Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΡΙΑ ΑΝΕΒΛΗΘΗ Η ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΟΗΕ

 

Οι ΗΠΑ και η Ρωσία δήλωσαν χθες ότι επιθυμούν την χρονική επέκταση της εκεχειρίας στην Συρία, αν και η συμφωνία στην οποία κατέληξαν οι δύο μεγάλες δυνάμεις και τέθηκε σε εφαρμογή από την Δευτέρα το βράδυ στην χώρα, εμφανίζεται επισφαλής και να υπονομεύεται από την κλιμάκωση των βίαιων συγκρούσεων και την αποτυχία διανομής ανθρωπιστικής βοήθειας.

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΕΧΕΙΡΙΑΣ ΘΕΛΕΙ Η ΡΩΣΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ 72 ΩΡΕΣ

 

Έκτακτη σύγκληση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για τη Συρία.
Το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ θα συγκληθεί εκτάκτως την Παρασκευή για να εξετάσει το ενδεχόμενο να εκφράσει την υποστήριξή του στην αμερικανο-ρωσική συμφωνία για τη Συρία, δήλωσαν διπλωμάτες.

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ

 

Οι πάντες γνωρίζουν ότι έχουν προετοιμαστεί εξτρεμιστικές ενέργειες από ακραίους κύκλους της μειονότητας στη Θράκη,ανέφερε η δασκάλα Χαρά Νικολοπούλου. Η δραστηριότητα της δασκάλας, Χαράς Νικοπούλου, είναι γνωστή, αλλά θα ήταν γνωστότερη αν αντί της αγάπης προς τον ελληνισμό, λάτρευε τον Λένιν ή τον Βελουχιώτη.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΙΝΗΤΡΑ

 

Σε εξέλιξη είναι από το οικονομικό επιτελείο η αναζήτηση μεγαλύτερων κινήτρων, ώστε να αυξηθεί η χρήση πλαστικού χρήματος και η εισπραξιμότητα ΦΠΑ, καθώς φαίνεται υπαρκτό το ενδεχόμενο να μην προχωρήσει ο ακατάσχετος λογαριασμός.

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΣΩΘΕΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ

 

Πάντα θα υπάρχουν επιχειρηματικοί ηγέτες, πιστοί στην παράδοση των παλαιών βαρόνων που θεωρούν ότι λειτουργούν πάνω από πολιτικούς και ρυθμιστικές αρχές. Ο καπιταλισμός απαιτεί νομιμότητα, ενώ το αντίθετο οδηγεί σε άνθηση του λαϊκισμού.

ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΕΡΚΕΛ

 

Το ενδεχόμενο ενός τέλους στην εποχή Μέρκελ φοβίζει τις χρηματοπιστωτικές αγορές, εκτιμά σε κύριο άρθρο της η γερμανική εφημερίδα Die Welt σημειώνοντας ότι πιθανή αποχώρηση της Γερμανίδας καγκελαρίου από την πολιτική σκηνή στην Ευρώπη θα προκαλέσει πολιτική αβεβαιότητα.

ΚΥΠΡΟΣ-ΙΣΡΑΗΛ ΙΣΧΥΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

 

Κύπρος και Ισραήλ μοιράζονται τις ίδιες αξίες, είναι αξιόπιστοι εταίροι και φίλοι και οι διμερείς τους σχέσεις βρίσκονται στο καλύτερο επίπεδο της ιστορίας τους, δήλωσε ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ Αβιγκντόρ Λίμπερμαν, ο οποίος βρίσκεται στην Κύπρο για σειρά επαφών.

ΟΙ ΑΡΑΒΙΚΕΣ ΦΥΛΕΣ ΤΗΣ ΧΑΣΑΚΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ

 

Αραβικές φυλές διαδήλωσαν την Τετάρτη στην παραμεθόριο πόλη Ρας Αλ Αΐν, στη βορειοανατολική Συρία, στην επαρχία της Χασάκα, για να καταδικάσουν την τουρκική εισβολή δυτικά του Ευφράτη. Οι εκατοντάδες Άραβες Σύροι διαδηλωτές κάλεσαν τις τουρκικές δυνάμεις να αποσυρθούν από το έδαφος της πατρίδας τους.

«ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΕΕ ΜΕΓΑΛΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ»

 

Το Σύμφωνο Σταθερότητας και Ανάπτυξης πρέπει να γίνει και ανάπτυξης, όχι μόνο δημοσιονομικής πειθαρχίας, τόνισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, σε δηλώσεις του μετά την άτυπη Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε., δηλώνοντας ότι αποχωρεί από την Μπρατισλάβα συγκρατημένα αισιόδοξος ότι κάτι μπορεί να αλλάξει.

ΣΤΑ 82 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ Η ΚΑΤΩΤΑΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ!

 

Λεφτά με το… κιάλι θα βλέπουν οι συνταξιούχοι στην Βουλγαρία από την 1η Ιανουαρίου του 2017 αφού στα 82 ευρώ θα διαμορφωθεί η κατώτατη σύνταξη και στα 174 ευρώ η μέση σύνταξη, όπως ανακοίνωσε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα »24 ώρες» ο διευθυντής του εθνικού ιδρύματος κοινωνικών ασφαλίσεων της Βουλγαρίας Μπίσερ Πέτκοφ.

«OΧΙ» ΣΤΟΝ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ «ΝΑΙ» ΣΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ

 

Όχι στη βασική εξαγγελία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, για τη δημιουργία «ακατάσχετου επαγγελματικού λογαριασμού» είπαν οι επικεφαλής των Θεσμών κατά την τελευταία συνάντηση με το οικονομικό επιτελείο.