Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Η ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ (26/1/2016)

 
Βασικές ειδήσεις που χρειάζεται να γνωρίζετε.
1.Η εγκύκλιος με τα «δώρα».Στη δημοσιότητα δόθηκε το Φύλλο Εφημερίδας της Κυβέρνησης με την απόφαση που αφορά στο πλαστικό χρήμα και στο πώς θα κτίζεται το αφορολόγητο.

Ο ΑΜΟΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΝΤΙΜΠΕΙΤ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΛΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ

 

Η δημοσκόπηση, η οποία διενεργήθηκε για λογαριασμό της BFM TV λίγο μετά τη λήξη της τηλεμαχίας, έδειξε ότι 60% όσων ερωτήθηκαν θεώρησαν τον Αμόν πιό πειστικό, σε σύγκριση με το 37% που θεώρησε ότι ο Βαλς κέρδισε τις εντυπώσεις.

ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΚΑΠΗΛΕΥΟΝΤΑΙ

 

Οι συκοφάντες της Ελλάδας που καπηλεύονται κάθε ελληνική ταυτότητα
Ψευδο-κληρονμοια λεπτομρεια πο χω πισημνει π καιρ εναι προσπθεια…κληρονομις κα καπηλεσεως κθε λληνικς ταττητος, π κθε φυλ το πλαντου.

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ

 

Δεν θα πληρώσουμε για το τείχος του Τραμπ: Το Μεξικό δεν πρόκειται να πληρώσει για το τείχος του Ντόναλντ Τραμπ στα σύνορα με τις ΗΠΑ, δήλωσε ο πρόεδρός του, Ενρίκε Πένα Νιέτο, σε διάγγελμά του. Όπως είπε, «λυπάται» για τα σχέδια για το τείχος, προσθέτοντας πως «το Μεξικό δεν πιστεύει σε τείχη».

Ο ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ Η ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ

 

Ο φόβος που τείνει να κυριαρχήσει στην ελληνική κοινωνία δεν περιορίζεται μόνον στα αδύναμα και ανήμπορα μέλη της. Ήδη διαβρώνει και τα ισχυρότερα.

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ “ΞΕΠΟΥΠΟΥΛΙΑΣΜΕΝΟΥ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΑΕΤΟΥ”

 

Σχεδόν μια εβδομάδα ασχολούμαστε με την περίπτωση των επτά νεοσύλλεκτων στο Μεσολόγγι που έβγαλαν φωτογραφία σχηματίζοντας τον “αλβανικό αετό”. Το θέμα “πουλάει” κι εμείς οι δημοσιογράφοι το κρατήσαμε και το κρατάμε ψηλά στην επικαιρότητα.

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛ ΜΠΑΜΠ

 

Ο αριθμός των τουρκικών στρατευμάτων που μάχονται για την κατάληψη της Αλ Μπαμπ είναι πλέον ίσος με τις δυνάμεις του Ελεύθερου Συριακού Στρατού. Η επιχείρηση έχει κολλήσει στον λόφο Ακίλ δυτικά της Αλ Μπαμπ.

ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ «ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ»

 

«Τα δημόσια οικονομικά της Ελλάδας είναι σε πολύ καλή κατάσταση», τονίζουν σε δημοσίευμά τους οι «Financial Times«, με αφορμή τα στοιχεία του ελληνικού πρωτογενούς πλεονάσματος, που ανακοινώθηκαν την Τρίτη.

ΓΕΝΙΚΟΛΟΓΟ ΤΟ ΝΕΟ Ν/Σ ΓΙΑ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ

 

Ο αριθμός των μαθημάτων στα οποία θα εξετάζονται οι υποψήφιοι δεν θα αλλάξει, ενώ θα δοθεί η δυνατότητα ενός επιπλέον που θα διευρύνει τις επιλογές σχολών που θα έχουν οι υποψήφιοι.

ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ

 

Τα Ποινικά Τμήματα του Αρείου Πάγου αναμένεται να ανακοινώσουν σήμερα το μεσημέρι, τις αποφάσεις τους για το αν θα εκδοθούν ή όχι οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί στην γείτονα χώρα.

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ

 

Τις επόμενες εβδομάδες, θα δημιουργηθεί το πρώτο πιλοτικό Γραφείο Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών (ΓΕΥΔ), στις εγκαταστάσεις της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους.

O ΣΟΙΜΠΛΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ

 

Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών προειδοποίησε την Τετάρτη τη Βρετανία να μην προσπαθήσει να μετατραπεί σε φορολογικό παράδεισο μετά την αποχώρηση της από την αποχώρηση της από την Ευρωπαϊκή Ένωση.