Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

ΠΟΡΕΥΘΕΝΤΕΣ ΠΡΟΣ ΒΗΘΛΕΕΜ

 
           Διαβάστε τη συνέχεια του Οδοιπορικού ΕΔΩ....

 


Η ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

 
 Βασικές ειδήσεις που  πρέπει να γνωρίζετε
1).ΥΠΟΙΚ: Πρώτα το κείμενο των εταίρων και μετά οι διαβεβαιώσεις της Αθήνας.Με τις ευρωπαϊκές πηγές να εξηγούν ότι οι διαβουλεύσεις συνεχίζονται και σήμερα, Πέμπτη, μεταξύ των ελληνικών αρχών και των θεσμών, ώστε να επιλυθεί το συντομότερο δυνατό το ζήτημα που έχει προκύψει με το πάγωμα των βραχυπρόθεσμων μέτρων για το χρέος, οι Βρυξέλλες τελούν εν αναμονή της ελληνικής αποστολής με τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις.

ΤΙΜΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ

 

Τι κοινό έχουν οι δήμοι Ρεθύμνου, Καστοριάς, Σίνδου, Κεφαλονιάς, Καβάλας, Λάρισας, Σπάρτης, Καντάνου-Σελίνου, Μυκόνου, Ξάνθης, Λαγκαδά, Νεμέας, Κομοτηνής, Σύρου, Λήμνου, Νάουσας, Καλαμάτας, Αρχαίας Ολυμπίας, Αίγινας, Σερρών, Δοξάτου, Κοζάνης, Φυλής, Πάρου, Θερμαϊκού, Δέλτα, Άργους-Μυκηνών, Ξυλοκάστρου, Ζαγοράς-Μουρεσίου και Κω;

ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΔΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΦΕΡΟΝΤΑΣ

 

Οι εργασιακές σχέσεις αποτελούν ένα προαιώνιο πεδίο αέναης πάλης και ανταγωνισμού μεταξύ του κεφαλαίου και της εργασίας με αποτέλεσμα η εναλλαγή των οικονομικών κύκλων να επηρεάζει ιδιαίτερα τον συσχετισμό των αντίρροπων αυτών δυνάμεων.

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 4.000 ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΕΠΙ

 

Περισσότεροι από 4.000 ένοπλοι αντικαθεστωτικοί απομακρύνθηκαν στη διάρκεια της νύχτας από το Ανατολικό Χαλέπι προς τις περιοχές που βρίσκονται υπό τον έλεγχο των αντικαθεστωτικών, βάσει μιας συμφωνίας μεταξύ των εμπολέμων υπό την επίβλεψη της Διεθνούς Επιτροπής του Ερυθρού Σταυρού (ΔΕΕΣ) και της Συριακής Ερυθράς Ημισελήνου, ανέφερε σήμερα η ΔΕΕΣ.

ΜΙΑ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

 

Μετά την τρομοκρατική επίθεση στη χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου η τρομοκρατική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη. Το ίδιο είχε συμβεί και μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι, όταν οπαδοί του Ισλαμικού Κράτους γιόρταζαν τα αιματηρά γεγονότα ως επιτυχία με αναρτήσεις τους σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΠΡΟΣ ΔΝΤ

 

Την ορθότητα των δεδομένων που χρησιμοποιεί η Ευρωπαϊκή Επιτροπή όσον αφορά το ελληνικό πρόγραμμα έναντι της κριτικής του ΔΝΤ υπερασπίστηκε η εκπρόσωπος της Επιτροπής, αρμόδια για τις οικονομικές υποθέσεις, Ανίκα Μπράιτχαρντ.

'ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ' «ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΕΝ ΕΞΟΡΙΑ»...

 

Εκμεταλλεύονται την αδράνεια του ελληνικού κράτους και νομίζουν πως μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν στη Θράκη μας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως στο ακριτικό μας γεωγραφικό διαμέρισμα, πράκτορες των Τούρκων δρουν, με δόλιους σκοπούς.

«ΞΕΠΑΓΩΝΟΥΝ» ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΕΛΑΦΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

 

«Σταθερή πρόοδο» που μπορεί σήμερα να οδηγήσει σε συμφωνία μεταξύ της κυβέρνησης και των αξιωματούχων της Ευρωζώνης προκειμένου να «ξεπαγώσει» η επεξεργασία των μέτρων ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους.

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ «ΚΡΗΣΦΥΓΕΤΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»

 

Οι Γερμανοί προχώρησαν στην σύλληψη ενός 24χρονου Μαροκινού, ως ύποπτου για μέλος του Ισλαμικού Κράτους. Πρόκειται για τον Ρεντουάν Σ., όπως κατονόμασαν οι εισαγγελικές αρχές τον άνδρα σύμφωνα με το Associated Press, ο οποίος ήταν μέλος του δικτύου του Αμπντελαμίντ Αμπαούντ.

ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝΟΥΝ ΠΟΓΚΡΟΜ ΚΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗ ΧΕΙΜΑΡΡΑ

 

Επικίνδυνη εξέλιξη για τα μέλη της ελληνικής κοινότητας στην Χειμάρρα αποτελεί η δημοσίευση άρθρου στο Αλβανικό portal «Pamfleti» που εφαρμόζοντας φασιστικές τακτικές στοχοποιεί Έλληνα ομογενή στην Χειμάρρα ο όποιος έχει τοποθετηθεί δημοσίως κατά της κατεδάφισης κατοικιών στην πόλη της Χειμάρρας με συνέντευξη σε ελληνικό τηλεοπτικό κανάλι.

ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

 

Ο πρωθυπουργός της Γαλλίας Μπερνάρ Καζνέβ υπερασπίστηκε σήμερα τα κοινωνικά μέτρα, που ανακοίνωσε ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για τους συνταξιούχους και τον ΦΠΑ στα νησιά, που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της προσφυγικής κρίσης.