Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

ΠΟΡΕΥΘΕΝΤΕΣ ΠΡΟΣ ΒΗΘΛΕΕΜ

  
    Διαβάστε το Οδοιπορικό ΕΔΩ....




ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑ ΤΟ ΔΝΤ ΛΕΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ «ΝΑΙ» ΣΕ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥΣ

 

«Ναι» σε συμβιβασμούς αρκεί η συμφωνία να μην περιλαμβάνει πρόσθετα μέτρα που ζητά το ΔΝΤ, λέει η κυβέρνηση.Διατεθειμένη να βρεθεί το σημείο εκείνο συμβιβασμού που θα αφήνει όλους εν μέρει ικανοποιημένους (με εκατέρωθεν δηλαδή, υποχωρήσεις) είναι η ελληνική κυβέρνηση, και μάλιστα επιδιώκει την επίτευξη της συμφωνίας το συντομότερο δυνατόν.

Η ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΑ ΤΟΥ ΥΠΕΞ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΡΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

 

Για πρώτη φορά η Γαλλία δια του ΥΠΕΞ της αποδέχεται διαπραγματεύσεις με τη συριακή κυβέρνηση. H νίκη στη μητέρα των μαχών του συριακού στρατού στο Χαλέπι και η πανηγυρική απελευθέρωσή του  »έσπασε » τη Γαλλία.

ΠΟΥΤΙΝ ΣΕ ΣΑΡΚΟΖΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ

 

Μια απίστευτη συνομιλία μεταξύ του Βλαντιμίρ Πουτιν και του Νικολά Σαρκοζί το 2007, ήρθε στο φως της δημοσιότητας, μέσα από ένα ντοκιμαντέρ της γαλλικής τηλεόρασης για τον Ρώσο πρόεδρο.

ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΥ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

 

Ο Ερντογάν μεταχειρίζεται τις μεταναστευτικές ροές ως γεωστρατηγικό όπλο. Μετανάστευση, δημογραφικό και κοινωνική συνοχή.Η Δημογραφική, ως επιστήμη, ερευνά τους θεμελιώδεις δείκτες πρόβλεψης των παγκοσμίων εξελίξεων, καθώς επίσης και την κατάδειξη ενδεχόμενων μελλοντικών μετρήσεων της εθνικής ισχύος ενός εκάστου κράτους... 

ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΕΛΕΓΚΤΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΙΚ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ «ΜΙΖΕΣ»

 

Σε δίκη ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης παραπέμπεται πρώην επιθεωρητής του Υπουργείου Οικονομικών, κατηγορούμενος ότι εκβίαζε επιχειρηματίες από τους οποίους ζητούσε και έπαιρνε «μίζες» πολλών χιλιάδων ευρώ, προκειμένου να «κουρέψει» ή και να σβήσει βεβαιωμένα πρόστιμα.

Η ΚΙΝΑ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ

 

Όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters, την Πέμπτη 15/12, η Κίνα ακινητοποίησε και κατέσχεσε μη επανδρωμένο υποβρύχιο ερευνητικό σκάφος των ΗΠΑ, στη θάλασσα της Νότιας Σινικής. 

ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΟΥΡΚΟ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

 

Η γερμανική αστυνομία συνέλαβε έναν Τούρκο 31 ετών ο οποίος φέρεται να ενημέρωνε τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες για το πού ζουν και ποια είναι η δραστηριότητα των Κούρδων στη Γερμανία στις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες, γνωστοποίησε η γερμανική ομοσπονδιακή εισαγγελία. Η σύλληψη ενδέχεται να κλιμακώσει περαιτέρω τις εντάσεις μεταξύ των δύο κρατών, συμμάχων στο NATO.

ΤΑ ΙΜΙΑ Η ΧΟΥΡΙΕΤ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΝΤΟΜ

 

Ήταν μια περίεργη ημέρα η Πέμπτη στο Αιγαίο με πολλαπλές τουρκικές προκλήσεις που σε μερικές περιπτώσεις έφθασαν στα όρια του γελοίου.

ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΕΡΚΕΛ

 

Σύμφωνα με πηγές ο έλληνας πρωθυπουργός μεταξύ άλλων εξέφρασε τον προβληματισμό του στη Γερμανίδα Καγκελάριο για τη στάση που επιλέγει να κρατά το ΔΝΤ στο ελληνικό ζήτημα.