Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Η ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

 

Βασικές ειδήσεις που πρέπει να γνωρίζετε:
1.Στη Βουλή εντός εβδομάδας το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα.Το δρόμο προς τη Βουλή παίρνει το πολυνομοσχέδιο με τις προαπαιτούμενες δράσεις που όρισαν οι δανειστές το περασμένο καλοκαίρι προκειμένου να εκταμιευθεί η δόση των 2,8 δισ. ευρώ.

ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΙΔΟΥ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ (Α΄ ΜΕΡΟΣ)

 

Πως γίνεται η στρατολόγηση παιδιών και τζιχαντιστών από όλο τον κόσμο. Άγνωστες αλήθειες για τη δράση των τζιχαντιστών στη Συρία Παιδιά - στρατιώτες με μισθό 100 δολάρια πολεμούν κατά του Συριακού Στρατού.

ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ

 

Οι γεωστρατηγικές επιδιώξεις Τουρκίας και Αλβανίας και το δίκτυο υπεράσπισης των Αλβανοτσάμηδων. Οι Ευρωπαίοι ανησυχούν για την τουρκική επιρροή στα Βαλκάνια.

ΤΟ ΛΑΪΚΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

 

H «Εναλλακτική για τη Γερμανία» αρνείται ότι είναι ακροδεξιό κόμμα.Το λαϊκιστικό κόμμα Εναλλακτική για τη Γερμανία, που καταγράφει από την αρχή του έτους νίκες σε τοπικές εκλογές στη χώρα, είναι αντιμέτωπο με κατηγορίες για τις σχέσεις ορισμένων στελεχών του με την άκρα δεξιά.

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ

 

Τσίπρας σε Ερντογάν: Ανεπιθύμητοι στην Ελλάδα οι εμπλεκόμενοι σε πραξικοπήματαΤο προσφυγικό ήταν ένα από τα κεντρικότερα ζητήματα της συνάντησης του Αλέξη Τσίπρα και του προέδρου της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν.

ΚΑΝΟΥΝ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΛΑΘΟΣ ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΣΥΡΙΑΚΗ ΚΡΙΣΗ

 

Ο πόλεμος στη Συρία εισέρχεται σε ένα νέο στάδιο, με τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Τζον Κέρι, να δηλώνει ότι «όποιος πιστεύει πως η κατάσταση στη χώρα δεν μπορεί να γίνει χειρότερη, κάνει θανάσιμο λάθος».

ΤΡΙΜΕΡΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΥΠΡΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΣΤΟΝ ΟΗΕ

 

«Σήμερα είχαμε μια μεγάλη συνεργασία, την τριμερή συνεργασία ανάμεσα στην Παλαιστίνη, την Κύπρο και την Ελλάδα», δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς στους δημοσιογράφους μετά την Τριμερή Συνάντηση Υπουργών Εξωτερικών Ελλάδας, Κύπρου και Παλαιστίνης, κατά την Εβδομάδα Υψηλού Επιπέδου της 71ης Συνόδου της Γ.Σ. ΟΗΕ.

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΤΑΝ ΤΑΞΙΚΑ ΕΤΕΡΟΒΑΡΕΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ Η ΒΕΛΚΟΥΛΕΣΚΟΥ

 

Το χάσμα που χωρίζει τις δυο πλευρές διαπιστώθηκε στον έκτο όροφο της Τράπεζας της Ελλάδος η ηγεσία της ΓΣΕΕ με την Ντέλια Βελκουλέσκου. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε έπειτα από αίτημα της τελευταίας, διήρκησε μιάμιση ώρα κι έγινε στο πλαίσιο της ετήσιας έκθεσης που θα συντάξει το ταμείο για την ελληνική οικονομία.

ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΑΠΟ ΕΚΤ ΚΑΙ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ

 

Οι Ευρωπαίοι πολίτες είναι δυνατόν να ενάγουν την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και την Κομισιόν, στην περίπτωση κατά την οποία παραβιάζονται αποδεδειγμένα τα θεμελιώδη δικαιώματά τους λόγω της λιτότητας, σύμφωνα με απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου.

ΚΥΡΙΕ ΦΙΛΗ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑ ΣΕ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

 

Ένα απίστευτο περιστατικό λαμβάνει χώρα στο Ηράκλειο Κρήτης καθώς, ενώ διανύουμε τη δεύτερη εβδομάδα της σχολικής χρονιάς, υπάρχουν μαθητές που κάνουν μάθημα σε παγκάκια.