Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

Ο ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

 
Ο Νίκος Φίλης,  με αφορμή την έκκληση του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου  στον πρωθυπουργό να παρέμβει ώστε να μην προωθηθούν οι αλλαγές του υπουργείου Παιδείας και να γίνει ένας σοβαρός διάλογος για το μάθημα των Θρησκευτικών, δήλωσε. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ....

 


ΠΑΤΑΓΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ LYKAVITOS.GR

  

O κακός χαμός γίνεται σε υπουργικά, πολιτικά, και δημοσιογραφικά γραφεία με τα αποτελέσματα της «επετειακής» δημοσκόπησης του Lykavitos.gr για τον ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ υπουργό της κυβέρνησης του Τσίπρα.

Γ. ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΣΤΟ ΕΒΕΑ

 

Η διαπραγμάτευση με τους θεσμούς και η αξιολόγηση θα κλείσουν με βάση το χρονοδιάγραμμα που υπάρχει, δηλαδή, κανονικά. Αυτό ανέφερε χθες ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης μιλώντας στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΒΕΑ.

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΚΗΡΥΞΑΝ ΤΟΝ ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑ ΥΠΕΡΘΕΜΑΤΙΣΤΗ ΕΧΟΥΝ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ

 

Όσοι ανακήρυξαν καναλάρχη τον Καλογρίτσα έχουν ποινικές και πολιτικές ευθύνες αν αποδειχθεί προβληματικό το Πόθεν Έσχες του, παραδέχτηκε ο υπουργός Εσωτερικών, Παναγιώτης Κουρουμπλής.

ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ ΚΑΙ «ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΕΙΣ» ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ «ΕΝΑ»!

 

Για ουσιαστική ενοποίηση της λεγόμενης «μετριοπαθούς» ισλαμιστικής αντιπολίτευσης στη Συρία με το τζιχαντιστικό Μέτωπο Φατέχ Αλ Σαμ, πρώην Μέτωπο Αλ Νούσρα (Αλ Κάιντα), έκανε λόγο τη Δευτέρα η Ρωσία.

ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ TΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ATTICA BANK

 

Μετά από μια έντονη διαδικασία η εξεταστική επιτροπή της Βουλής που διερευνά τη δανειοδότηση επιχειρήσεων ΜΜΕ από τις τράπεζες αποφάσισε ομόφωνα να ζητήσει από την ΤτΕ το πόρισμα της Τράπεζας της Ελλάδος για την Attica Bank.

ΑΠΟΦΑΣΗ «ΤΡΟΜΟΣ» ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

 

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο απέρριψε προσφυγές πολιτών και επιχειρήσεων από την Κύπρο, για το «κούρεμα καταθέσεων» του 2013. Συγκεκριμένα το δικαστήριο αναφέρει ότι ομάδα Κυπρίων καταθετών δεν δικαιούνται αποζημίωσης για τις ζημίες που απορρέουν από τη διάσωση τραπεζών της χώρας.