Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ

 

Συμφωνία τον Απρίλιο περιλαμβάνει το καλό σενάριο όσον αφορά στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές, ενώ το κακό έχει παράταση της αβεβαιότητας ως τον Ιούνιο και συμφωνία υπό την πίεση των άδειων ταμείων.

ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ

 
 Το περίεργο «πάντρεμα» του καρναβαλιού με το Χριστιανισμό.
 Σε συνάρτηση και με τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητάς μας, η σημασία των ημερών που διανύουμε για να φτάσουμε στο Άγιον Πάσχα μένει ακατανόητη. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ....



ΑΠΟΣΥΡΕΤΑΙ Ο ΦΙΓΙΟΝ;

 

Απόσυρση της υποψηφιότητας Φιγιόν θέλει το 65% των ψηφοφόρων.Περίπου δύο στους τρεις Γάλλους ψηφοφόρους επιθυμούν ο Φρανσουά Φιγιόν, ο υποψήφιος της συντηρητικής παράταξης στις προεδρικές εκλογές, να αποσύρει την υποψηφιότητα του, έπειτα από το σκάνδαλο της αργομισθίας της συζύγου του,

ΧΑΛΑΣΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ Ο ΤΡΑΜΠ

 

Η πιο εύθραυστη εποχή από το τέλος του Β' παγκοσμίου Πολέμου-Τα πορίσματα της Διεθνούς Συνδιάσκψης για την Ασφάλεια.Παγκόσμιο Συνέδριο Ασφάλειας του Μονάχου:«Χάνεται ο πόλεμος για την παγκοσμιοποίηση - Επιστρέφει ο εθνοκεντρισμός».

Ο ΑΛΕΞΗΣ ΘΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΟΛΑ

 

Η Ελλάδα «ορμά» προς μία ακόμη πλήρους έκτασης αντιπαράθεση με τους δανειστές, με την ένταση να αυξάνεται για τις καθυστερημένες διαπραγματεύσεις, γράφει ο Observer.

ΣΤΑ ΤΙΡΑΝΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

 

Η μεγάλη διαδήλωση της αντιπολίτευσης που διοργανώθηκε σήμερα στα Τίρανα, θα συνεχιστεί και τις επόμενες ώρες και, ίσως, και ημέρες, με την παραμονή διαδηλωτών σε σκηνές που στήνονται αυτή την ώρα μπροστά από το Πρωθυπουργικό Μέγαρο.

Ο ΑΚΙΝΤΖΙ ΣΤΗΝΕΙ ΠΑΓΙΔΕΣ

 

Ο υπουργός Εξωτερικών, Ιωάννης Κασουλίδης, απέρριψε ισχυρισμό του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Μουσταφά Ακιντζί, ότι η σκέψη του Προέδρου Αναστασιάδη είναι μοιρασμένη μεταξύ της λύσης του Κυπριακού και των προεδρικών εκλογών του 2018.

ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ: «Ο ΚΕΜΑΛ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ»

 

Μεγάλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στην Τουρκία το σχόλιο στελέχους της ισλαμιστικής νεολαίας του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ότι ο Κεμάλ ήταν Έλληνας.

ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕ ΓΙΛΝΤΙΡΙΜ

 

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό της Τουρκίας Μπιναλί Γιλντιρίμ είχε ο επίτροπος Μετανάστευσης Δημήτρης Αβραμόπουλος, στο περιθώριο της διάσκεψης του Μονάχου. Παρόντες στην συνάντηση ήταν, επίσης, ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου και ο Τούρκος υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Ομάρ Τσελίκ.

Ο ΟΜΠΑΜΑ ΣΤΗΝΕΙ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΣΤΡΑΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΩΝ

 

Υπό τον τίτλο «Πώς ο Ομπάμα μηχανορραφεί για να σαμποτάρει την προεδρία Τραμπ», ο συγγραφέας Πολ Σπέρι με άρθρο του στη New York Post ισχυρίζεται ότι ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ διεξάγει «ανταρτοπόλεμο» ενάντια στον Ντόναλντ Τραμπ με στόχο να μην τον αφήσει να κυβερνήσει.

ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΤΗ ΡΟΜΑΝΑ ΒΛΑΧΟΥΤΙΝ ΠΡΕΣΒΗ ΤΗΣ ΕΕ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ

 

Ευρωπαϊκή σκανδαλάρα με πρωταγωνίστρια την κροατικής καταγωγής πρέσβειρα της ΕΕ στην Αλβανία, Ρομάνα Βλαχούτιν, ξέσπασε εξαιτίας της αγοράς μιας πρεσβευτικής βίλας στα Τίρανα.

ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΚΥΝΗΓΩΝΤΑΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ISIS

 

Ισραηλινοί στρατιώτες εισήλθαν στο έδαφος της Συρίας, στα Υψίπεδα του Γκολάν, για να κυνηγήσουν τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS). Η επιδρομή έγινε πριν μερικές εβδομάδες παρουσία Ισραηλινού δημοσιογράφου.