Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

ΠΟΡΕΥΘΕΝΤΕΣ ΠΡΟΣ ΒΗΘΛΕΕΜ

 
          Διαβάστε τη συνέχεια του Οδοιπορικού ΕΔΩ....
 


Η ΒΗΘΛΕΕΜ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΕΙ

 
    Διαβάστε το θέμα ΕΔΩ....

Η ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

 
Βασικές ειδήσεις που πρέπει να γνωρίζετε.
1.Αναιμική μεν, ανάπτυξη δε. Με θετικό ρυθμό ανάπτυξης 0,1% θα κλείσει η ελληνική οικονομία το 2016, εκτιμά η ΕΚΤ με τις μακροοικονομικές προβλέψεις για τις χώρες - μέλη της Ευρωζώνης που ανάρτησε στην ιστοσελίδα της (Eurosystem staff macroeconomic projections for the euro area countries). Ο ρυθμός ανάπτυξης προβλέπεται να αυξηθεί στο 2,5% το 2017 και στο 3% τόσο το 2018 όσο και το 2019.

ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΤΥΧΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ;

 

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κόμμα που προσπαθεί να ξεπεράσει τον εμφύλιο. Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να ενώσει τους Έλληνες. Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν αποτέλεσμα της συγκόλλησης ετερόκλητων συσπειρώσεων είτε γύρω από πρόσωπα είτε γύρω από ιδεοληψίες που προέκυψαν  κατά την πρόσφατη ή την ιστορική περίοδο της ελληνικής αριστεράς, συγκαλύπτοντας επί της ουσίας προσωπικές αντιθέσεις.

Ο ΤΥΝΗΣΙΟΣ ΥΠΟΠΤΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΝΕΚΡΟΣ ΣΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΩΝ ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ

 

Ο Τυνήσιος ύποπτος Άνις Άμρι για την επίθεση με φορτηγό σε χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου σκοτώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στο Μιλάνο κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών με την αστυνομία.

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΝΑ ΞΕΠΑΓΙΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ

 

Η ύπατη αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες (UNHCR) και η διεύθυνση οικονομικής ενίσχυσης της ΕΕ κατηγορούνται από ΜΚΟ και άλλες ομάδες στήριξης των προσφύγων για κακή διαχείριση εκατομμυρίων που έπρεπε να διοχετευθούν στη στήριξη των πιο εκτεθειμένων προσφύγων στην Ευρώπη.

ΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 7,2 ΔΙΣ ΔΟΛ. ΓΙΑ ΤΑ “ΤΟΞΙΚΑ” ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ ΟΙ ΗΠΑ “ΤΙΜΩΡΟΥΝ” ΤΗΝ DEUTSCHE BANK

 

Ο κ. Σόϊμπλε κάνει μαθήματα ηθικής και …οικονομίας σ΄ όλο το κόσμο και ειδικά στην Ελλάδα. Η Γερμανία όμως για μια ακόμη φορά πιάστηκε …επ ΄ αυτοφώρω να κάνει “πονηριές”!

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΑΜΑΧΟΥΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ

 

Τουλάχιστον 47 άμαχοι, ανάμεσα τους 14 παιδιά και εννέα γυναίκες σκοτώθηκαν την Πέμπτη από επιδρομές αεροσκαφών της Πολεμικής Αεροπορίας της Τουρκίας κατά της πόλης αλ Μπαμπ, που είναι προπύργιο των τζιχαντιστών στην επαρχία του Χαλεπιού.

Η ΙΝΤΕΡΠΟΛ ΣΥΝΕΛΑΒΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ

 

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Δημοσιογράφων (EFJ) καταγγέλλει ότι πριν από τέσσερις ημέρες συνελήφθη από την Ιντερπόλ στις Βρυξέλλες ο Κούρδος δημοσιογράφος Μαξίμ Αζάντι ύστερα από αίτημα της Τουρκίας.

ΠΥΡΕΤΩΔΕΙΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ

 

Νέα συνάντηση, στο πλαίσιο των συνομιλιών για το Κυπριακό, είχαν το πρωί της Πέμπτης ο πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης και ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων Μουσταφά Ακιντζί.

ΚΟΥΣΤΟΥΡΙΤΣΑ: Η ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΕΣΩΣΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΕΜΟ

 

«Η νίκη του Ντόναλντ Τραμπ στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ έσωσε την ανθρωπότητα από έναν μεγάλο πόλεμο». Τάδε έφη ένας από τους διασημότερους σκηνοθέτες στον κόσμο, ο Εμίρ Κουστουρίτσα.

H EUROPOL ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΒΕΛΓΙΟ

 

Τρεις ημέρες μετά το μακελειό σε χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου, η Europol προειδοποιεί για νέες επιθέσεις στην Ευρώπη. Όπως ανέφερε ελληνική πηγή των αστυνομικών δυνάμεων στο πρακτορείο ειδήσεων Sputnik, υπάρχει ανησυχία για νέα τρομοκρατικά «χτυπήματα» σε Γαλλία, Γερμανία, Βέλγιο και άλλες χώρες της Ευρώπης κατά την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

ΠΥΡΑΥΛΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕ Η ΡΩΣΙΑ

 

Η Ρωσία πραγματοποίησε την περασμένη εβδομάδα δοκιμαστική εκτόξευση ενός πυραύλου που θα μπορούσε να καταστρέψει στρατηγικούς δορυφόρους των ΗΠΑ, αναφέρουν πηγές του Πενταγώνου. Οι ΗΠΑ παρακολούθησαν τη δοκιμή και δεν ανίχνευσαν συντρίμμια, ένδειξη ότι ο πύραυλος δεν κατέστρεψε πραγματικό στόχο, αναφέρουν πηγές του CNN.