Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ 80% ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΣΕ ΦΡΑΓΚΟ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ Η ΛΕΠΕΝ

 

Tο Εθνικό Μέτωπο έχει υποσχεθεί πως αν αναλάβει την εξουσία στη Γαλλία, περίπου 1,7 τρισ. ευρώ γαλλικού χρέους θα μετατραπεί σε φράγκο σύμφωνα με αξιωματούχους του ακροδεξιού κόμματος, κάτι που με βάση τους οίκους αξιολόγησης θα συνιστά χρεοκοπία.

ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΡΑ 3,6 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ Η ΤΡΟΙΚΑ

 

Οι ευρωπαίοι πιστωτές και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο κατέληξαν σε συμφωνία και θα παρουσιάσουν την κοινή τους πρόταση στην Ελλάδα, δήλωσε ανώτερος αξιωματούχος της Ευρωζώνης όπως μετέδωσε το πρακτορείο Reuters.

ΟΙ ΚΑΤΩΤΑΤΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ

 

Στα 684 ευρώ ανέρχεται ο κατώτατος μισθός στην Ελλάδα από 1ης Ιανουαρίου 2017, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσίευσε σήμερα η Eurostat.Στην ανακοίνωση της Eurostat αναφέρεται πως από την 1η Ιανουαρίου 2017, 22 από τα 28 κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) έχουν εθνικούς κατώτατους μισθούς (εξαιρέσεις αποτελούν η Δανία, η Ιταλία, η Κύπρος, η Αυστρία, η Φινλανδία και η Σουηδία).

ΑΠΟΚΤΑ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ

  

Aυτή η εφημερίδα και οι αρθρογράφοι της φορτικά επαναλαμβάνουν, εδώ και πολύ καιρό, ότι η λύση που διαπραγματεύεται ο Πρόεδρος Αναστασιάδης και στηρίζουν οι ηγεσίες των δύο μεγάλων κομμάτων δεν αποτελεί τίποτε άλλο, παρά νομιμοποίηση των τετελεσμένων της εισβολής και κατοχής, παραβίαση των ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας και πλήρη παραμόρφωση των ευρωπαϊκών αρχών.

100 ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ

 

Πάνω από 100 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους, σχολεία και επιχειρήσεις έχουν κλείσει και οι δημόσιες συγκοινωνίες έχουν παραλύσει, καθώς το χάος που ξέσπασε εν μέσω της συνεχιζόμενης επί έξι ημέρες απεργία των αστυνομικών στην Πολιτεία Εσπίριτου Σάντου δεν μοιάζει να αποκλιμακώνεται.

ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ ΓΙ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ «ΧΑΡΤΗ»;

 

Κανένας Τουρκοκύπριος δεν θα μετακινηθεί, εάν δεν του προσφερθεί κατάλληλη στέγη και κατάλληλη εργασία. Πώς παραπλανούσαν τον λαό Αναστασιάδης και ηγεσίες ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ.

Ο ΕΙΝΤΕ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΓΙΑ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ – ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

 

Την άποψη ότι το Κυπριακό μπορεί να λυθεί, εξέφρασε σε συνέντευξή του στο τουρκικό τηλεοπτικό κανάλι Χαμπέρ Τουρκ ο Ειδικός Σύμβουλος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ Έσπεν Μπαρθ Έιντε, λέγοντας ότι ο ίδιος είναι «ένας αισιόδοξος ρεαλιστής».

ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ Ο ΦΙΓΙΟΝ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΜΑΚΡΟΝ ΚΑΙ ΑΜΟΝ

 

Τα ποσοστά δημοτικότητας του υποψηφίου της συντηρητικής παράταξης στις προεδρικές εκλογές της Γαλλίας Φρανσουά Φιγιόν κατακρημνίζονται υπό το βάρος του σκανδάλου.

ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΡΟΧΡΑΜΠΑΤΣΕΡ ΠΕΡΙ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ

 

Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στα Σκόπια αναφέρθηκαν εκτενώς στις δηλώσεις του μέλους του Αμερικανικού Κογκρέσου, Ντάνα Ροχραμπάτσερ (Dana Rohrabacher), σε αλβανικό τηλεοπτικό σταθμό, περί διαμελισμού των Σκοπίων και αλλαγής συνόρων στα Βαλκάνια, καθώς και στην αντίδραση του σκοπιανού υπουργείου Εξωτερικών.

ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΞΑΠΕΛΥΣΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΗ ΝΤΕΙΡ ΑΛ ΖΟΥΡ

 

Νέα επίθεση εξαπέλυσαν οι εξτρεμιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS) το βράδυ της Τετάρτης στη Ντέιρ Αλ Ζουρ ενάντια στις θέσεις του συριακού στρατού στην περιοχή Αλ Σινά και στο στρατιωτικό αεροδρόμιο.

ΣΤΟΝ ΠΥΡΕΤΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ

 

Όπου κι αν κοιτάξει κανείς, διαπιστώνει ισχυρή άνοδο του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος της Γερμανίας (SPD) με υποψήφιο καγκελάριο τον Μάρτιν Σουλτς.