Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Η ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

 
Βασικές ειδήσεις που πρέπει να γνωρίζετε:
1).Πυρετός προετοιμασιών εν όψει επίσκεψης Ομπάμα.Πυρετός προετοιμασιών στην Αθήνα, λίγο πριν την επίσκεψη του Αμερικανού προέδρου, Μπαράκ Ομπάμα, στην Αθήνα την Τρίτη.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ OΜΠΑΜΑ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΠΑΠΑΧΕΛΑ

 
Διαβάστε όλη την Συνέντευξη ΕΔΩ.....
 


ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΟΜΠΑΜΑ ΑΣΤΑΚΟΣ Η ΑΘΗΝΑ

 

Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας-Στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος η ομιλία μετά από την προκήρυξη των "Πυρήνων της Φωτιάς"

"ΌΧΙ" ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

 

Ο πρωθυπουργός Ρέντσι υπαινίχθηκε ότι θα παραιτηθεί σε περίπτωση που επικρατήσει το "Όχι" στο δημοψήφισμα.Ο Iταλός πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι άφησε σήμερα να εννοηθεί ότι δεν θα παραμείνει στην εξουσία αν επικρατήσει το "'Οχι" στο δημοψήφισμα για την αναθεώρηση του Συντάγματος, το οποίο προωθεί.

ΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΓΚΙΟΥΛΕΝ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ “ΧΤΙΖΕΙ” ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ!

 

Για όσους βλέπουν πέρα από τις εθνικιστικές και δήθεν πατριωτικές κορώνες του Ερντογάν, υπάρχει σε εξέλιξη η προσπάθεια μεταφοράς όλου του πλούτου στους αρεστούς του Προέδρου, οι οποίοι σε μια νύκτα προωθούνται και αποκτούν τεράστια περιουσία με μοναδικό αντίτιμο την τυφλή αφοσίωση.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΧΑΛΕΠΙΟΥ

 

Τουλάχιστον 10.000 τζιχαντιστές της Αλ Κάιντα, υπό τις διαταγές του Σαουδάραβα Σεΐχη Abdullah al-Muhaysini, καταλαμβάνουν σήμερα τις συνοικίες του ανατολικού Χαλεπίου. 

ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΤΟ 4ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΝΟΜΙΣΜΑ;

 

Η υπουργοποίηση του κ. Δ. Παπαδημητρίου με τον πρόσφατο ανασχηματισμό κάνει σαφές ότι η ομάδα Τσίπρα αναζητά διέξοδο στα αδιέξοδά της στην κατεύθυνση του διπλού ή παράλληλου νομίσματος. Φυσικά με τις πλάτες και προς το συμφέρον των πιο αδίστακτων κερδοσκόπων της αγοράς κεφαλαίου και νομισμάτων.

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΠ TΡΕΧΕΙ ΚΑΤΙ;

 

Μυστήρια πράγματα συμβαίνουν στις μυστικές μας υπηρεσίες. Αίφνης ο ταλαιπωρημένος από τις τηλεοπτικές άδειες, επίδοξος καναλάρχης-υπουργός και νυν υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής και Δικτύων Νίκος Παππάς διεύρυνε τον κύκλο των αρμοδιοτήτων του στη ζώνη της ΕΥΠ, όπως κατήγγειλε και η ΝΔ.

Η ΜΟΣΧΑ ΛΥΝΕΙ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΤΗΣ

 

O πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Κρατικής Δούμας, Λεονίτ Σλούτσκι αναφερόμενος στην επικείμενη επίσκεψη Ομπάμα στην Ελλάδα καθώς και στην περιοδεία του στην Ευρώπη δήλωσε: ‘Για μένα έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς και γιατί ξεκινάει από την Αθήνα.

ΟΙ ΑΝΤΑΡΤΙΣΣΕΣ ΤΩΝ ΓΙΑΖΙΝΤΙ ΕΤΟΙΜΕΣ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΑΛ ΑΦΑΡ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΚΛΑΒΕΣ

 

Κούρδισσες Γιαζίντι που έπιασαν τα όπλα και έχουν συγκροτήσει τις Μονάδες Γυναικών του Σινγκάλ (ή Σιντζάρ) YJS, στο βορειοδυτικό Ιράκ, ανακοίνωσαν το Σάββατο ότι θα πραγματοποιήσουν στρατιωτική επιχείριση για να απελευθερώσουν τις συμπατριώτισσές τους που κρατούνται σκλάβες από το Ισλαμικό Κράτος και για να εκδικηθούν τους τζιχαντιστές για τα δεινά που τους προκάλεσαν τον Αύγουστο του 2014.

ΣΤΟ ΜΟΝΤ ΠΕΛΕΡΑΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ

 

Σημαντική πρόοδος σημειώθηκε κατά τις διαπραγματεύσεις στο Μοντ Πελεράν, σύμφωνα με ανακοίνωση των Ηνωμένων Εθνών μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη και του Τουρκοκύπριου ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί, στο ελβετικό θέρετρο.

ΜΠΕΡΙΣΑ: Ο ΡΑΜΑ ΠΗΡΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΟΖ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

Πρωτοφανής σύγκρουση στην Αλβανική Βουλή, με τον πρώην πρωθυπουργό Σαλί Μπερίσα να κατηγορεί ευθέως τον νυν πρωθυπουργό Έντι Ράμα ότι λειτούργησε και μάλιστα έναντι αμοιβής για λογαριασμό της Τουρκίας προκειμένου να ακυρωθεί από το Συνταγματικό δικαστήριο η Ελληνοαλβανική συμφωνία για την οριοθέτηση των θαλασσίων ζωνών.

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ

 

Το γελοίο ισλαμοκρατούμενο τουρκικό κράτος (το λες πλέον και χαλιφάτο) υπό τον ημιπαράφρονα Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εξέδωσε ταξιδιωτική οδηγία για τις ΗΠΑ. Μάλιστα, καλά διαβάσατε. Η χώρα που τελεί σε καθεστώς εσωτερικού πολέμου με τους Κούρδους και βρίσκεται στα πρόθυρα εμφυλίου.