Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

ΠΟΡΕΥΘΕΝΤΕΣ ΠΡΟΣ ΒΗΘΛΕΕΜ

 
        Διαβάστε τη συνέχεια του Οδοιπορικού ΕΔΩ....
 


Η ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

 
Βασικές ειδήσεις που χρειάζεται να γνωρίζετε:
1.Δολοφονία του Ρώσου πρέσβη στην Άγκυρα.Νεκρός από τα πυρά του 22χρονου Μερτ Αλτιντάς έπεσε νωρίς το βράδυ της Δευτέρας ο Ρώσος πρέσβης, Αντρέι Καρλόβ κατά τη διάρκεια έκθεσης φωτογραφίας για τη Ρωσία σε γκαλερί στην Άγκυρα.

ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ

 

Το παιχνίδι εντυπώσεων και η απουσία πολιτικής της Κυβέρνησης. O καταλύτης της ανάκαμψης. Α​​λλο η πολιτική, άλλο το παιχνίδι των εντυπώσεων.Εκτάκτως εφάπαξ παροχές σε κάποιες πληθυσμικές ομάδες δεν είναι πολιτική, είναι παιχνίδι εντυπώσεων.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 18 ΜΗΝΩΝ

 

Οι επιπτώσεις στη Γερμανία από την επίθεση στο Βερολίνο. Όλες οι υποθέσεις τρομοκρατίας των τελευταίων 18 μηνών.Σημαντικές αναμένεται να είναι οι επιπτώσεις από την επίθεση με φορτηγό σε χριστουγεννιάτικη αγορά στο Βερολίνο, η οποία είχε αποτέλεσμα τον θάνατο 12 ανθρώπων.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΟΙΜΠΛΕ

 

Μέσα σε μόλις πέντε ημέρες, πολλά από όσα είχαμε γράψει στις 14 Δεκεμβρίου για τους σχεδιασμούς του Β. Σόιμπλε επιβεβαιώθηκαν: Στις 15 Δεκεμβρίου, ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών δήλωσε ότι οι εξαγγελίες Τσίπρα είναι ενάντια στη δανειακή σύμβαση και λίγο μετά ακολούθησε η ανακοίνωση του προέδρου του Eurogroup ότι παγώνουν τα βραχυπρόθεσμα μέτρα για το χρέος.

Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΤΟΝ ΡΩΣΟ ΠΡΕΣΒΗ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

 
Διαβάστε εμπεριστατωμένα το θέμα ΕΔΩ....
 


ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ

 
Διαβάστε εμπεριστατωμένα το θέμα ΕΔΩ....
 


ΠΑΓΩΣΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ «ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ» ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ

 

«Πάγωσε» προσωρινά  από την Ολομέλεια του Συμβουλίου Επικρατείας η ηλεκτρονική κατάθεση των δηλώσεων «πόθεν έσχες» (περιουσιακής κατάστασης) και οικονομικών συμφερόντων των δικαστών και εισαγγελέων για το 2016 μέχρι να εκδοθεί οριστική απόφαση επί της κυρίας προσφυγής που έχουν  καταθέσει πέντε δικαστικές Ενώσεις.

ΓΙΑΤΙ ΤΟ POLITICO ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΕΠΙΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΙΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΣΙΠΡΑ

 

Επιδέξια αλλά και πονηρή πολιτική κίνηση χαρακτηρίζει η ιστοσελίδα Politico τις «μονομερείς εξαγγελίες» του Έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, σε σχέση με το επίδομα στους χαμηλοσυνταξιούχους και την αναστολή της αύξησης του ΦΠΑ στα νησιά που έχουν πληγεί από την προσφυγική κρίση.

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΑΝ ΞΑΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΤΟ ISIS

 

Νέα επίθεση κατά των Κούρδων της Συρίας που πολεμάνε το Ισλαμικό Κράτος (ISIS) εξαπέλυσε την Κυριακή ο στρατός της Τουρκίας. Το τουρκικό πυροβολικό βομβάρδισε το αρχηγείο των κουρδικών Μονάδων Προστασίας του Λαού (YPG) στο χωριό Τελ Σαέρ που βρίσκεται δυτικά της Κόμπανι στο συριακό Κουρδιστάν (Ροζάβα – βόρεια Συρία).

ΕΑΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΠΕΙΡΑΖΕΙ;

 

Ο Ιωάννης Πασαλίδης, εκ Σάντας του Πόντου, πρόεδρος της ΕΔΑ μιλώντας στη Βουλή των Ελλήνων το 1956, αναφερόμενος στους προπαγανδιστές της τότε λύσης που έφερε την τουρκοποίηση της Κύπρου είπε πως «οι δούλοι δεν μπορούν ούτε να υπερασπιστούν, ούτε και να ελευθερώσουν τους σκλάβους».

ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ

 

Βόμβα έριξε η Εισαγγελία Διαφθοράς αφού μπαίνει στο μικροσκόπιο, 14 χρόνια μετά, η πώληση των Ελληνικών Ναυπηγείων (ιδιωτικοποίηση) στη γερμανική κοινοπραξία HDW/Ferrostaal, η οποία φέρεται να προκάλεσε ζημία στο ελληνικό Δημόσιο που ξεπερνά τα 53 εκατ. ευρώ.