Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

Η ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

 
Βασικές ειδήσεις που χρειάζεται να γνωρίζετε.
1.Πέθανε σε ηλικία 53 ετών ο George Michael.Ανήμερα των Χριστουγέννων πέθανε από καρδιακή ανακοπή στο σπίτι του στην περιοχή Goring-on-Thames του Oxfordshire, ο George Michael, τραγουδιστής και πρώην μέλος του συγκροτήματος Wham. Ήταν 53 ετών.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΠΟ FRONTEX

 

ΦΟΒΟΙ ΟΤΙ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΕΞΟΠΛΙΖΟΥΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΕ. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΠΟ FRONTEX.Aξιωματούχοι ασφαλείας της Δύσης προειδοποιούν ότι το Ισλαμικό Κράτος είναι πιθανό να προσπαθούν να χειραγωγήσουν πρόσφυγες που βρίσκονται στην ΕΕ προκειμένου να πραγματοποιήσουν τρομοκρατικές ενέργειες.

ΔΗΛΩΣΗ ΝΤΡΟΠΗΣ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ ΠΡΟΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ

 

Η εξευτελιστική «δήλωση μετανοίας» Τσίπρα-Τσακαλώτου στους Δανειστές: Θα κοπούν οι συντάξεις αν δεν πιάσουμε τους στόχους. Το φως της δημοσιότητας βλέπει η επιστολή Τσακαλώτου προς τους θεσμούς. Ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών αναφέρει:

ΤΟ ISIS ΕΞΟΠΛΙΖΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΓΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ

 

Προειδοποίηση από τη Frontex: Το ISIS εξοπλίζει πρόσφυγες για τρομοκρατικές επιθέσεις.Στο κόκκινο. Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει η Frontex προειδοποιώντας ότι, μαχητές του Ισλαμικού Κράτους εξοπλίζουν πρόσφυγες που βρίσκονται ήδη στο ευρωπαϊκό έδαφος για να εξαπολύσουν τρομοκρατικές επιθέσεις.

ΜΗΝΥΜΑ ΗΧΗΡΟ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΠΡΟΣ ΗΠΑ

 

Ηχηρό μήνυμα στην Αμερική έδωσε ο Ρώσος Πρόεδρος - «Ο στρατός της Ρωσίας είναι πιο ισχυρός των ΗΠΑ». Ο ρώσος πρόεδρος Vladimir Poutin κατά την 12η ετήσια μεγάλη συνέντευξη τύπου την Παρασκευή στη Μόσχα.

«Ο ΟΜΠΑΜΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΠΛΕΞΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ»

 

Εχθρική ενέργεια των ΗΠΑ η παροχή οπλισμού σε Σύρους αντάρτες.Το Κρεμλίνο υποστήριξε ότι η απόφαση αυτή είναι παρακινδυνευμένη και ότι τα όπλα μπορούν να καταλήξουν στα χέρια «τρομοκρατών»

STRATFOR: ΓΙΑΤΙ ΤΟ 2017 ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

 

Οι κάλπες που στήνονται στην Ευρώπη θα καθορίσουν την πορεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σύμφωνα με το Stratfor. Του χρόνου τέτοια εποχή, η ευρωζώνη μπορεί να μας έχει… αφήσει χρόνους.

Η ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΟΜΠΑΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕ ΣΤΗ ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ

 

Ο Ομπάμα απέρριψε τις επικρίσεις σύμφωνα με τις οποίες το όραμά του για τις ΗΠΑ δεν ήταν παρά μονάχα ένα όνειρο.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΜΠΗΧΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ EΛΛΗΝΕΣ

 

Οι αλληγορικές ευχές του ελληνικού υπ. Οικονομικών με το παραμύθι του Ντίκενς σχολιάστηκε από το Γερμανικό Spiegel. «Ίσως όλες οι χριστουγεννιάτικες ιστορίες να έχουν κάποιον φοβερό και τρομερό Εμπενίζερ κλειστό σαν στρείδι που υποδέχεται μέσα στην απέραντη μοναξιά του τα πνεύματα των Χριστουγέννων.

ΤΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΣΤΕΡΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ - ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΩΣΙΒΙΑ

 

Βατραχάνθρωποι εντόπισαν μεγάλα συντρίμμια του ρωσικού στρατιωτικού αεροσκάφους Tu-154 που συνετρίβη την Κυριακή στη Μαύρη Θάλασσα, σε απόσταση περίπου 1,5 χιλιομέτρου από τις ακτές του Σότσι.

ΣΟΙΜΠΛΕ ΚΑΙ EUROGROUP ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ

 

"Άρωμα" εκλογών, με ευθύνη του Eurogroup και προσωπικά του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, υπάρχει στην ατμόσφαιρα", όπως δήλωσε στο Αθηναϊκό/ Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου.