Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ- ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΟ 15%

 

Μια ακόμη δημοσκόπηση, αυτή της Marc, που δημοσιεύει σήμερα το «Πρώτο Θέμα», δείχνει ΧΑΟΤΙΚΗ πλέον την διαφορά μεταξύ ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ, η οποία πλέον εκτοξεύεται σε περισσότερες από 15 μονάδες!

ΤΟ ΑΔΟΞΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ SUCCESS STORY

 

Οι επικριτές του γερμανικού ορντοφιλελευθερισμού συχνά ρωτούσαν χαριτολογώντας τι από τα δύο είναι χειρότερο: ένας Γερμανός νομικός ή ένας Γερμανός οικονομολόγος. Και κατά τη διάρκεια της κρίσης πήραν την πραγματική, αν και απρόσμενη, απάντηση: χειρότερος από έναν Γερμανό νομικό και έναν Γερμανό οικονομολόγο είναι ένας Έλληνας πολιτικός.

170.000 ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΤΣΕΛΗ

 

Στις 170.000 ανέρχονται οι αιτήσεις για υπαγωγή στον νόμο Κατσέλη, που έχουν συσσωρευτεί στα δικαστήρια δοκιμάζοντας τις αντοχές όχι μόνο των δανειοληπτών και των τραπεζών αλλά και του δικαστικού συστήματος.

Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ

 

Προτού βάλουμε στοιχήματα για τον Βαλς, τον Μοντεμπούρ, τον Μακρόν ή τον Μελανσόν, προτού αναλύσουμε τα προγράμματά τους και τις προσωπικότητές τους, ας μείνουμε για λίγο στον Φρανσουά Ολάντ. Ποια ήταν η μεγαλύτερη πρόκληση που είχε να αντιμετωπίσει; Να δείξει ότι ξέρει να χάνει.

ΙΤΑΛΙΑ: ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΑΜΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ;

 

«Τις επόμενες ώρες θα εκτιμήσω τα όσα προέκυψαν από τις διαβουλεύσεις και θα λάβω τις αναγκαίες πρωτοβουλίες για την επίλυση της κρίσης», δήλωσε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας της Ιταλίας Σέρτζιο Ματταρέλλα, κατά την ολοκλήρωση των συναντήσεων με τους εκπροσώπους των κομμάτων.

ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ

 

Ο διευθυντής της CIA, Τζον Μπρέναν, επισκέφθηκε αιφνιδιαστικά την Αλβανία και στις συναντήσεις του με τον Πρόεδρο και τον Πρωθυπουργό της χώρας λέγεται ότι τους προειδοποίησε να πάρουν το συντομότερο δυνατό αποστάσεις από την Τουρκία και το καθεστώς του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ

 

Γερμανός συνταξιούχος που ζει μόνιμα στην Ελλάδα και συνελήφθη πριν δύο χρόνια κατηγορούμενος για κατασκοπεία, κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε σε 14 χρόνια κάθειρξης.