Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016

ΝΕΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΝΟΙΞΕ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΣΥΡΙΑ

 

Τουλάχιστον 20 τουρκικά άρματα μάχες πέρασαν τα σύνορα με τη Συρία, κατευθυνόμενα στο χωριό Αλ Ράι, για να εκδιώξουν τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους, ανοίγοντας έτσι ένα νέο μέτωπο στην περιοχή, μετά την επέμβαση της Άγκυρας τον περασμένο μήνα.

ΤΙ ΟΡΟ ΘΕΤΕΙ Ο ΓΙΟΥΝΚΕΡ ΣΤΟΥΣ ΒΡΕΤΑΝΟΥΣ

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του γερμανικού περιοδικού «Spiegel», ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ θα προτείνει να επιτραπεί η πρόσβαση στην εσωτερική αγορά της Ευρωπαϊκής Ένωσης στη Μεγάλη Βρετανία μόνο αν αφήσει ανοιχτά τα σύνορά της για τους Ευρωπαίους πολίτες.

ΧΟΝΤΡΟ ΑΔΕΙΑΣΜΑ ΒΟΡΙΔΗ ΣΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑ

 

Σοβαρό εσωκομματικό ζήτημα δημιουργούν στη ΝΔ οι δηλώσεις του Μάκη Βορίδη για τις τηλεοπτικές άδειες.

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΣΕΒΑΛΕ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ

 

Ο συμπρόεδρος του κουρδικού σοσιαλιστικού κόμματος της Συρίας, PYD, Σαλέχ Μουσλίμ, δήλωσε κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ότι η Τουρκία εισέβαλε στη Συρία εξαιτίας της υποστήριξής της στο Ισλαμικό Κράτος (ISIS), το οποίο απέτυχε να αναχαιτίσει την προέλαση των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων (SDF).

ΜΕΓΑΛΗ «ΕΠΙΤΥΧΙΑ» – ΤΟ ΠΑΣΟΚ «ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ» ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ

 

Ανοίγει ο δρόμος για τη συγκρότηση ενιαίου πολιτικού φορέα στον ευρύτερο χώρο της κεντροαριστεράς και των «μεταρρυθμιστικών» δυνάμεων, καθώς στην χθεσινή συνάντηση των εκπροσώπων του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού προέκυψε σύμπτωση σε σχεδόν όλα τα σημεία.

ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ Γ.ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΟΣ

 

Ποινική διερεύνηση της πλαστογράφησης του ελλείμματος του 2009 με το οποίο η χώρα οδηγήθηκε στα Μνημόνια διέταξε η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου! Η έρευνα "αγγίζει" τόσο τον πρώην πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου, όσο και τον πρώην υπουργό Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου, πέρα από τον φυσικό αυτουργό Α. Γεωργίου.