Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

ΔΙΝΕΙ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΣΕ ΙΡΑΚΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΡΟΥΣ ΣΟΥΝΙΤΕΣ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ

 

Σατανικό σχέδιο του Ερντογάν - Δίνει υπηκοότητα σε Ιρακινούς και Σύρους σουνίτες, για να αλλοιώσει δημογραφικά περιοχές Κούρδων και Αλεβιτών. Τα στοιχεία είναι από επίσημη έρευνα της τουρκικής Στατιστικής Υπηρεσίας (TİSK), που έγινε το Δεκέμβριο του 2015.

ΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΝΟΥΝ "ΕΠΙΘΕΣΗ" ΣΤΗ ΖΟΥΡΑΦΑ! ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΙΜΙΑ

 

Τις τελευταίες εβδομάδες η Τουρκία μέσω συγκεκριμένων ΜΜΕ επιχειρεί να δημιουργήσει μια εικόνα “πολέμου” γύρω από τις βραχονησίδες Ίμια.Δημοσιεύματα περί “θερμών επεισοδίων” και “έντασης” εμφανίζονται κάθε τόσο στον τουρκικό Τύπο.

ΤΗΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟ ΒΥΘΟΜΕΤΡΟ

 

Μέρα που είναι, είχα μια φώτιση. Ιδού, λοιπόν, ένας καλός ορισμός του Υπαρκτού Ελληνισμού: ο τόπος στον οποίο δαιμονοποιείται ο Σόρος και λατρεύεται ο Σώρρας. Οχι, βέβαια, από όλους. Από αρκετούς, όμως, ώστε να δημιουργείται η κρίσιμη μάζα που κάνει τη διαφορά και ρεζιλεύει ένα έθνος.

ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΚΡΑΤΩΝ ΣΤΗΝ Ε.Ε ΠΩΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ

 

Αναλυτικά στοιχεία που αποκάλυψε το ειδησεογραφικό site Τhejournal.Οι μισθοί των βουλευτών και αρχηγών κρατών στην ΕΕ. Ποιοι βγάζουν τα περισσότερα και το παράδοξο Ελλήνων και Ιταλών.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΕΛΟΝΟΣΙΑΣ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ

 

Ανοίγει ο δρόμος για ένα νέο αποτελεσματικό εμβόλιο κατά της ελονοσίας. Η πρώτη κλινική δοκιμή σε δέκα υγιείς ανθρώπους εθελοντές ενός εμβολίου επόμενης γενιάς, το οποίο χρησιμοποιεί γενετικά τροποποιημένα παράσιτα φορείς της ελονοσίας, έδειξε ότι το εμβόλιο είναι ασφαλές, καλά ανεκτό και ενεργοποιεί τη σωστή αντίδραση του ανοσοποιητικού συστήματος.

ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Μ. ΒΕΜΠΕΡ

 

Σύγκρουση μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Δημοκρατίας έχει προκαλέσει συνέντευξη του επικεφαλής της ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Μάνφρεντ Βέμπερ στην εφημερίδα «Τα Νέα», στην οποία ασκεί δριμεία κριτική στην ελληνική κυβέρνηση.

ΝΕΑ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΣΕ ΦΥΛΑΚΕΣ ΣΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ

 

Τουλάχιστον 33 κρατούμενοι σκοτώθηκαν σε νέα εξέγερση που σημειώθηκε σε φυλακή της Βραζιλίας, αυτή τη φορά στη βόρεια περιοχή Αμαζόνας, ανακοίνωσαν σήμερα αξιωματούχοι.

ΑΠΟΣΥΡΕΤΑΙ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟ 'ΚΟΥΖΝΕΤΣΟΦ' ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΡΙΑ

 

Η Ρωσία ανακοίνωσε ότι άρχισε να περιορίζει τη στρατιωτική της παρουσία στη Συρία στο πλαίσιο της συμφωνίας εκεχειρίας που συμφωνήθηκε μεταξύ των συριακών ομάδων της αντιπολίτευσης και της συριακής κυβέρνησης το Δεκέμβριο.

ΣΕ ΣΤΑΣΗ ΑΝΑΜΟΝΗΣ Η ΕΚΤ

 

H δραστική αναθέρμανση του πληθωρισμού στην Ευρωζώνη και οι καλύτερες από τις αναμενόμενες προοπτικές των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων αναμένεται πως θα επαναφέρουν στο προσκήνιο το αίτημα ορισμένων σκληροπυρηνικών της ΕΚΤ για διακοπή της πάρα πολύ χαλαρής νομισματικής πολιτικής της.