Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΗΝ REAL NEWS ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 28/8/2016

 
             Διαβάστε όλη τη Συνέντευξη ΕΔΩ....
 


Η ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

 

Βασικές ειδήσεις που πρέπει να γνωρίζετε:
1).Έρχεται και ο ΕΝΦΙΑ. Από σήμερα, Δευτέρα, θα αρχίσουν να αναρτώνται στο TAXIS τα εκκαθαριστικά για τον ΕΝΦΙΑ....

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ;

 

Η Δύση παραμένει αναποφάσιστη μπροστά στο ερώτημα για αποδυνάμωση ή καταστροφή του ISIS. Γιατί το χαλιφάτο πρέπει άμεσα να καταστραφεί.Στο μαρτυρικό Χαλέπι, το σύγχρονο Στάλιγκραντ, η ανθρωποσφαγή συνεχίζεται, η Ιεράπολις (Μανμπιζ) απελευθερώθηκε από τους Κούρδους της Συρίας.

ΓΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ - ΦΙΛΟΚΟΥΡΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ

 

Οι ΗΠΑ επέκριναν σήμερα ως "απαράδεκτες" τις συγκρούσεις ανάμεσα στις τουρκικές δυνάμεις και ορισμένες οργανώσεις της αντιπολίτευσης στη βόρεια Συρία και ζήτησαν απ' όλα τα ένοπλα μέρη, που παίρνουν μέρος στις συγκρούσεις αυτές, να αποσυρθούν και να επικεντρώσουν στη μάχη εναντίον του Ισλαμικού Κράτους.

ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑΣ

 

Ποτέ και σε καμία άλλη χώρα του κόσμου δεν υπήρχαν τόσοι πολλοί και μαζεμένοι σταθμοί παρακολούθησης και συλλογής πληροφοριών στον κόσμο όπως στην μικρή Κύπρο. 

Η ΤΕΧΕΡΑΝΗ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΕΙ S-300 ΑΠΟ ΡΩΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΤΗΣ

 

Σήμερα, ο ουρανός του Ιράν είναι από τους ασφαλέστερους στην περιοχή.Η προστασία των ιρανικών πυρηνικών εγκαταστάσεων είναι πρωταρχικής σημασίας «σε κάθε περίπτωση», δήλωσε στο IRIB ο ταξίαρχος Φαρζάντ Εσμαϊλί, επικεφαλής της ιρανικής αεράμυνας.

ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΤΟΣΚΑΣ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ

 

Την πεποίθησή του ότι η αναδιοργάνωση των υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας θα οδηγήσει σε καλύτερη αστυνόμευση, εξέφρασε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ενώ τόνισε πως θα υπάρξει ειδική μέριμνα για τις περιοχές εκείνες όπου υπάρχει μεγάλη συγκέντρωση προσφύγων.

Ο ΚΟΤΖΙΑΣ ΕΚΟΨΕ ΤΟΝ ΒΗΧΑ ΣΤΟΝ ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ

 

Με μία συμβολική πρωτοβουλία για τις σχέσεις Τουρκίας-ΕΕ, την επίσκεψή του με τον κ. Τσαβούσογλου στο σπήλαιο όπου γεννήθηκε ο Δίας και οδήγησε εκεί την Ευρώπη μετά την απαγωγή της από τη Λιβύη, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς συνέδεσε τη στήριξη της Ελλάδας προς τη γειτονική χώρα.

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕΤΡΑΝΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ

 

Το Associated Press μεταδίδει ότι η Τουρκία έχει ήδη τις πρώτες της απώλειες στη Συρία. Όπως διαβάζουμε στο AP, «το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων της Τουρκίας μετέδωσε ότι ένας Τούρκος στρατιώτης σκοτώθηκε και τρεις τραυματίστηκαν από όπως ειπώθηκε μια επίθεση με ρουκέτα στην Τζαραμπλούς. Αυτή είναι η πρώτη τουρκική απώλεια στη Συρία».

ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ

 

Μονιμοποιούνται χιλιάδες συμβασιούχοι στους Δήμους με το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών για τους ΟΤΑ.

ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΚΑΙ ΙΡΑΝ

 

«Συναίνεση» για τον τρόπο σταθεροποίησης των αγορών πετρελαίου επιδιώκουν Βενεζουέλα και Ιράν, σύμφωνα με όσα δήλωσε το Σάββατο ο πρόεδρος της αμερικανικής χώρας, Νικολάς Μαδούρο, κατόπιν της συνάντησής του με τον Ιρανό υπουργό Εξωτερικών, Τζαβάντ Ζαρίφ.