Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

Η ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

 

Βασικές ειδήσεις που πρέπει να γνωρίζετε:
1). Έρχεται και η Ντέλια, συνεχίζονται τα παζάρια.Σε μια πρώτη επισκόπηση του προγράμματος θα προχωρήσουν σήμερα η ελληνική πλευρά και οι εκπρόσωποι των θεσμών.

Η ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 

Όταν οι διακρίσεις ξεκινούν από το δημοτικό: Γιατί Σύλλογοι Γονέων στο Ωραιόκαστρο δεν θέλουν παιδιά προσφύγων στα σχολεία τους.Οι αντιδράσεις άρχισαν και στο επίκεντρο βρίσκονται μικρά παιδιά και το μέλλον τους.

ΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΠΕΘΑΝΑΝ ΖΗΤΩ ΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ;

 

Τελείωσε πια και ο....… τηλεοπτικός μαραθώνιος, προκειμένου να χρισθούν οι νέοι Έλληνες αυτοκράτορες της ελληνικής τηλοψίας!.. Έτσι, λοιπόν, λίγο πριν από τις 3 τα ξημερώματα, μετά από σχεδόν 70 ώρες διαδικασίας,

ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ O ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΚΟΣ ΚΥΝΙΣΜΟΣ

 

Οι βαθύτατα αντιδημοκρατικές  αντιλήψεις που κυριαρχούν στον Σύριζα και ο απολυταρχικός κυνισμός του κ. Τσίπρα αποκαλύφθηκαν σε όλο τους του μεγαλείο, το Σαββατοκύριακο στη ΔΕΘ.

Η ΔΙΑΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΤΗΣ Ε.Ε. ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΓΙΑ ΜΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ

 

Τροπολογία με την οποία προτείνει την επιβολή προστίμου 250.000 ευρώ ανά πρόσφυγα στις χώρες που δεν υποδέχονται πρόσφυγες υιοθέτησε η Διακοινοβουλευτική Συνέλευση των Επιτροπών Εξωτερικών Υποθέσεων και Άμυνας της Ε.Ε.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΚΡΙΖΑ ΖΩΝΗ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

 

Μια απλή περιοδεία στα μεγάλα νησιά του Αιγαίου δίπλα στις τουρκικές ακτές, σου προσφέρει την πραγματική εικόνα μιας τραγικής κατάστασης. Τα νησιά αυτά, όπως η Λέσβος, η Χίος, η Σάμος έως τα Δωδεκάνησα που δέχτηκαν και δέχονται τον κύριο όγκο των πληθυσμιακών ροών από την Τουρκία, ουσιαστικά είναι πια μια γκρίζα ζώνη για την Ελλάδα.

ΓΙΑ ΤΟΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΓΙΟΥΝΚΕΡ

 

Η ανάπτυξη και η απασχόληση θα αποτελέσουν τον βασικό άξονα των εξαγγελιών του Προέδρου της Κομισιόν, Ζαν-Κλοντ Γιουνκέρ, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του για το μέλλον της Ευρώπης, την Τετάρτη στην Ευρωβουλή.

ΓΙΑΤΙ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ

 

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα θα ασκήσει βέτο στο νομοσχέδιο που πέρασε και από την Γερουσία και από την Βουλή των Αντιπροσώπων και που επιτρέπει στις οικογένειες των θυμάτων της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 να προσφύγουν στα δικαστήρια εναντίον της Σαουδικής Αραβίας για να αποζημιωθούν, τόνισε ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Τζος Έρνεστ.

ΝΕΟΣ «ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ» ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ

 

Πείτε το ως δικαιολογία, ή ως μετάνοια (πείτε το όπως θέλετε), αλλά η κυβερνητική εκπρόσωπος Ολγα Γεροβασίλη διαρρηγνύει τα ιμάτιά της ότι το «Μαξίμου δεν κάνει αποκλεισμούς εφημερίδων ή άλλων μέσων». Και δέχθηκε μάλιστα να δώσει και εξηγήσεις…

Ο ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΑΧΤΑΡΜΑΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ

 

Η συνάντηση των ηγετών των χώρων του ευρωπαϊκού νότου που συγκλήθηκε στην Αθήνα και η συνάντηση των υπουργών και υφυπουργών ευρωπαϊκών υποθέσεων που συγκάλεσαν στην Αθήνα οι κ. Ν. Παππάς και Ν. Ξυδάκης, επισκίασαν την Διάσκεψη Ασφαλείας που είχε συγκαλέσει στην Ρόδο ο υπουργός εξωτερικών Ν. Κοτζιάς.