Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

Η ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

 

Βασικές ειδήσεις που πρέπει να γνωρίζετε:
1).Έλληνες αθλητές μας χάρισαν τα δύο πρώτα μετάλλια από τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.Χρυσός Παραολυμπιονίκης στέφθηκε ο Θανάσης Κωνσταντινίδης στη σφαιροβολία της κατηγορίας F32 ανδρών, με βολή στα 10,39 μέτρα. Η επίδοσή του αποτελεί παγκόσμιο ρεκόρ καθώς ξεπέρασε το 9,86 που είχε θεσπίσει η Διεθνής Παραολυμπιακή Επιτροπή.

ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΘΕΛΕΙ ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΟ ΑΓΩΓΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

Ο Αμερικανός υφυπουργός Ενέργειας αρμόδιος για διεθνείς υποθέσεις, Τζόναθαν Έλκιντ δήλωσε ότι «η ισραηλινή κυβέρνηση εξετάζει την ιδέα της μεταφοράς ισραηλινού και κυπριακού αερίου μέσω ενός νέου υποθαλάσσιου αγωγού προς την ηπειρωτική Ελλάδα.

"ΣΤΕΡΕΨΑΝ" ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΑ ΛΑΘΗ TOY

 

Τι έγινε όμως και το κόμμα που στις Ευρωεκλογές του 2014 είχε προκαλέσει… σοκ και δέος, αποσπώντας ποσοστό 6,6%, έχει φτάσει σήμερα να αποτελεί μία μικρή κουκίδα στον πολιτικό χάρτη;

ΠΩΣ ΠΑΡΑΚΜΑΖΕΙ ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

 

Η εθνολαϊκιστική κυβέρνηση της χώρας με μια σειρά νόμων επιχείρησε τον έλεγχο της δημόσιας τηλεόρασης, των ραδιοτηλεοπτικών υπηρεσιών και την ποδηγέτηση της Δικαιοσύνης, «ψαλιδίζοντας» τις αρμοδιότητες του Συνταγματικού Δικαστηρίου της χώρας.

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ… ΕΞΟΔΟ ΠΑΡΑ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ

 

Την ώρα που ξεκινά ο νέος κύκλος του ελληνικού σίριαλ αυτή την εβδομάδα, οι επενδυτές μένουν μακρυά από τα ομόλογα και τις μετοχές της χώρας.

ΣΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΓΙΑ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟΝΟΙΕΣ ΓΙΑ «ΟΛΛΑΝΔΙΚΟ ΜΠΛΑΚΑΟΥΤ»

 

Έντονο παρασκήνιο με αναφερόμενο «παραεμπόριο πληροφοριών γύρω από τον ISIS» αναδεικνύεται πίσω από τον έλεγχο κλιμακίου της Europol για τον εντοπισμό τζιχαντιστών σε ελληνικό έδαφος.

ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΑΠΟ ΣΕΒ

 

Μάλλον μας εμπαίζουν οι βιομήχανοι, καθώς ο ΣΕΒ, το συνδικαλιστικό τους όργανο, ζητάει ευθέως από την κυβέρνηση να πουλάει ακριβά και στα μέλη του ότι ιδιωτικοποιείται. Συγκεκριμένα ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ) ζητάει από την κυβέρνηση καλύτερη διαχείριση της δημόσιας περιουσίας.

«ΓΛΥΚΟΚΟΙΤΑΖΕΙ» ΤΟ MEGA O MΑΡΙΝΑΚΗΣ

 

Στις κεντρικές εγκαταστάσεις του ΔΟΛ βρέθηκε  το μεσημέρι της Πέμπτης ο Βαγγέλης Μαρινάκης, όπου, σύμφωνα με την Εφημερίδα των Συντακτών, είχε πολύωρη συνάντηση με τον Σταύρο Ψυχάρη.

EΡΧΕΤΑΙ ΡΥΘΜΙΣΗ – ΑΝΑΣΑ ΓΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ

 

Προ των πυλών είναι ρύθμιση ανάσα για όσους χρωστούν αφού στόχος του υπουργείου Εργασίας είναι να αρχίσει να πέφτει και πάλι ζεστό χρήμα στα Ταμεία. Ωστόσο το μεγάλο εμπόδιο είναι οι δανειστές οι οποίοι θα πρέπει να δώσουν το “ΟΚ” για να προχωρήσει η ρύθμιση.

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΦΥΛΑΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ H ΤΟΥΡΚΙΑ

 

Με αφορμή την κατάσχεση τηλεοπτικού υλικού της Deutsche Welle στην Τουρκία από τις αρχές της χώρας, ο Κρίστιαν Μιρ, επικεφαλής της οργάνωσης Ρεπόρτερ χωρίς Σύνορα, κάνει λόγο για πρωτόγνωρο περιορισμό της ελευθεροτυπίας.

ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ

 

Τζιχαντιστές από το Ισλαμικό Κράτος εγκαταλείπουν άρον άρον το στρατηγείο του στην πόλη αλ Μπαμπ της Συρίας, στα περίχωρα της πόλης Χαλέπι, σύμφωνα με μαρτυρίες που επικαλείται το Aranews.