Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΟΣ ΜΕΡΚΕΛ

 

Ο Τσίπρας ζητά από τη Μέρκελ να σταματήσει τις επιθέσεις Σόιμπλε κατά της Ελλάδας.«Όσο και αν το απεύχονται η αξιολόγηση θα κλείσει και θα κλείσει θετικά.

ΕΝΑ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ FOREIGN POLICY

 

Πόσο κοντά βρισκόμαστε σε έναν Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο.Ένα ενδιαφέρον, μακροσκελές άρθρο του Robert Kagan, του Ινστιτούτου Brookings φιλοξενεί ο Foreign Policy υπό τον τίτλο «Backing Into World War III», στο οποίο επισημαίνεται πως οι ΗΠΑ «πρέπει να προσέξει τις ανερχόμενες δυνάμεις της Ρωσίας και της Κίνας, πριν να είναι πολύ αργά.

ΤΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝΟΙΚΤΑ ΟΛΑ!

 

Οι εκτιμήσεις του οίκου αξιολόγησης- Πόσο επηρεάζει την Ελλάδα το αδιέξοδο μεταξύ ΔΝΤ και ευρωζώνης.Η Ελλάδα θα λάβει τα νέα μέτρα αλλά αυξάνεται ο κίνδυνος πρόωρων εκλογών.

ΜΕ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΣΟΙΜΠΛΕ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

 

Η συνάντηση με την Γερμανίδα καγκελάριο θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα το μεσημέρι, στα κεντρικά γραφεία του Κόμματος CDU. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, θα συναντηθεί στη γερμανική Βουλή με βουλευτές του Κόμματος CDU.

ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΣΤΙΣ 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

 

Τα χέρια του Ντόναλντ Τραμπ ήταν ένα από τα πολλά θέματα που συζητήθηκαν κατά την προεκλογική περίοδο, με αντιπάλους του να χλευάζουν το μικρό μέγεθός τους. Τώρα επανήλθαν στο προσκήνιο, αλλά για διαφορετικούς λόγους.

«ΣΕ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΡΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΣΟΥΛΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ»

 

Ο εκπρόσωπος του Διεθνούς Συνασπισμού υπό τις ΗΠΑ που μάχεται ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος (ISIS) μιλώντας σε δημοσιογράφους είπε ότι η φάση περικύκλωσης-απομόνωσης της Ράκα, τη ντε φάκτο πρωτεύουσας της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος στη Συρία, σύντομα θα ολοκληρωθεί.

EΛΛΕΙΨΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΟΥΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑΣ...

 

Σκοτεινά σχέδια των ΗΠΑ και του Τραμπ βλέπει ο Πρόεδρος του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ, Γιάννης Βούτσης. Σε συνέντευξή του σε ελληνικό site δήλωσε τα εξής:

ΤΙ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΓΙΛΝΤΙΡΙΜ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ CIA ΜΑΙΚ ΠΟΜΠΕΟ

 

Συνάντηση με τον επικεφαλής της CIA Μάικ Πομπέο είχε ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Μπιναλί Γιλντιρίμ, ο οποίος, σύμφωνα με πηγές της πρωθυπουργίας, διαβίβασε στον επικεφαλής της CIA τις θέσεις της Άγκυρας από την Ουάσιγκτον στο θέμα της έκδοσης του Φετουλάχ Γκιουλέν, αλλά και της καταπολέμησης της οργάνωσής του και στις ΗΠΑ.

Ο ΣΟΥΛΤΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΣΟΙΜΠΛΕ

  

Δεν άφησε αναπάντητη την επίθεση που δέχτηκε από τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε που τον κατηγόρησε για λαϊκισμό και συνθηματολογία ίδια με του Ντόναλντ Τραμπ, ο σοσιαλδημοκράτης υποψήφιος καγκελάριος Μάρτιν Σουλτς.

ΕΠΙΘΕΣΗ ΧΑΚΕΡ ΣΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ WORDPRESS

 

Επίθεση σε δεκάδες χιλιάδες ιστοσελίδες πραγματοποίησαν πρόσφατα χάκερς εκμεταλλευόμενοι μια ευπάθεια στο λογισμικό blogging WordPress. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, τουλάχιστον ενάμιση εκατομμύριο σελίδες σε blogs έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας.