Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

ΠΟΡΕΥΘΕΝΤΕΣ ΠΡΟΣ ΒΗΘΛΕΕΜ

 
           Διαβάστε τη συνέχεια του Οδοιπορικού ΕΔΩ....
 


Η ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

 

Βασικές ειδήσεις που πρέπει να γνωρίζετε:
1.Iσλαμικό Κράτος: Στρατιώτης μας έκανε την επίθεση το Βερολίνο.  
Μέσω του πρακτορείου προπαγάνδας της τζιχαντιστικής οργάνωσης Amaq, το Ισλαμικό Κράτος ισχυρίζεται ότι βρίσκεται πίσω από την επίθεση με φορτηγό στο Βερολίνο που στοίχισε τη ζωή σε 12 άτομα.

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΚΗ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ

 

Ο Ερντογάν απέτυχε και είναι πιο ανίσχυρος από ποτέΝέο-Οθωμανικό Ναυάγιο στο Ναρκοπέδιο της Συρίας. Eκπαίδευση Ερντογάν σε Ρωσικό Σωφρονιστήριο.«Στις 24 Νοεμβρίου 2015 η Τουρκία κατέρριψε ένα ρωσικό αεροπλάνο Σουχόϊ 24 επάνω από τα σύρο-τουρκικά σύνορα, προκαλώντας τον θάνατο ενός των δύο πιλότων που έπεφταν με αλεξίπτωτο.

TO ΠΟΥΛΟΒΕΡ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΞΗΛΩΜΕΝΟ

 

Τι μας φέρνει το 2017; Εύχομαι σε όλους σας Καλά Χριστούγεννα, Καλή Πρωτοχρονιά και ο καινούριος χρόνος εκτός από υγεία, χαρά και καλή φώτιση να φέρει σε όλους ό,τι δεν έφεραν τα προηγούμενα χρόνια. Αν και δεν ασχολούμαι και ούτε πιστεύω σε αστρολογίες κλπ. επιτρέψτε μου να αρχίσω το κείμενο ίσως κάπως παράδοξα.

ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΚΑΡΠΑΘΟΥ

 

«Ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί» η Κάρπαθος: Ετοιμάζονται για κινητοποιήσεις οι κάτοικοι. Με κινητοποιήσεις απειλούν οι Καρπάθιοι που εξαιρούνται από τη μείωση του ΦΠΑ. Αυτό επισημαίνουν σε κοινό ψήφισμά τους το δημοτικό συμβούλιο και ο έπαρχος Καρπάθου-Κάσου, μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

ΔΕΚΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΕΚΡΗΞΗ ΣΕ ΑΓΟΡΑ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ

 

Έκρηξη στην αγορά πυροτεχνημάτων Σαν Παμπλίτο στο Τολτέπεκ του Μεξικό είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους τουλάχιστον 29 άνθρωποι και να τραυματιστούν δεκάδες ακόμη.

ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΛ ΝΟΥΣΡΑ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗ

 

Το μέτωπο Αλ Νούσρα ανέλαβε την ευθύνη για τη δολοφονία του Ρώσου πρεσβευτή στην Άγκυρα-Ο Ερντογάν είχε πει ότι δεν είναι τρομοκρατική οργάνωση. Ήταν ένα από τα σενάρια που είχαν κυκλοφορήσει.

ΙΔΟΥ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΟΛΑ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ – ΡΟΖΑΒΑ ΕΝΑ ΥΠΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΟΥΡΔΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ

 

Καλά, όταν ρωτάνε ποια είναι η μεγαλύτερη απειλή για τη Ροζάβα, η απάντηση έρχεται χωρίς δισταγμό: Το τουρκικό κράτος. Η συγκεκριμένη πολιτική εχθρότητας δεν υφίσταται ως επιλογή της Ροζάβα αλλά ως επιλογή της Τουρκίας.

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ

 

H δεύτερη μέρα μετά την επίθεση στο κέντρο του δυτικού Βερολίνου ξημέρωσε χωρίς να υπάρχει κάποιο νέο στοιχείο για τον ή τους διαφυγόντες δράστες οι οποίοι προκάλεσαν την θάνατο 12 ανθρώπων και τον τραυματισμό δεκάδων και κυκλοφορούν ενδεχομένως ένοπλοι στην πόλη.