Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

ΕΘΙΜΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ

 
    Διαβάστε το θέμα ΕΔΩ....
 


ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ 2016

 
  Διαβάστε όλη την Ανασκόπηση ΕΔΩ....
 
 


ΤΟΥΣ 27 ΕΦΤΑΣΑΝ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΠΛΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΒΑΓΔΑΤΗΣ

 

Τους 27 έφτασαν οι νεκροί σήμερα σε δύο βομβιστικές επιθέσεις καμικάζι που πραγματοποιήθηκαν ταυτόχρονα σε πολυσύχναστη αγορά της Βαγδάτης, μερικές ώρες πριν από τους εορτασμούς για το Νέο Έτος, έγινε γνωστό από αστυνομική πηγή.

Η WASHINGTON POST ΓΡΑΦΕΙ ΡΩΣΟΙ ΧΑΚΕΡ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ

 

Ρώσοι χάκερ κατάφεραν να παρεισφρήσουν στο δίκτυο ηλεκτροδότησης των ΗΠΑ διαμέσου των υπολογιστών μιας εταιρείας διανομής ηλεκτρικής ενέργειας στο Βερμόντ, εξαπολύοντας μια κυβερνοεπίθεση που δεν είχε συνέπειες για τη λειτουργία της εταιρείας, αλλά αποκάλυψε την «τρωτότητα» του συστήματος, έγραψε χθες η εφημερίδα The Washington Post, επικαλούμενη πηγές προσκείμενες στην αμερικανική κυβέρνηση που δεν κατονόμασε.

ΟΤΑΝ Ο ΓΑΛΛΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΕΙΠΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ

 

Στις 2 Αυγούστου 2005, ο Πρωθυπουργός της Γαλλίας Ντομινίκ ντε Βιλπέν, ο ίδιος που εκπροσώπησε με την ομιλία του στο Συμβούλιο Ασφαλείας για το Ιράκ, το 2003, όλη την πολιτισμένη ανθρωπότητα έδωσε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Europe 1.

ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΗΠΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ

 

Η απόφαση της αμερικανικής κυβέρνησης να απελάσει 35 Ρώσους διπλωμάτες κινείται προς τη λάθος κατεύθυνση και μπορεί να φέρει τον κόσμο αντιμέτωπο με έναν νέο Ψυχρό Πόλεμο, υποστήριξε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ «ΡΕΠΟΡΤΑΖ» ΤΩΝ FT

 

Σφοδρή επίθεση στους Financial Times με σαφείς αιχμές κατά των συντακτών του σημερινού «ρεπορτάζ» που εμφανίζει την κυβέρνηση ως «αντιδημοκρατικό καθεστώς» εξαπολύει με ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού.

ΤΟ PKK ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΣΙΝΤΖΑΡ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΚΟΥΡΔΩΝ

 

Ο ηγέτης του αντάρτικου στρατού του Εργατικού Κόμματος Κουρδιστάν (PKK), Μουράτ Καραγιλάν, ανακοίνωσε ότι θα αποσύρει τις δυνάμεις του PKK από την περιοχή του Σιντζάρ στο βορειοδυτικό Ιράκ.

«ΝΑΙ» ΣΤΟ ΣΩΣΙΒΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΤΑΛΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΠΟ ΚΟΜΙΣΙΟΝ

 

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έδωσε την έγκρισή της σε παράταση του ιταλικού πλαισίου για έκτακτη παροχή ρευστότητας σε προβληματικές τράπεζες - πλαίσιο από το οποίο επωφελείται και η Monte dei Paschi (MPS).

ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΠΡΟΑΝΗΓΓΕΙΛΕ ΤΟ ΚΡΕΜΛΙΝΟ

 

Οι κυρώσεις που επέβαλαν οι ΗΠΑ στη Ρωσία πλήττουν τις διμερείς σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών, ανέφερε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, προαναγγέλοντας αντίποινα μετά από την απόφαση της Ουάσιγκτον για την απέλαση 35 Ρώσων αξιωματούχων.

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ 30 ΥΠΟΠΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ

 

Η τουρκική αστυνομία συνέλαβε 30 υπόπτους για διασυνδέσεις τους με το Ισλαμικό Κράτος, στη νότια επαρχία των Αδάνων, όπως μεταδίδει σήμερα το πρακτορείο ειδήσεων Dogan.Οι συλλήψεις έγιναν καθώς οι συγκρούσεις μεταξύ του τουρκικού στρατού και των τζιχαντιστών, κλιμακώνονται στα βόρεια της Συρίας.