Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

ΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΦΕΤΙΝΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ

 

Επιβαρύνσεις αλλά και ελαφρύνσεις αναμένεται να προκύψουν από την εκκαθάριση των φετινών φορολογικών δηλώσεων για τα εισοδήματα του 2016.

ΔΕ ΛΥΓΙΣΑΝ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΟ ΧΑΛΕΠΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΓΗΠΕΔΟ

 

Η Συρία προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της και μια πονεμένη πόλη, το Χαλέπι δεν θέλει να λυγίσει φιλοξενώντας μετά από καιρό έναν ποδοσφαιρικό αγώνα.To ποδόσφαιρο απέναντι στον πόλεμο!

ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Η ΑΝΑΦΛΕΞΗ ΤΗΣ ΒΙΑΣ

 

Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ είπε στον ομόλογό του της Γαλλίας Ζαν-Μαρκ Ερό την Παρασκευή ότι η ανάφλεξη της βίας στην ανατολική Ουκρανία υπάρχει κίνδυνος να ακυρώσει τις προσπάθειες των τελευταίων δύο ετών για την ειρήνη, ανέφερε σε μια ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα η ρωσική διπλωματία.

ΔΡΑΧΜΟΛΑΓΝΕΙΑ ΚΑΙ ΔΡΑΧΜΟΦΙΛΙΑ

 

Η συζήτηση για το νόμισμα απασχολεί τον ελλαδικό δημόσιο χώρο, πράγμα καθόλα φυσιολογικό εν μέσω κρίσης. Πρέπει όλα να συζητούνται, σοβαρά όμως και υπεύθυνα. Δυστυχώς, όπως και σε πάμπολλες άλλες περιπτώσεις, μια σοβαρή συζήτηση στη χώρα μας γίνεται ασόβαρα.

ΤΑ ΤΕΜΠΗ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ

 

Από το μπλόκο της Νίκαιας την Κυριακή, οι αγρότες με τα τρακτέρ τους θα προχωρήσουν τελικά σε αποκλεισμό και της κοιλάδας των Τεμπών. Αυτό ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας και μέλος της επιτροπής του μπλόκου της Νίκαιας, Ρίζος Μαρούδας, από το βήμα της σημερινής αγροτικής συγκέντρωσης που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Λάρισας.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΠΑ ΣΕ ΣΟΙΜΠΛΕ

 

«Στο κοντινό μέλλον δεν θα υπάρχει Ευρωπαϊκή Ένωση όπως την ξέρουμε σήμερα», υπογράμμισε σε συνέντευξη του ο Τεντ Μάλοκ, ο διορισμένος από τον Ντόναλντ Τραμπ πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Ευρώπη, δίνοντας συνέχεια στον «πόλεμο» που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στη νέα κυβέρνηση των ΗΠΑ και τη Γερμανία.

ΣΕ «ΑΓΩΝΙΑ» Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

 

Την καλλιέργεια κλίματος «κρίσης» στις ελληνοτουρκικές σχέσεις καλλιεργεί ο τουρκικός Τύπος, ο οποίος φαίνεται ότι «ποντάρει» στον «ιστορικό εχθρό» για να πολώσει το κλίμα υπέρ του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, που έχει μπροστά του να κερδίσει ένα δημοψήφισμα που θα του ανοίξει τον δρόμο για να γίνει πρόεδρος-σουλτάνος.

ΟΚΤΩ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ EΝΩΣΗΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΓΙΑ ΑΡΣΗ ΤΩΝ CAPITAL CONTROLS

 

Οκτώ βήματα για την άρση των capital controls παρουσίασε η Ελληνική Ένωση Τραπεζών (ΕΕΤ), σε μελέτη της για τη λειτουργία του ελληνικού τραπεζικού συστήματος.

ΤΟ 52% ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΘΕΛΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ

 

Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι πρόεδρος της Αμερικής μόλις 13 ημέρες, ωστόσο, πάνω από το ήμισυ των Αμερικανών θέλουν πίσω τον πρώην πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα, σύμφωνα με μια νέα δημοσκόπηση.