Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ

 

Τηλεοπτικές άδειες: Παραμένει το αδιέξοδο μετά την υποψηφιότητα Πολύδωρα για το ΕΣΡ. Η κυβέρνηση αιφνιδίασε με την κίνησή της να προτείνει το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργό, Βύρωνα Πολύδωρα για τη θέση του προέδρου του ΕΣΡ. Διαβάστε όλη την έρευνα Εδώ...


Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΜΟΣΟΥΛΗΣ

 

Η πολυαναμενόμενη επίθεση για την εκδίωξη του Ισλαμικού Στρατού από την Μοσούλη ξεκίνησε στις 17 Οκτωβρίου και εκτιμάται ότι οι μέχρι τώρα στρατηγικοί της στόχοι (απελευθέρωση περιοχών γύρω από την πόλη) έχουν επιτευχθεί.

«ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ» ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ

 

Σχέδιο για την πρόληψη και αντιμετώπιση του φαινομένου της ριζοσπαστικοποίησης μουσουλμάνων στην Ελλάδα έχουν εκπονήσει οι ελληνικές Αρχές.

Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΑΣ ΚΡΑΤΟΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ

 

O Πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν, μιλώντας σήμερα κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της υπερταχείας Άγκυρας - Κωνσταντινούπολης, αναφέρθηκε πάλι στη Συνθήκη της Λωζάννης.

Ο ΕΦΤΑΨΥΧΟΣ ΡΑΧΟΙ ΠΑΛΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

 

Μετά από 320 ημέρες κενού εξουσίας, ο Ισπανός πρωθυπουργός Μαριάνο Ραχόι διαδέχεται τον εαυτό του, σε ένα εξαιρετικά πολύπλοκο πολιτικό κλίμα. «Η Ισπανία εισήλθε σε μια νέα εποχή, την εποχή της συλλογικής ανοικοδόμησης, της κοινής ευθύνης» ήταν η δήλωση κλειδί του 61χρονου Μαριάνο Ραχόι, στην ομιλία του στη βουλή.

Η ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΓΙΑ ΡΩΣΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ

 

Στη σκιά του τρόμου μίας ρωσικής εισβολής ζει καθημερινά η Λιθουανία, όπως φαίνεται από το γεγονός ότι η κυβέρνηση ήδη έχει ξεκινήσει να μοιράζει φυλλάδια με οδηγίες επιβίωσης για τους κατοίκους, προκειμένου να γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν σε περίπτωση εισβολής ρωσικών στρατευμάτων.

ΠΩΣ ΔΡΟΥΣΑΝ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

 

Συγκλονιστικά στοιχεία για τη δράση κυκλώματος τζιχαντιστών από το Ισλαμικό Κράτος στην Αθήνα έρχονται στη δημοσιότητα από τα έγγραφα του γαλλόφωνου δικαστηρίου των Βρυξελλών, τα οποία φέρνει στο φως η Καθημερινή.

EΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ AΣΑΝΤ ΟΙ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΑΛ ΧΑΣΧΝΤ ΑΛ ΣΑΑΜΠΙ

 

Η υποστηριζόμενη από το Ιράν ιρακινή σιιτική παραστρατιωτική πολιτοφυλακή Αλ Χασχντ Αλ Σαάμπι ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να περάσει από το Ιράκ στη Συρία και να πολεμήσει στο πλευρό της κυβέρνησης της Δαμασκού.