Κυριακή 21 Αυγούστου 2016

ΤΑ ΕΞΙ ΚΡΙΣΙΜΑ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

 

Το απαιτητικό δίμηνο που έχει μπροστά της η κυβέρνηση. 6 κρίσιμα προαπαιτούμενα και η υποδόση των 2,8 δισεκ. ευρώ.Δυόμιση κρίσιμους μήνες έχει, ξανά, μπροστά της η κυβέρνηση καθώς καλείται να «κλείσει» όλες τις εκκρεμότητες που έχει με τους δανειστές και από τις οποίες εξαρτάται η αναμενόμενη εκταμίευση της υποδόσης των 2,8δισεκ. ευρώ αλλά και η πορεία της δεύτερης αξιολόγησης που η κυβέρνηση θέλει να ξεκινήσει το συντομότερο δυνατό.

Η ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΜΠΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ;

 

Οι Ηνωμένες Πολιτείες απέστειλαν τη Πέμπτη αεροπλάνα για να προστατεύσουν τις ειδικές δυνάμεις τους, σύμφωνα με το Πεντάγωνο. Στη Συρία, ο πόλεμος γράφεται στον πληθυντικό. Ενώ οι πιστές δυνάμεις στη κυβέρνηση και οι αντάρτες προετοιμάζονται για ένα νέο γύρο στο Χαλέπι, μια άλλη μάχη παίρνει μορφή 350 χιλιόμετρα προς τα ανατολικά.

ΤΟ ΟΛΟ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΤΗΝ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ

 

Η προσέγγιση .“Καζάνι που βράζει” η Μεσόγειος.Πρόκειται για ένα γεγονός, που δεν το αρνούνται οι Αμερικανοί. Η επαναπροσέγγιση του προέδρου της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν με τον Ρώσο ομόλογό του, Βλαντιμίρ Πούτιν έχει ανησυχήσει ιδιαίτερα την Ουάσιγκτον. Όλες οι ανεπίσημες ενημερώσεις είναι αποκαλυπτικές των αμερικανικών ανησυχιών.

ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ S-300 ΑΝΑΜΕΝΕΙ ΤΟ ΙΡΑΝ ΕΝΤΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

 

Μέσα στον Σεπτέμβριο το Ιράν ολοκληρώνει τις παραλαβές των συστημάτων S-300 που έχει αγοράσει από τη Ρωσία.Την ανακοίνωση έκανε ο υπουργός Άμυνας του Ιράν Χοσέιν Ντεχάν,ο οποίος είπε πως η Τεχεράνη αναμένει από την Μόσχα να εκπληρώσει τις δεσμεύσεις της.

ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

Σχέδιο για την ανακατανομή των προσφύγων σε όλη τη χώρα με βάση τα πληθυσμιακά κριτήρια προωθεί η κυβέρνηση. Θα δημιουργηθούν κέντρα φιλοξενίας σε όλες τις περιφέρειες της Ελλάδας, όπως δήλωσε στην Καθημερινή της Κυριακής ο εκπρόσωπος του Συντονιστικού Οργάνου για το Προσφυγικό, Γιώργος Κυρίτσης με στόχο τη στέγαση σε κάθε δομή από 500-1000 πρόσφυγες.

ΤΑ 4 ΕΦΙΑΛΤΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2017

 

Πάνω από €1.000 ΕΝΦΙΑ θα πληρώσουν 600.000 ιδιοκτήτες ακινήτων: Ο στόχος είσπραξης 2,65 δισ. ευρώ από τον φετινό ΕΝΦΙΑ θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό από τις οικονομικές αντοχές 600.000 ιδιοκτητών, καθένας εκ των οποίων θα κληθεί να πληρώσει πάνω από 1.000 ευρώ σε κύριο και συμπληρωματικό φόρο.

ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΑ Η ΡΩΣΙΑ ΚΛΕΙΔΩΣΕ ΤΟΝ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ

 

Ρωσικά αντιαεροπορικά και αντιβαλλιστικά συστήματα μακρού βεληνεκούς S-400 και S-300, αναπτύσσονται εδώ και λίγες ώρες γύρω από την ρωσική αεροπορική βάση Νόντζι του Ιράν όπου έχουν μεταφερθεί επίσης στρατηγικά βομβαρδιστικά αεροσκαφη Tu-22SM και υποστρατηγικά μαχητικά κρούσης Su-34.