Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

Η ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

 

Βασικές ειδήσεις που πρέπει να γνωρίζετε:
1).Αρχίζουν οι συζητήσεις για τα διαδικαστικά των τηλεοπτικών αδειών
Συνάντηση με τους εκπροσώπους των τεσσάρων προσωρινών υπερθερματιστών θα έχουν σήμερα, Δευτέρα, στις 3 το μεσημέρι ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη και ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρης Κρέτσος προκειμένου να συζητήσουν τα επόμενα διαδικαστικά βήματα για τις τηλεοπτικές άδειες.

ΙΔΟΥ ΠΩΣ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΕΒΑΛΑΝ ΕΝΦΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΦΤΩΧΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ

 

Εκατοντάδες χιλιάδες άνεργοι, ανάπηροι, τρίτεκνοι και πολύτεκνοι φορολογούμενοι με πολύ χαμηλά ετήσια εισοδήματα κατά το προηγούμενο έτος χάνουν και φέτος το δικαίωμα να απαλλαγούν από το 50% ή το 100% του Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας Ακινήτων (ΕΝΦΙΑ) και καλούνται να πληρώσουν κανονικά ολόκληρο το δυσβάσταχτο αυτό φόρο!

ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

 

Προορισμοί και αριθμοί: Αναλυτικά στοιχεία για τη μετανάστευση των Ελλήνων στο εξωτερικό κατά την κρίση. Αναλυτικά στοιχεία σχετικά με τους Έλληνες που έχουν μεταναστεύσει στο εξωτερικό κατά τα χρόνια της κρίσης κατέθεσε στη Βουλή το υπουργείο Εξωτερικών με έγγραφό του, σε απάντηση σχετικής κοινοβουλευτικής ερώτησης.

ΤΩΝ «ΚΟΚΚΙΝΩΝ» ΔΑΝΕΙΩΝ Ο... ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ

 

Δεκάδες εμπόδια νομικής, φορολογικής και διοικητικής φύσεως για την αποτελεσματική διαχείριση των «κόκκινων» δανείων απαριθμεί το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ «ΚΑΤΑΦΘΑΝΟΥΝ ΟΙ GUEST OFFICERS» ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

 

Wil Van Gemert. «Δημιουργήσαμε μια “δεξαμενή” 200  Ευρωπαίων αστυνομικών, οι οποίοι θα διενεργούν δευτερογενείς ελέγχους ασφαλείας στις δομές διαμονής της ηπειρωτικής Ελλάδας», αναφέρει

Η ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

Παράγοντας αστάθειας η Τουρκία. 
Η ισλαμοποίηση της Τουρκίας και οι φόβοι για την Ελλάδα.

Πού οδηγεί την Τουρκία ο Erdogan;  
Αναμφισβήτητα, η άνοδος του κόμματος ΑΚΡ και του ηγέτη του Recep Tayyip Erdogan στην εξουσία της Τουρκίας το 2001 ήταν μια εξέλιξη που ανέτρεψε τις αρνητικές προοπτικές της χώρας και ισχυροποίησε την Τουρκία ως κράτος.

ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΗΣ ΔΕΘ

 

Διεργασίες στον ΣΥΡΙΖΑ εν όψει της ΔΕΘ. 
Τα δύσκολα έρχονται στη Θεσσαλονίκη για τον Αλέξη Τσίπρα. Οι δικαιολογίες έχουν στερέψει και ο πρώτος που το αντιλαμβάνεται καλύτερα απ' όλους στην Κουμουνδούρου είναι ο ίδιος ο Πρωθυπουργός.