Τρίτη 16 Αυγούστου 2016

Η ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

 

Οι βασικές ειδήσεις που πρέπει να γνωρίζετε:
1).To χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Λευτέρης Πετρούνιας. Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Λευτέρης Πετρούνιας στον τελικό των κρίκων κάνοντας περήφανους για ακόμη μια φορά όλους τους Έλληνες.

Η ΑΝΘΡΩΠΟΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΕΝΟ 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 1943

 

Η διαδρομή από την Άρτα στο Κομμένο, ένα καμποχώρι κοντά στις εκβολές του Άραχθου ποταμού στον Αμβρακικό, δεν έχει αλλάξει πολύ από το 1943.

ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΗΝ ΥΕΜΕΝΗ

 

Νεκροί και τραυματίες από μια ακόμη βρώμικη αεροπορική επιδρομή σε νοσοκομείο στην Υεμένη. Έντεκα άνθρωποι, μεταξύ των οποίων ένα μέλος του προσωπικού των Γιατρών χωρίς Σύνορα (MSF), σκοτώθηκαν και τουλάχιστον 19 τραυματίστηκαν σε αεροπορική επιδρομή που έπληξε τη Δευτέρα ένα νοσοκομείο της πόλης Αμπς, στην Υεμένη, ανακοίνωσε η MKO.

ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ!

 

Ο Ερντογάν παρέλαβε κράτος και θα παραδώσει στρατόπεδο συγκέντρωσης! Νέες συλλήψεις! Ο Ερντογάν παρέλαβε το κράτος που λεγόταν Τουρκία κι όπως όλα δείχνουν θα παραδόσει ένα ατελείωτο στρατόπεδο συγκέντρωσης!

ΡΩΣΙΚΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ

 

Για «ουκρανική εισβολή στην Κριμαία» ζεσταίνουν την πολεμική μηχανή. Αποδείξεις για «ουκρανικές εισβολές στην Κριμαία» είναι έτοιμη να παράσχει η Μόσχα, την ώρα που είναι σε εξέλιξη ρωσικά γυμνάσια στην ανατολική Μεσόγειο.

ΟΙ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΕΣ ΜΑΧΕΣ ΣΕ ΑΣΤΙΚΟ ΙΣΤΟ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ ΣΤΟ ΧΑΛΕΠΙ

 

Η μάχη του Χαλεπιού, της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης της Συρίας, είναι μια από τις χειρότερες που έχουν γίνει ποτέ στην εποχή μας σε αστικό κέντρο, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Διεθνούς Επιτροπής του Ερυθρού Σταυρού (ΔΕΕΣ).

Ο ΡΕΝΤΣΙ ΕΚΑΝΕ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ Α ΛΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

 

Σε εκκαθαρίσεις και σαρωτικές αλλαγές που θυμίζουν... Ερντογάν, προχώρησε ο Ιταλός πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι στην ιταλική ραδιοτηλεόραση.   Παράλληλα φρόντισε να απομακρύνει από τις κομβικές και επιτελικές θέσεις σημαντικούς δημοσιογράφους.

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΚΟΥΡΔΟΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

 

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες από την Τουρκία, Κούρδοι μαχητές σκότωσαν έναν αξιωματούχο του τουρκικού κυβερνώντος κόμματος AKP του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στη νοτιοανατολική επαρχία Σιρνάκ, τον οποίο είχαν απαγάγει μαζί με τον αδελφό του στη διάρκεια ελέγχου ασφαλείας σε έναν αυτοκινητόδρομο αργά την Παρασκευή, δήλωσαν πηγές ασφαλείας.

ΔΕΙΧΝΕΙ ΔΟΝΤΙΑ Ο ΠΟΥΤΙΝ

 

Φουντώνει το ψυχροπολεμικό κλίμα μεταξύ Δύσης και Μόσχας. Την ώρα που το ΝΑΤΟ κινείται απειλητικά κοντά στα σύνορα της Ρωσίας με την Ευρώπη, ο Βλαντιμίρ Πούτιν επιχειρεί να απαντήσει με στρατιωτικά γυμνάσια στην Ανατολική Μεσόγειο.

ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟ ISIS

 

Το Στρατιωτικό Συμβούλιο της Μανμπίτζ, το επιτελείο των υπό κουρδική διοίκηση Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων (SDF) που απελευθέρωσαν την πόλη Ιεράπολη (Μανμπίτζ) της βορειοδυτικής Συρίας από το Ισλαμικό Κράτος (ISIS).

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΟ BREXIT

 

Περιορισμένες οικονομικές επιπτώσεις θα έχει βραχυπρόθεσμα για τη Γερμανία η απόφαση της Μ. Βρετανίας για έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση, εκτιμά η Ομοσπονδιακή Τράπεζα (Bundesbank), επισημαίνοντας ότι το επιχειρηματικό κλίμα παραμένει θετικό και ότι θα συνεχιστεί η ανάπτυξη της οικονομίας. Την ίδια ώρα, ζητά αύξηση του ορίου συνταξιοδότησης στα 69 ως το 2060.