Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

Η ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

 

Βασικές ειδήσεις που πρέπει να γνωρίζετε:
1).Νεκροί και καταστροφές από τον ισχυρό σεισμό των 6,2 Ρίχτερ στην Ιταλία. Πάνω από 159 νεκροί και δεκάδες τραυματίες είναι ο απολογισμός του σεισμού μεγέθους 6,2 Ρίχτερ που συγκλόνισε την Ιταλία. Το επίκεντρο ήταν στην κεντρική Ιταλία και συγκεκριμένα 2 χλμ από την κοινότητα Ακούμολι.

ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

 

Στο Παρίσι για τη συνάντηση των Ευρωπαίων Σοσιαλδημοκρατών ηγετών. Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αφίχθη στο Chateau de la Celle Saint-Cloud, στην ευρύτερη περιοχή των Παρισίων, όπου ξεκίνησε η Συνάντηση των Ευρωπαίων Σοσιαλδημοκρατών ηγετών.

ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΛΥΜΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ

 

Ιδιαίτερα σκληρή είναι η απάντηση του πρώην Δημάρχου Καλύμνου, Δημήτρης Διακομιχάλης προς τον πρώην υπουργό Εξωτερικών του ΠΑΣΟΚ την περίοδο των Ιμίων, Θεόδωρο Πάγκαλο.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ OΛΑ;

 

Κίνδυνος για την πατρίδα! Οι δηλώσεις του αρμόδιου υπουργού για τη μεταναστευτική πολιτική είναι αποκαλυπτικές και ταυτόχρονα ανατριχιαστικές. Οχι μόνο διότι εμμέσως προαναγγέλλουν την πιθανή έλευση άλλων 180.000 προσφύγων και μεταναστών στη χώρα μας, αλλά κυρίως επειδή επιχειρούν να διαμορφώσουν ένα εκβιαστικό κλίμα.

ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Η «ΑΥΤΑΠΑΤΗ»

 

Μέσα σε αυτούς τους μήνες οι Έλληνες πολίτες είχαν τη δυνατότητα να βγάλουν τα συμπεράσματά τους για το τι συνιστά οδυνηρός κυνισμός για την εξουσία. Η χειραγώγηση του πλήθους με συνθήματα, ψέματα, χυδαίες επιθέσεις, εργαλειοποίηση της οργής και της άγνοιας. Η υποδαύλιση των πιο σκοτεινών ενστίκτων, του φόβου και του μίσους, για την επιτυχία ιδιοτελών πολιτικών σκοπών.

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΣΟΥΔΑ;

 

Τι συμβαίνει στη Σούδα; Το μόνο βέβαιο είναι ότι οι Αμερικανοί προχώρησαν σε σημαντικές εργασίες αναβάθμισής της που κόστισαν περίπου 13 εκατομμύρια δολάρια.

Ο «ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ» ΤΣΙΠΡΑΣ

 

Στο Παρίσι βρίσκεται Αλέξης Τσίπρας, για να συμμετάσχει, ύστερα από πρόσκληση του προέδρου Φρανσουά Ολάντ, για την συνάντηση των σοσιαλιστών αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων.

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 120 ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ

 

Τουλάχιστον 120 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην Ιταλία εξαιτίας του σεισμού που έπληξε τη χώρα τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι.

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΛΝΤΙΡΙΜ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΠΑΙΝΤΕΝ

 

Ικανοποιημένος εμφανίζεται ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Μπιναλί Γιλντιρίμ, μετά τη συνάντηση που είχε με τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν. Ο Γιλντιρίμ έκανε λόγο για «ειλικρινείς» δηλώσεις του Αμερικανού αντιπροέδρου, μετά τη συνάντηση των δύο ανδρών.  

ΣΤΟ ΦΟΥΛ ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ "ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟΥ"

 

Η ωμή παρέμβαση της Κομισιόν για την υπόθεση ΕΛΣΤΑΤ-Γεωργίου με στόχο να επηρεαστεί η ελληνική δικαιοσύνη και να βγει "καθαρός" ο πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέας Γεωργίου, προκάλεσε πολιτικές αντιδράσεις.

ΠΥΡΑΥΛΟΣ ΑΠΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΤΗΣ Β. ΚΟΡΕΑΣ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ

 

Η Βόρεια Κορέα εκτόξευσε έναν πύραυλο από υποβρύχιο από τις ανατολικές της ακτές, είπε ο στρατός της Νότιας Κορέας, στην πιο πρόσφατη από μια σειρά εκτοξεύσεων πυραύλων από την απομονωμένη χώρα που αψηφά τα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών.

ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΤΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

 

Από την προσεχή Δευτέρα 29 Αυγούστου, θα αρχίσουν να αναρτώνται στο TAXIS τα εκκαθαριστικά για τον ΕΝΦΙΑ, ο οποίος θα καταβληθεί σε πέντε δόσεις- η πρώτη έως το τέλος του Σεπτεμβρίου εφέτος και η τελευταία έως το τέλος Ιανουαρίου 2017.