Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΤΑΥΤΑ ΕΦΗ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Ο ΝΙΚΟΣ ΦΙΛΗΣ

 
«Το θέμα του διαχωρισμού Κράτους - Εκκλησίας έχει ήδη ανοίξει».Όχι απαντά ο Νίκος Φίλης στο ενδεχόμενο  να αναλάβει Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ. Διαβάστε όλη την Συνέντευξη ΕΔΩ...


ΣΕ ΣΥΡΙΑ-ΙΡΑΚ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ

 

Η απόφαση της Τουρκίας να εισβάλει και στις δύο χώρες για να μπει στο παιχνίδι φαίνεται να πλήττει σημαντικά τις εύθραυστες ισορροπίες στις συμμαχίες που έχουν συνάψει οι ΗΠΑ και η Ρωσία αντίστοιχα.

ΣΕ "ΠΟΛΕΜΟ" ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΚΑΙ ΑΙΓΥΠΤΟΣ

 

Σύμφωνα με αιγύπτιο αξιωματούχο η Σαουδική Αραβία διέκοψε την προμήθεια πετρελαίου προς την Αίγυπτο από τις αρχές Οκτωβρίου. Της εν λόγω ενέργειας προηγήθηκε προφορική ενημέρωση από την σαουδαραβική ARAMCO, χωρίς όμως να παραθέσει σαφή λόγο.

ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗ ΣΙΒΗΡΙΑ 21 ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΠΤΩΣΗ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ

 

Εικοσιένα άνθρωποι σκοτώθηκαν από την πτώση ενός ελικοπτέρου Mi-8 στον αυτόνομο θύλακα των Γιαμάλων Νένετς της Ρωσίας στην βορειοδυτική Σιβηρία, ανέφερε σήμερα μια πηγή στις τοπικές υπηρεσίες εκτάκτων αναγκών στο ρωσικό πρακτορείο RIA Novosti.

ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ ΦΩΤΙΑ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

 

«Φωτιά» ήταν η κατάθεση του σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής Νίκου Δάβρη, η οποία σημάδεψε την πρεμιέρα της δίκης για την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ... ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ

 

Ο πρόεδρος χρησιμοποιεί τις συρράξεις στο εξωτερικό ως μόχλευση για εγχώρια ζητήματα. Η παρουσία του στρατού του στην Τζαραμπλούς δείχνει το περιορισμένο όραμά του για τη Μέση Ανατολή. Αλλά έτσι κι αλλιώς... σημασία έχουν οι εντυπώσεις.

ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

 

Να σταματήσουν οι επιθέσεις του συριακού καθεστώτος Άσαντ και της Ρωσίας στο Χαλέπι ζήτησε η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ, προσθέτοντας ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση θα λάβει μέτρα κατά και των δύο εάν συνεχίσουν τη «βάρβαρη» επιχείρησή τους στη συριακή πόλη.

ΚΑΨΟΝΙ ΑΠΟ Ε.Ε. ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ

 

Ο επικεφαλής διαπραγματευτής της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το Brexit θέλει οι Βρετανοί και οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι να έχουν ως γλώσσα εργασίας τα γαλλικά αντί τα αγγλικά κατά τις συνομιλίες για το διαζύγιο της Βρετανίας από την ΕΕ, δήλωσε σήμερα Ευρωπαίος αξιωματούχος με γνώση της ομάδας δράσης των Βρυξελλών για το Brexit.

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

 

Τέλη κυκλοφορίας δικαιότερα σε σχέση με πέρυσι προανήγγειλε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης, ο οποίος σημείωσε ότι η κυβέρνηση επιδιώκει να δώσει κίνητρα στους πολίτες για να πάρει ο κόσμος πίσω τις πινακίδες.

ΕΔΩΣΕ «ΑΔΕΙΑ» ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΙΡΑΚ Ο ΑΣ ΚΑΡΤΕΡ

 

«Τινάζει» στον αέρα τη Μέση Ανατολή ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας Ας Κάρτερ, ο οποίος σύμφωνα με την τουρκική Yeni Safak φέρεται να δήλωσε, μετά τη συνάντησή του με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ότι η Τουρκία πρέπει να εμπλακεί στην επιχείριση απελευθέρωσης της Μοσούλης.