Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Η ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

 
Βασικές ειδήσεις που πρέπει να γνωρίζετε:
1.Ο Τσίπρας στον ΟΗΕ.Για μια παγκόσμια πρόκληση που κανένα κράτος δεν μπορεί να αντιμετωπίσει από μόνο του, μίλησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στη χθεσινή του ομιλία στην Ολομέλεια της Συνόδου Κορυφής του ΟΗΕ.

ΒΑΡΥ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ

 

Για απαράδεκτα και επικίνδυνα πράγματα έκανε λόγο ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος με αφορμή τις προωθούμενες αλλαγές στο μάθημα των Θρησκευτικών βάσει του νέου προγράμματος σπουδών που προωθεί το υπουργείο Παιδείας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. Ν. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΣΤΟΝ ΟΗΕ

 

Πρέπει να προωθηθεί η περιφερειακή ειρήνη για να τερματιστούν οι διενέξεις.Την ανάγκη να προωθήσουμε ενεργά την περιφερειακή ειρήνη, ώστε να τερματιστούν οι συνεχιζόμενες διενέξεις

ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΟ ΜΠΑΙΝΤΕΝ

 

Συνάντηση με τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, αναμένεται να έχει σήμερα ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας. Συνάντηση με τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, αναμένεται να έχει σήμερα ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, συνεχίζοντας τις επαφές του στη Νέα Υόρκη.

ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ

 

Ελλάδα και Τουρκία πλέον δεν θα μπορούν να επέμβουν μονομερώς σε μια ομόσπονδη Κύπρο, δήλωσε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Χουριέτ, προσθέτοντας ότι μόνο στην περίπτωση που οι Τ/κ αισθανθούν απειλή θα μπορούν να ζητήσουν τη βοήθεια της Τουρκίας.

ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ-ΠΑΠΠΑ-ΣΠΙΡΤΖΗ ΓΙΑ ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑ

 

Νέο σκάνδαλο Κοσκωτά - Οι ευθύνες του τριγώνου Τσίπρα-Παππά-Σπίρτζη. Ψάχνουν τον Καλογρίτσα, το γιο του και τις κόρες του για «μαύρο» χρήμα και φοροδιαφυγή - Βρίσκονται υπό δικαστικό έλεγχο για αδικήματα κακουργηματικού χαρακτήρα.