Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

«ΕΙΣΑΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΘΥΣΤΑΚΑΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ»

 

ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΡΑΜΑ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ: Φανερά στριμωγμένος και αγχωμένος εμφανίστηκε ο Έντι Ράμα την Πέμπτη στην αλβανική Βουλή. 

ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ Η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (ΠΟΙΟΙ ΕΦΥΓΑΝ)

 
Την Κυριακή πιθανότητα η πρώτη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου. Μετά τον ανασχηματισμό που ανακοινώθηκε χθες το βράδυ. Διαβάστε όλο το παρασκήνιο ΕΔΩ...
 


ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ κ. ΚΩΣΤΑ ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ

Διαβάστε το Βιογραφικό του νέου Υπουργού Παιδείας 
καθώς και  την νέα σύνθεση της νέας Κυβέρνησης ΕΔΩ....





Η ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΩΝ ΑΥΤΑΡΧΙΚΩΝ ΗΓΕΤΩΝ

 

Από τη Μόσχα ως τη Μανίλα, από το Πεκίνο ως τη Βουδαπέστη, κι από την Άγκυρα ως το Νέο Δελχί, οι ισχυροί εθνικιστές ηγέτες είναι και πάλι της μόδας. Αν οι Ηνωμένες Πολιτείες εκλέξουν την άλλη εβδομάδα τον Ντόναλντ Τραμπ, δεν θα εγκαινιάσουν μια τάση, απλώς θα την ακολουθήσουν.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΤΑΡΑΧΕΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΑΠΟ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΓΚΙΟΥΛΕΝ

 

Κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα, ο Τούρκος υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Ομέρ Τσελίκ προειδοποίησε την ελληνική κυβέρνηση πως υποστηρικτές του ιμάμη Γκιουλέν μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα στη Θράκη.

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΜΙΑ ΕΚΛΟΓΗ ΤΡΑΜΠ

 

Μόλις το 4% των Γερμανών θα ψήφιζαν τον Ντόναλντ Τραμπ στις αμερικανικές εκλογές. Πολλοί φοβούνται ότι ενδεχόμενη νίκη του ρεπουμπλικάνου θα οδηγούσε σε σημαντική επιδείνωση των διμερών σχέσεων.

ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

 

Τους λόγους της περαιτέρω μείωσης του διαθέσιμου εισοδήματος των ελληνικών νοικοκυριών αναλύει το οικονομικό δελτίο της Eurobank «7 Hμέρες Οικονομία», κάνοντας παράλληλα, ειδική μνεία στην 14η συναπτή τριμηνιαία αρνητική αποταμίευση των Ελλήνων.

ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΕΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΕΕ

 

Δισεκατομμύρια δολάρια και ευρώ του Ιράν έρχονται στην Ελλάδα, ποσά που «φεύγουν» από την Τουρκία και τη Βρετανία. Η ιρανική κυβέρνηση ανοίγει στην Αθήνα υποκατάστημα της ημικρατικής τράπεζας Σαντεράτ (Saderat Bank) και μεταβιβάζουν άμεσα σε αυτό 5 δισ. δολάρια που έχουν στην Τουρκία, ενώ σε δεύτερη φάση μεταφέρουν στο ίδιο υποκατάστημα ακόμα 30 δισ. ευρώ.