Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ 45ου ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ ΟΣΑ ΔΕΝ ΜΑΘΑΤΕ

 

Ξημέρωσε ένας άγνωστος αλλά διαφορετικός κόσμος-Τα σχέδια του αμερικανικού κατεστημένου και "τα καθρεφτάκια για τους ιθαγενείς

ΣΤΗΝ ΑΣΤΑΝΑ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΑΜΕΣΕΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ

 

Συριακό καθεστώς και αντάρτες δίνουν ραντεβού στην Αστάνα για τις πρώτες άμεσες διαπραγματεύσεις. Οι διαπραγματεύσεις στην Αστάνα για την επίλυση της κρίσης στη Συρία θα ξεκινήσουν αύριο στις 13:00 (τοπική ώρα, 09:00 ώρα Ελλάδας) και θα ολοκληρωθούν την επομένη την ίδια ώρα, ανακοίνωσε το υπουργείο Εξωτερικών του Καζακστάν.

ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΤΥΜΠΑΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ

 

Ξημερώνει μια απρόβλεπτη, ταραχώδης και σκοτεινή εποχή. Το μήνυμα του νέου Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών ήταν ένα ατόφιο μανιφέστο λαϊκισμού, μια διακήρυξη που δεν είχε στόχο να εμπνεύσει αλλά να φανατίσει. 

ΡΩΣΙΑ-ΣΕΡΒΙΑ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ!

 

Τα Βαλκάνια φαίνεται πως ακόμα βρίσκονται σε κίνδυνο πολέμου, καθώς το σχέδιο έκθεσης της Ε.Ε που θα γίνει ψήφισμα του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου για τη Σερβία, μπορεί να δείχνει μια κάποια πρόοδο, όμως ζητά την αυτονομία της Βοΐβοντίνα κάτι που επηρεάζει αρνητικά την πολύπαθη χώρα.

ΝΙΓΗΡΙΑ: ΕΩΣ ΚΑΙ 236 ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ

 

Έως και 236 άνθρωποι ενδεχομένως σκοτώθηκαν όταν η πολεμική αεροπορία της Νιγηρίας βομβάρδισε από λάθος στο βορειοανατολικό τμήμα της χώρας έναν καταυλισμό εκτοπισμένων, που είχαν εγκαταλείψει τις εστίες τους για να γλυτώσουν από τις βιαιοπραγίες της Μπόκο Χαράμ, είπε σήμερα στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας τοπικός αξιωματούχος.

ΙΜΑΜΗΔΕΣ ΓΥΡΝΑΝΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ

 

Στην «καρδιά» της ελληνικής μειονότητας στη Βόρεια Ήπειρο, στα χωριά της Δρόπολης, κινούνται το τελευταίο διάστημα Ισλαμιστές και Ιμάμηδες, δημιουργώντας σκληρούς πυρήνες και στρατολογώντας κυρίως νέους, μεταδίδει το Epiruspost.

Ο ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ «ΚΑΡΦΩΣΕ» ΤΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΣΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

 

Ο ελληνικής καταγωγής «γενίτσαρος» πρώην πρωθυπουργός των Σκοπίων, Νίκολα Γκρούεφσκι (Νικόλας Γρούιος), προέβη σε μια αποκάλυψη βόμβα σχετικά με τον Γιώργο Παπανδρέου, τον Τζορτζ Σόρος και την ονομασία των Σκοπίων σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Express» του Κοσσυφοπεδίου, την οποία αναδημοσίευσε και η εφημερίδα «Dnevnik» των Σκοπίων.

ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΕΙ «ΦΟΥΡΝΙΕΣ» ΑΛΒΑΝΩΝ

 

Το Ισλαμικό Κράτος (ISIS) έχει απλώσει για τα καλά τα δίχτυα του σε Σκόπια και Κοσσυφοπέδιο και στρατολογεί Αλβανούς που ζουν σε αυτά για τζιχαντιστές του.