Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

ΟΙ 11 ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ Η ΕΕ

 

Μέχρι και σήμερα και περίπου τρεις μήνες μετά το δημοψήφισμα στη Μεγάλη Βρετανία που «έδειξε» την έξοδο της χώρας από την ΕΕ, πολλοί ισχυρίζονται πως αυτή η αποχώρηση είναι και ο μεγαλύτερος κίνδυνος- πρόκληση που έχει να αντιμετωπίσει η Ευρωπαϊκή Ένωση.

ΤΑ ΦΩΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΘ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 
Διαβάστε όλο το Πρόγραμμα ΕΔΩ....   


ΟΧΙ ΑΛΛΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ!

 

Από την ίδρυση του ελληνικού κράτους δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην αναθεμάτισε τους κρατούντες όποιοι κι αν ήταν αυτοί. Το κοινώς λεγόμενο "θα κόψω το χέρι μου αν τους ψηφίσω ξανά", είναι η επωδός ενός λαού(;) που πορεύεται όλα αυτά τα χρόνια εξυπηρετώντας τα συμφέροντα των δημιουργών αυτού του κράτους.

ΤΗΣ ΔΕΘ Η ΩΡΑ


Στην ανάπτυξη με κοινωνικό πρόσημο αναμένεται να αναφερθεί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του στη Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης.Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός θα περιγράψει το οικονομικό πεδίο και το πλαίσιο λειτουργίας των επιχειρήσεων τα επόμενα δύο χρόνια, δίνοντας ταυτόχρονα έμφαση στους ασθενέστερους που είναι οι χαμένοι της κρίσης.

ΑΓΩΓΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ

 

Ο Αμερικανός υφυπουργός Ενέργειας αρμόδιος για διεθνείς υποθέσεις, Τζόναθαν Έλκιντ δήλωσε ότι «η ισραηλινή κυβέρνηση εξετάζει την ιδέα της μεταφοράς ισραηλινού και κυπριακού αερίου μέσω ενός νέου υποθαλάσσιου αγωγού προς την ηπειρωτική Ελλάδα».  

Η ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ ΤΟ «ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ»

 

Συνέχεια στην κόντρα με τη Νέα Δημοκρατία για τον τρόπο με τον οποίο έγινε η κάλυψη της συνόδου των ευρωπαίων ηγετών των χωρών του Νότου δίνει η Όλγα Γεροβασίλη.

ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ

 

«Έπαιρναν οδηγίες από πρόσωπα στη Συρία, που βρίσκονται στις τάξεις του Ισλαμικού Κράτους» δήλωσε ο εισαγγελέας του Παρισιού - Τέθηκαν υπό κράτηση στο πλαίσιο της έρευνας για τις αποτυχημένες επιθέσεις στη γαλλική πρωτεύουσα.

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΤΑΝΚ

 

Τρεις Τούρκοι στρατιώτες έχασαν τη ζωή τους και ένας τραυματίστηκε μετά από επίθεση τζιχαντιστών της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS) με στόχο τουρκικό άρμα μάχης στη βόρεια Συρία, όπως ανακοίνωσε ο τουρκικός στρατός.

ΟΙ ΗΠΑ «ΣΚΙΖΟΥΝ» ΤΗΝ DEUTSCHE BANK

 

Πρόστιμο ύψους 2,4 δισ. δολαρίων αναμένει να επιβάλουν στην Deutsche Bank (την κεντρική γερμανική τράπεζα) οι αμερικανικές Αρχές, σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό Manager.

ΣΕ ΔΙΚΗ ΕΞΙ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΣΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ

 

Την παραπομπή στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων εισηγείται η εισαγγελέας εφετών Ελισάβετ Βίδρα για έξι από τους συνολικά 11 κατηγορούμενους για τα εξοπλιστικά, που αφορά παράνομες αμοιβές κρατικών στελεχών για την προμήθεια του ρώσικου αντιαεροπορικού συστήματος OSA AMK.

ΓΙΑΤΙ Η ΜΕΡΚΕΛ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΜΕΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ

 

Η Συνάντηση του Νότου, η μίνι συνάντηση κορυφής της Γαλλίας, της Ιταλίας, της Πορτογαλίας, της Μάλτας, της Κύπρου και της Ισπανίας, που διοργανώνει στην Αθήνα, την Παρασκευή, ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας προσελκύει το ενδιαφέρον της εφημερίδας Die Welt του Βερολίνο.