Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Η ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

 
Bασικές ειδήσεις που χρειάζεται να γνωρίζετε.
1.I, Donald Trump, do solemnly swear.Στις 7μμ (ώρα Ελλάδος) ορκίζεται 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ ο Ντόναλντ Τραμπ. Στην τελετή που θα διεξαχθεί στο Καπιτώλιο και θα ξεκινήσει στις 16:30 αναμένεται να παρευρεθούν περί το 1εκατ άτομα ενώ πολύ πολλαπλάσιος εκτιμάται πως θα είναι ο αριθμός όσων θα παρακολουθήσουν τηλεοπτικά το κορυφαίο πολιτικό γεγονός.

Η ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

 
Το πρόγραμμα, η τελετή και η εθιμοτυπία. Η ανάληψη των καθηκόντων του Ντόναλντ Τραμπ ως 45ου προέδρου των ΗΠΑ περιλαμβάνει σειρά εκδηλώσεων και τελετών, επί πολλές ημέρες, στην αμερικανική πρωτεύουσα, πέρα από την ορκωμοσία του που θα γίνει σήμερα στις 19.00 (ώρα Ελλάδας). Διαβάστε το θέμα και το Πρόγραμμα ΕΔΩ....



ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ-ΑΚΙΝΤΖΙ

 

Ο πρόεδρος Αναστασιάδης και ο επικεφαλής της τουρκοκυπριακής πλευράς Μουσταφά Ακιντζί θα συναντηθούν και πάλι, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της επιτροπής τεχνοκρατών στο Μόντ Πελεράν, ενδεχομένως στις 25 ή 26 Ιανουαρίου, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης.

ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ

 
Ο Ντόναλντ Τραμπ έφθασε χθες το απόγευμα με στρατιωτικό αεροσκάφος στην Ουάσιγκτον, όπου θα ορκιστεί σήμερα 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ. Διαβάστε το θέμα ΕΔΩ....
 


Η ΑΠΟΡΡΗΤΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ CIA ΓΙΑ ΑΙΓΑΙΟ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ

 

Συγκλονιστικά στοιχεία για την απειλή ελληνοτουρκικού πολέμου.Σκηνικό πολέμου στο Αιγαίο - Στο φως τα συγκλονιστικά στοιχεία της απόρρητης έκθεσης της CIA.

ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ Ο ΜΑΚΕΛΑΡΗΣ ΤΗΣ ΜΕΛΒΟΥΡΝΗΣ

 

Ελληνικής καταγωγής είναι ο άνδρας που με το αυτοκίνητό του σάρωσε πεζούς στη Μελβούρνη προκαλώντας το θάνατο τριών ανθρώπων, ανάμεσα στους οποίους και ένα παιδί.

ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ ΧΑΛΕΠΙΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ Η ΚΟΥΡΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛ-ΜΠΑΜΠ

 

Βηρυτός, Λίβανος (23:50) - Για πάνω από ένα μήνα, ο τουρκικός στρατός και οι αντάρτες σύμμαχοί του έχουν προσπαθήσει να καταλάβουν την Αλ-Μπαμπ από το Νταές.

ΑΠΟ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΧΡΗΣΗ ΟΠΛΙΣΜΕΝΩΝ DRONES

 

Πολλοί τύποι drones που είναι διαθέσιμοι στο εμπόριο έχουν τη δυνατότητα να πετούν για μισή ώρα, έχουν εμβέλεια αρκετών χιλιομέτρων και διατίθενται σε χαμηλή τιμή, κάτι που τα κάνει ιδανικά για χρήση από τρομοκρατικές ή αντάρτικες οργανώσεις.

ΛΕΠΕΝ ΦΙΓΙΟΝ ΜΑΚΡΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΦΑΝΤΟΙ ΟΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ

 

Παγιώνεται η τάση που έδειχναν εδώ και καιρό τα γκάλοπ στη Γαλλία καθώς πλησιάζουν οι προεδρικές κάλπες: Νέα δημοσκόπηση για τον πρώτο γύρο εμφανίζει την Λεπέν του ξενοφοβικού Εθνικού Μετώπου, τον Φιγιόν της Δεξιάς και τον ανεξάρτητο Μακρόν - με αυτήν τη σειρά...- στην κορυφή των προτιμήσεων των ψηφοφόρων.

ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕ 12 ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΜΥΡΑ

 

Μαχητές του Ισλαμικού Κράτους (ΙΚ) εκτέλεσαν τουλάχιστον 12 ανθρώπους στην αρχαία πόλη της Παλμύρας, την οποία έθεσαν ξανά υπό τον έλεγχό τους τον Δεκέμβριο, ανακοίνωσε σήμερα το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ «ΕΠΙΤΥΧΩΣ» Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ

 

Επιτυχώς ολοκληρώθηκε η εργασία της ομάδας των τεχνοκρατών και εμπειρογνωμόνων για το Κυπριακό, στο Μοντ Πελεράν της Ελβετίας, ανακοίνωσε ο ειδικός σύμβουλος του γενικού γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Έσπεν Μπαρθ Έιντε.

ΣΤΟ ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕ ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ


Στο εκπτωτικό πρόγραμμα της ΔΕΗ μπαίνει και το Δημόσιο με προπληρωμή του ρεύματος. Eιδικότερα, διευκρινίσεις για τον κυβερνητικό σχεδιασμό σχετικά με τον ΑΔΜΗΕ παρέχουν αρμόδιες πηγές του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ενώ αναφορικά με τα ζητήματα ρευστότητας της ΔΕΗ. 

EΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ

 

Ανοιχτό το ενδεχόμενο μεταφοράς της πρεσβείας των ΗΠΑ από το Τελ Αβίβ που είναι μέχρι σήμερα, και ήταν επί 68 χρόνια, στην Ιερουσαλήμ άφησε εκπρόσωπος του Ντόναλντ Τραμπ. Η απόφαση νομοτελειακά θα προκαλέσει την έκρηξη των Παλαιστινίων.