετρο της έντασης στο Αιγαίο, επιχειρεί η Τουρκία. Σύμφωνα με τα περιστατικά που περιγράφουν καθημερινά τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, ενώ φαίνεται ότι σε μία τουλάχιστον περίπτωση πλησίασε την «κόκκινη γραμμή» της Ελλάδας.

Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗ CIA ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΟΠΛΑ «ΓΙΟΚ» ΔΙΑΚΟΠΗΚΕ

 

Διακόπηκε η βοήθεια που λάμβαναν από τη CIA οι ένοπλοι «μετριοπαθείς» ισλαμιστές του Ελεύθερου Συριακού Στρατού (FSA) στη βορειοδυτική Συρία, στην επαρχία της Ιντλίμπ.

Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ

 

Το λεγόμενο «Ισλαμικό Κράτος» δεν πρόκειται ποτέ να ηττηθεί αν δεν παταχθεί η διαφθορά που το τρέφει, υποστηρίζει η Διεθνής Διαφάνεια.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΟΥΝΚΕΡ

 

Η Βρετανία πρέπει να περιμένει έναν «πολύ βαρύ» λογαριασμό, ως τίμημα για την αποχώρηση από την ΕΕ, προειδοποίησε ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΠΡΟΣ ΑΚΙΝΤΖΙ

 

Ο πρόεδρος της Κύπρου, Ν. Αναστασιάδης, δήλωσε ότι την Πέμπτη θα προσέλθει στην συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Μουσταφά Ακιντζί.

ΣΤΡΙΒΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Ο ΜΑΡΤΙΝ ΣΟΥΛΤΣ

 

Στροφή προς τα αριστερά φαίνεται να πραγματοποιεί ο Μάρτιν Σουλτς, υποψήφιος του γερμανικού σοσιαλδημοκρατικού κόμματος (SPD) για την καγκελαρία. Αντιδρούν οι εργοδοτικές οργανώσεις.

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΝΕΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟ ΓΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΕΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ

 

Για σχέδιο του Ερντογάν για τη δημιουργία παράλληλου στρατού, προκειμένου να αποφευχθεί ένα νέο πραξικόπημα, κάνει λόγο η τουρκική αντιπολιτευόμενη εφημερίδα «Cumhuriyet», σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμά της.