Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

Η ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

 
Βασικές ειδήσεις που πρέπει να γνωρίζετε
1.Συνελήφθη η Πόλα Ρούπα. Στην Αθήνα συνελήφθη το πρωί της Πέμπτης η 48χρονη καταζητούμενη σύντροφος του Νίκου Μαζιώτη, Πόλα Ρούπα. Η Ρούπα διέμενε σε οίκημα 25χρονης νεαρής, όπου έκανε έφοδο η Αντιτρομοκρατική. Αυτή την ώρα η Ρούπα μεταφέρεται στο κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής

HΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ ΤΩΝ ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ

 
Διαβάστε το θέμα ΕΔΩ....

 


ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Η ΠΟΛΑ ΡΟΥΠΑ


Νωρίς το πρωί της Πέμπτης συνελήφθη στην οδό Ζαΐμη 14, στα σύνορα Αγίου Δημητρίου με Ηλιούπολη, η 48χρονη Πόλα Ρούπα, σύντροφος του Νίκου Μάζιωτη και καταζητούμενη για τρομοκρατία.

ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΤΟΥ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ TO ΙΣΡΑΗΛ

 

Αποκρυσταλλώνοντας όσες εξελίξεις επηρέασαν την εξωτερική πολιτική του Ισραήλ το 2016, είναι σαφείς πλέον οι ενδείξεις ως προς το ποια θέματα θα απασχολήσουν τα ισραηλινά κέντρα αποφάσεων κατά τη διάρκεια της εξαιρετικά ενδιαφέρουσας χρονιάς που έρχεται.

ΤΙΜΩΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΙΤ TΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ «ΚΟΥΡΕΛΙΑ»

 

Άραγε η Δημοκρατία κινδυνεύει πράγματι στην εποχή μας; Λόγω της ανόδου νέων αντιδημοκρατικών και ακραίων δυνάμεων του λαϊκισμού, είτε της Δεξιάς είτε της Αριστεράς; Λόγω των καταχρήσεων και της ασυδοσίας των «κερδισμένων» της παγκοσμιοποίησης που έχουν οδηγήσει τους «χαμένους» του παιχνιδιού στην σημερινή αμφισβήτηση κάθε συστήματος;

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΛΕΠΕΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ

 

Η ουκρανική κυβέρνηση διαμήνυσε σήμερα ότι θα απαγορεύσει την είσοδο στη χώρα στην υποψήφια για την προεδρία της Γαλλίας Μαρίν Λεπέν μετά τα σχόλια που έκανε η ηγέτιδα του Εθνικού Μετώπου με τα οποία το Κίεβο θεωρεί ότι "νομιμοποίησε" την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία το 2014.

ΠΕΝΤΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΥΠΟΠΤΩΝ ΓΙΑ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ISIS ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

 

Η τουρκική αστυνομία προχώρησε σε πέντε συλλήψεις υπόπτων για διασυνδέσεις με το Ισλαμικό Κράτος στη Σμύρνη.

ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;..

 

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Κυπριακό. Αθήνα και Λευκωσία βρίσκονται υπό συνεχή πίεση η οποία αναμένεται να ενταθεί. Η «ώρα μηδέν» για τη Σύνοδο της Γενεύης πλησιάζει. 

ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ

 

«Στο μέλλον, ίσως μπορούμε να διεξάγουμε στρατιωτικές ασκήσεις, ώστε να μπορούμε να σας βοηθήσουμε και να μοιραστούμε μαζί σας τις γνώσεις μας για να αντιμετωπίσουμε ή να λύσουμε το πρόβλημα με την πειρατεία και την τρομοκρατία», ο Υποναύαρχος Eduard Mikhailov, αναπληρωτής διοικητής του ρωσικού Ναυτικού στα πλαίσια στρατιωτικών ασκήσεων μεταξύ Ρωσίας και Φιλιππίνων.

ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ

 

Ένα άρθρο που προαναγγέλει, την από δω και πέρα κατάσταση στη γειτονική Τουρκία, έγραψε για τη φιλοκυβερνητική τούρκικη εφημερίδα Yeni Şafak ο İbrahim Karagül, δημοσιογράφος και ένας από τους κοντινούς συμβούλους του Ερντογάν.

Η ΝΔ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

 

Με μια μακροσκελή ανακοίνωση το Μέγαρο Μαξίμου απαντά σημείο προς σημείο στις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη και στελεχών της ΝΔ, κατηγορώντας την αξιωματική αντιπολίτευση για «επιχείρηση τρομοκράτησης των πολιτών, ως ύστατο καταφύγιο αντιπολίτευσης».

ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΙΣΑ ΣΤΟ ΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ

 

Με αίτησή του ενώπιον του ΣτΕ, ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών ζήτησε την ακύρωση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης με θέμα «Κοστολόγηση και ανακοστολόγηση ιατρικών πράξεων» με την οποία ανακοστολογήθηκε σειρά ιατρικών εργαστηριακών πράξεων, χωρίς να ληφθεί καθόλου υπ’ όψιν το πραγματικό ελάχιστο κόστος εκτέλεσής τους.