Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΖΕΙ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΚΟΥΒΑ ΒΙΕΤΝΑΜ Η ΡΩΣΙΑ

 

Την επανεγκατάσταση στρατιωτικών βάσεων στο Βιετνάμ και την Κούβα εξετάζει η Ρωσία, δήλωσε ο Ρώσος αναπληρωτής υπουργός Aμυνας Νικολάι Πανκόφ την Παρασκευή, σύμφωνα με ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΣΑ ΤΟΥ ΟΗΕ

 

EΡΕΥΝΑ ΓΙΑ «ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ»ΣΤΟ ΧΑΛΕΠΙ ΖΗΤΑ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΥΠΕΞ.Τη διεξαγωγή έρευνας για«εγκλήματα πολέμου» από το συριακό καθεστώς και τους Ρώσους συμμάχους του στο Χαλέπι ζήτησε την Παρασκευή ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρι, μετά από νέα αεροπορική επίθεση εναντίον ενός νοσοκομείου στην πόλη.

ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ

 

Μέτρα ανακούφισης των νησιωτών συμφωνήθηκαν μεταξύ άλλων στην σύσκεψη για το προσφυγικό.Ευρεία σύσκεψη διάρκειας περίπου 7 ωρών, για το προσφυγικό και μεταναστευτικό ζήτημα στην Λέσβο, πραγματοποιήθηκε χθες Παρασκευή, στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον υπουργό Επικρατείας, Αλέκο Φλαμπουράρη.

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΤΥΦΩΝΑ ΜΑΘΙΟΥ Η ΦΛΟΡΙΝΤΑ

 

Μόλις πέντε μίλια από τη Φλόριντα βρίσκεται ο τυφώνας Μάθιου, σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, ενώ στις ΗΠΑ είναι σε εξέλιξη μία άνευ προηγουμένου κινητοποίηση. Σύμφωνα με το CNN, πρόκειται για τη μεγαλύτερη κινητοποίηση των τελευταίων δεκαετιών.

ΤΟ ΣΤΕ ΘΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΣΕ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΓΙΑ «ΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ»

 

Τέλος οι κλειστές αίθουσες με τις βαριές ξύλινες επενδύσεις καθώς πλέον ένα από τα ανώτατα δικαστήρια της χώρας αποφάσισε να βγει έξω στους δρόμους για να αφουγκραστεί και να υπηρετήσει καλύτερα το λαϊκό αίσθημα…

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΒΑΣΕΩΝ

 

Το ενδεχόμενο να επιστρέψει στρατιωτικά στο Βιετνάμ και την Κούβα εξετάζει η Μόσχα. Θυμίζουμε πως  στο παρελθόν η Ρωσία είχε στρατιωτικές βάσεις στις χώρες αυτές. 

ΧΑΣΜΑ ΗΠΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ

 

Με το άνοιγμα της ετήσιας συνόδου του το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο επέμεινε ότι το ελληνικό χρέος δεν είναι βιώσιμο και δεν έδειξε καμία διάθεση να υποχωρήσει στις προϋποθέσεις που έχει θέσει για τη συμμετοχή του στο ελληνικό πρόγραμμα.

ΣΕ ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ «ΟΧΙ» ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ

 

Τρεις φορές, επαναλαμβάνοντας την λέξη «όχι», αρνήθηκε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας το ενδεχόμενο ενδιάμεσης συμφωνίας για το Κυπριακό.

ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΩΡΕΣ ΣΕ ΜΑΧΕΣ ΜΕ ΚΟΥΡΔΟΥΣ 25 ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΝΕΚΡΟΙ

 

Το γραφείο Τύπου του HPG, της ένοπλης πτέρυγας του Εργατικού Κόμματος Κουρδιστάν (PKK), εξέδωσε πολεμικό ανακοινωθέν σχετικά με τις μάχες που έδωσαν τα τελευταία 24ωρα οι Κούρδοι αντάρτες ενάντια στα τουρκικά στρατεύματα.

«ΣΦΑΛΙΑΡΑ» ΝΤΡΑΓΚΙ ΣΕ ΣΟΙΜΠΛΕ

 

Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα θα διαδραματίσει το ρόλο που της αναλογεί για να στηρίξει την ανάπτυξη στην ευρωζώνη, συνεχίζοντας την πολιτική των πολύ χαμηλών επιτοκίων και των αγορών ομολόγων, ξεκαθάρισε την Παρασκευή ο πρόεδρός της Μάριο Ντράγκι.