Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΣΥΛΟ ΣΤΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

 

Ορισμένα μέλη των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων τα οποία κατείχαν επιτελικές θέσεις στο NATO έχουν ζητήσει άσυλο μετά την απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία, ανέφερε ο γενικός γραμματέας της Συμμαχίας Γενς Στόλτενμπεργκ.

ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ: «ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ»

 

Με αποφασιστικότητα ώστε να δημιουργηθούν συνθήκες που να οδηγούν στην τελική φάση και επιτέλους να εξευρεθεί λύση στο Κυπριακό αναχώρησε από το κυπριακό Προεδρικό Μέγαρο για την Ελβετία, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, όπως ο ίδιος δήλωσε στους δημοσιογράφους.

ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΡΩΣΙΚΟΣ ΣΤΟΛΟΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ

 

Ένας Ρωσικός Στόλος αποτελούμενος από πολλά πλοία αναμένεται να καταπλεύσει στο λιμάνι της Ταρτούς στη Συρία, σύμφωνα με το Al Masdar News. Ο στόλος αυτός αποτελείται από πλοία που κατεβαίνουν από τη Μαύρη Θάλασσα (Εύξεινο Πόντο), δεν πρέπει δηλαδή να συγχέονται με τα πλοία που κατέβηκαν από τη Βόρεια Θάλασσα συνοδεύοντας το ρωσικό αεροπλανοφόρο.

Η ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙ ΑΠΟΣΧΙΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ

 

Η Καλιφόρνια ξεχωρίζει σε σχέση με τις υπόλοιπες ΗΠΑ, πιστεύουν πολλοί κάτοικοί της και διεκδικούν μάλιστα την αυτονομία της. Μετά την νίκη του Τράμπ η εκστρατεία του «Yes – California» του κινήματος το οποίο επιδιώκει την απόσχιση της ομόσπονδης πολιτείας.αναθερμάνθηκε. Η Καλιφόρνια ψηφίζει παραδοσιακά Δημοκρατικούς και σε αυτές τις εκλογές τάχθηκε υπέρ της Χίλαρι Κλίντον.

'ΚΑΜΠΑΝΑ' ΣΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ...

 

Με ποινή φυλάκισης 30 μηνών , με τριετή αναστολή, τιμώρησε το Δικαστήριο τους δύο κρατικούς υπαλλήλους της Αλβανίας που είχαν συλληφθεί στην ελληνική μεθόριο στις 14/11/2016, να μεταφέρουν στην Ελλάδα προπαγανδιστικό υλικό, αλυτρωτικού χαρακτήρα.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΙΖΝΑ ΜΕ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ

 

Οι μπίζνες πάνε καλά για τις ΗΠΑ. Η κατασκευάστρια των μαχητικών αεροσκαφών F-15QA και F/A-18E/F Super Hornet, Boing (ύστερα από το πράσινο φως που έδωσε το αμερικανικό State Department) για την πώληση 72 μονάδων του πρώτου μαχητικού στο Κατάρ και 40 του δεύτερου στο Κουβέιτ, με τα συμβόλαια να ξεπερνούν τα 30 δισεκατομμύρια δολάρια.