Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΛΑΝΤ - ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟ ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ

 

Συμφωνία σε τεχνικό επίπεδο στο Eurogroup της 5ης Δεκεμβρίου και λήψη μέτρων για ελάφρυνση χρέους, ζητούν Τσίπρας και Ολάντ.Επιβεβλημένη η συμφωνία σε τεχνικό επίπεδο ως το Eurogroup της 5ης Δεκεμβρίου και η λήψη μέτρων για την ελάφρυνση του χρέους ως το τέλος του έτους, τόνισαν από κοινού Αλέξης Τσίπρας και Φρανσουά Ολαντ, στην 40λεπτη διμερή συνάντηση τους στο 'Αμπου Ντάμπι, στο περιθώριο της «Διεθνούς Διάσκεψης για την Προστασία της Πολιτιστικής Κληρονομιάς σε Περιοχές Συγκρούσεων».

ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ

 

Nα σπάσουμε τα δεσμά και τη χειραγώγηση.«Δεν θα πρέπει οι μάζες να αφεθούν να αποφασίζουν για το πεπρωμένο τους». Βρισκόμαστε σε μια πορεία εθνικής, οικονομικής, πολιτικής, κοινωνικής, και πνευματικής παρακμής. Η Ελληνική κοινωνία ζητάει να μάθει ποιά είναι η αλήθεια.

ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ -ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΓΙΑ Ε.Ε.

 

Για ποιους θα Σημαίνουν Πένθιμα οι Καμπάνες Αύριο στην Ιταλία ;Μπορεί να ενταχθεί - στα οικεία σε μας- αναγνώσματα τρόμου, που προορίζονται να επηρεάσουν την επικείμενη ψήφο, το πάρα κάτω άρθρο του  Ιταλό-Αμερικανού Νικ Τζιανμπρούνο, που αναδημοσιεύθηκε στο έγκυρο οικονομικό δελτίο Zero Hedge, αλλά περιγράφει παραστατικά και την ψυχολογική διάθεση των Ιταλών αυριανών ψηφοφόρων και τις σεισμικές επιπτώσεις

Η ΤΟΥΡΚΙΑ «ΚΥΚΛΩΝΕΙ» ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ

 

Με ένα μπαράζ από NAVTEX η Τουρκία κλιμακώνει επικίνδυνα την ένταση στο Αιγαίο, και στέλνει διπλό μήνυμα στην Αθήνα και την Λευκωσία. Η κατάσταση τείνει να ξεφύγει από κάθε έλεγχο, γράφει η ιστοσελίδα του Μιχάλη Ιγνατίου.

ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΑΛ ΤΑΛ

 

Εκατοντάδες Σύροι αντάρτες και οι οικογένειές τους εγκατέλειψαν σήμερα την πόλη αλ Ταλ, που βρίσκεται κοντά στην Δαμασκό, έπειτα από συμφωνία που επιτεύχθηκε με την συριακή κυβέρνηση.

ΔΕΝ ΠΑΕΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΜΥΝΑΣ

 

Αρνητικά τοποθετήθηκαν όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης, πλην της Χρυσής Αυγής, στην πρόσκληση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου για συνεδρίαση της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής στο Καστελόριζο, κάνοντας λόγο για επιπόλαια πρωτοβουλία και «επικοινωνιακές κινήσεις ρηχού εντυπωσιασμού».

OΜΗΡΕΙΑ ΣΕ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ

 

Επτά άνθρωποι κρατούνται όμηροι από έναν ληστή, οπλισμένο με ένα περίστροφο, μέσα σε ένα ταξιδιωτικό πρακτορείο στο Παρίσι, ανέφεραν αστυνομικές πηγές στο Γαλλικό Πρακτορείο και το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς.

ΣΦΟΔΡΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ

 

Για «ιδεοληψίες» στη διαχείριση του προσφυγικού-μεταναστευτικού ζητήματος κατηγορεί το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής ο τομεάρχης της Νέας Δημοκρατίας για το Μεταναστευτικό, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. Ο κ. Βαρβιτσιώτης «ακολουθεί τον δρόμο της μικροκομματικής σκοπιμότητας, χωρίς να έχει και ιδιαίτερη γνώση του προσφυγικού-μεταναστευτικού ζητήματος», απαντά το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής.