Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Η ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

 

Βασικές ειδήσεις που πρέπει να γνωρίζετε:
1). Οι τέσσερις που βγήκαν από την ΓΓ Ενημέρωσης με άδεια.
Οι Αλαφούζος, Καλογρίτσας, Κυριακού και Μαρινάκης, είναι οι 4 νικητές του διαγωνισμού για την εξασφάλιση μίας τηλεοπτικής άδειας που κράτησε σχεδόν 70 ώρες. Οι προσφορές των "νικητών" ήταν:

ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΩΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΑΔΕΙΩΝ

 
Ποιοί είναι και τι έχουν κάνει μέχρι σήμερα οι 4 τέσσερις νέοι μιντιάρχες που εξασφάλισαν τηλεοπτική άδεια. Με την ολοκλήρωση της δημοπράτησης των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών, αλλάζει το τηλεοπτικό τοπίο στην Ελλάδα ενώ..... Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ....
 


ΤΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΡΔΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ

 

Σε επίπεδο τακτικισμού, ο Ταγίπ Ερντογάν παίρνει πράγματι αριστείο. Η αντίληψη στη χώρα μας για τα όσα συμβαίνουν έμμεσα ή άμεσα με την Τουρκία, δυστυχώς δεν διεκδικεί αριστείο. Πράγματι, η όποια σύλληψη των όσων συμβαίνουν διαχρονικά με την Τουρκία, αγγίζεται είτε με ενθουσιασμό, είτε με απογοήτευση.

ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ O ΟΛΑΝΤ

 

Μέχρι πριν λίγα 24ωρα οι περισσότεροι αναλυτές κατέληγαν στο συμπέρασμα ότι ο Σοσιαλιστής πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ δεν είχε σοβαρές πιθανότητες να περάσει στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών της Γαλλίας, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν τον Απρίλιο και τον Μάιο του 2017.

ΕΠΙΜΕΝΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ “ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ ΕΥΦΡΑΤΗ”


Ο Ερντογάν απορρίπτει τους αμερικανικούς ισχυρισμούς και εξακολουθεί να υποστηρίζει ότι οι Κούρδοι δεν έχουν περάσει ανατολικά του Ευφράτη και γι΄ αυτό οι επιχειρήσεις θα συνεχιστούν.

TΣΙΠΡΑΣ – ΚΑΜΜΕΝΟΣ : ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΙΑΣ ΑΝΑΡΜΟΣΤΗΣ ΣΧΕΣΗΣ

 

Οι σιωπές του Πάνου Καμμένου το τελευταίο διάστημα είναι αντιστοίχως ανάλογες των συναναστροφών του Αλέξη Τσίπρα με τους Ευρωπαίους Σοσιαλιστές. Ο αρχηγός των ΑΝΕΛ ενοχλείται κάθε φορά που ο Πρωθυπουργός καλείται στις συνάξεις των Ευρωσοσιαλιστών περισσότερο και από τη Φώφη Γεννηματά.

ΜΕΡΚΕΛ ΟΛΑΝΤ ΚΑΙ ΡΕΝΤΣΙ «ΒΛΕΠΟΥΝ» ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ

 

Οι ηγέτες της Γερμανίας, της Γαλλίας και της Ιταλίας θα συζητήσουν τη μεταναστευτική κρίση με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο περιθώριο της συνόδου G20 που θα διεξαχθεί στην Κίνα την Κυριακή και την Δευτέρα, ανακοίνωσε η Γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ.

ΒΡΕΘΗΚΑΝ "ΓΚΙΟΥΛΕΝΙΣΤΕΣ" ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ!

 

Μεγάλη αναστάτωση έχει προκληθεί στη ταξιαρχία της Πολυεθνικής Ειρηνευτικής Δύναμης Νοτιοανατολικής Ευρώπης στον Τύρναβο, αφού ο Ερντογάν εντόπισε οπαδούς του Γκιουλέν.

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΜΕ ΜΕΙΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

 

Η ελληνική κυβέρνηση επεξεργάζεται τη διαγραφή των οφειλόμενων εισφορών με ανάλογη μείωση των μελλοντικών συντάξεων για τους όσους ασφαλισμένους χρωστούν στον ΟΑΕΕ.

ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΖΗΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΩΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ;

 

Η αδύναμη παγκόσμια οικονομική ανάπτυξη θα βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της διάσκεψης των κρατών-μελών της ομάδας G20 που θα πραγματοποιηθεί στις 4 και 5 Σεπτεμβρίου στην Κίνα, ενώ κυρίαρχο ζήτημα στην ατζέντα των συζητήσεων, θα είναι και η προσπάθεια αναδιοργάνωσης της παγκόσμιας οικονομικής διακυβέρνησης.

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ CMEC

 

Το πρώτο βήμα για συμπράξεις της ΔΕΗ με τρίτους στον τομέα της παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, που θα οδηγήσει στην υλοποίηση επένδυσης, ύψους 1 δισ. ευρώ, για την κατασκευή της δεύτερης λιγνιτικής μονάδας παραγωγής ρεύματος στη Φλώρινα θα πραγματοποιηθεί στα μέσα Σεπτεμβρίου.