Κυριακή 14 Αυγούστου 2016

Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ!...

 

Απαντήσεις σε διάφορα ερωτήματα που έχουν τεθεί κατά καιρούς από βιβλικούς ή ιστορικούς ερευνητές και έχουν να κάνουν με το θείο πρόσωπο της Αειπαρθένου Μαρίας, της Παναγίας σε σχέση με τον Ελληνισμό!...

ΣΤΗ ΔΕΘ Η ΜΑΧΗ

 

Τα σχέδια της κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο «επικοινωνιακό παιχνίδι» της ΔΕΘ. Ιδιαίτερα μεγαλεπήβολοι φαίνονται πως είναι οι σχεδιασμοί της κυβέρνησης για την επικοινωνιακή εκμετάλλευση των εγκαινίων της ΔΕΘ.

ΒΟΜΒΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΧΑΛΕΠΙ 51 ΑΜΑΧΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΠΛΗΓΜΑΤΑ

 

Τουλάχιστον 51 άμαχοι, μεταξύ των οποίων τέσσερα παιδιά, σκοτώθηκαν το Σάββατο από αεροπορικές επιδρομές και βομβιστικές επιθέσεις που σημειώθηκαν στο Χαλέπι και στην ευρύτερη περιοχή της επαρχίας στην βορειοδυτική Συρία, ανέφερε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΣΑ ΘΑ ΥΠΟΜΕΙΝΟΥΝ;

 

Πότε επιτέλους θα αναλάβουμε δράση; Ακόμα μια μέρα υπομονής. Είμαστε τραγικά ανυπόφοροι ακόμη και για τους ίδιους τους εαυτούς μας. Σέρνουμε τα πόδια μας, όπως σέρνουμε το σαρκίο μας, όπως σέρνουμε τις ζωές μας έχοντας αποδεχτεί ότι είμαστε το πιο άχρηστο υλικό μιας χώρας που πρέπει να χωθεί σε φούρνους εξόντωσης.

Η ΡΩΣΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ

 

Είμαστε μάρτυρες μιας ολικής επαναπροσέγγισης Ρωσίας - Τουρκίας, η οποία ξεκίνησε πριν από μερικούς μήνες ύστερα από τη συγγνώμη του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και φτάνει στο αποκορύφωμα της με την επίσκεψη του στην Αγία Πετρούπολη.

ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΛΟΜΒΙΑ

 

Χιλιάδες πολίτες από τη Βενεζουέλα πέρασαν τα σύνορα με την Κολομβία νωρίς το πρωί του Σαββάτου, προκειμένου να προμηθευτούν τρόφιμα και φάρμακα. Κάποιοι άνθρωποι ταξίδεψαν από όλες τις περιοχές της Βενεζουέλας για να σταθούν στην ουρά ελπίζοντας να περάσουν τα σύνορα για να αγοράσουν τρόφιμα και άλλα βασικά αγαθά που βρίσκονται σε έλλειψη στην χώρα τους, η οποία έχει βυθιστεί σε οικονομική κρίση.

ΥΠΟ ΜΕΡΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΥΣΤΟ

 

Σε ύφεση οι πυρκαγιές σε Κέα και Αλιβέρι - Σε ποιες περιοχές υπάρχει κίνδυνος σήμερα για εκδήλωση πυρκαγιάς.  Μάχη με τις φλόγες και τους δυνατούς ανέμους, εντάσεως 8 μποφόρ έδωσαν χθες, Σάββατο.

ΒΡΕΘΗΚΕ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΔΙΔΥΜΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ

 

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, την ανακάλυψη ενός νέου εξωπλανήτη ο οποίος θεωρείται «δίδυμος» της Γης πρόκειται να ανακοινώσουν στα τέλη Αυγούστου οι αστροφυσικοί του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Αστρονομικών Ερευνών στο Νότιο Ημισφαίριο (ESO).

ΙΡΑΝ-ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

 

Φαίνεται πώς τα «βρήκαν» Τουρκία και Ιράν, τόσο σε εκείνα που ανακοίνωσαν όσο και στα άλλα που αποτελούν πεδίο της «μυστικής διπλωματίας». Ωστόσο, τα μηνύματα προς τους δυτικούς αποδέκτες στάλθηκαν. Και ήταν ξεκάθαρα.

ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ «ΧΕΡΙ» ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ Ο ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΠΑΕΙ ΤΟΥΡΚΙΑ

 

Στις 24 Αυγούστου αναμένεται να επισκεφτεί την Τουρκία ο αντιπρόεδρος της αμερικανικής κυβέρνησης Τζο Μπάιντεν, σύμφωνα με δηλώσεις του Τούρκου πρωθυπουργού, Μπιναλί Γιλντιρίμ στην εφημερίδα «Χουριέτ».

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΤΟ

 

Δεύτερη σε δαπάνες για τη Βορειοατλαντική Συμμαχία (ΝΑΤΟ) σε σχέση με το ΑΕΠ της έρχεται η Ελλάδα, αμέσως μετά τις ΗΠΑ, σύμφωνα με τα αποκαλυπτικά στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο γγ του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ.

«ΠΕΣΚΕΣΙ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ 3.000 ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

 

Στην Κρήτη αναμένεται να μεταφερθούν το επόμενο διάστημα περισσότεροι από 3.000 μετανάστες. Στο πλαίσιο του κανονισμού Δουβλίνο 3.Κάθε κράτος της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχει το δικαίωμα να στείλει σε άλλη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όσους πρόσφυγες κρίνει ως υπεράριθμους στο έδαφός του.