Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

Η ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

 

Οι βασικές ειδήσεις που πρέπει να γνωρίζετε:
1).Χάλκινο για την Ελλάδα! Το πρώτο μετάλλιο για την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες έφερε η 20χρονη αθλήτρια από τη Δράμα, Άννα Κορακάκη, στην σκοποβολή στο αεροβόλο των 10μ.

ΜΙΑ ΕΚΘΕΣΗ - ΚΟΛΑΦΟΣ ΤΟΥ ΔΝΤ

 

Τα εγκληματικά λάθη του ΔΝΤ... ε και, τι έγινε;Μία έκθεση - κόλαφος του ΔΝΤ, η συνέντευξη του νομπελίστα Stiglitz και το άρθρο του Spiegel θέτουν τας χείρας εις τους τύπους των ήλων της ελληνικής τραγωδίας.

AΣΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟ PKK ΖΗΤΗΣΑΝ ΤΡΕΙΣ ΤΑΞΙΑΡΧΟΙ ΚΑΙ 57 ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ!

 

Αυτό δεν μπορούσε να το σκεφτεί ούτε ο πιο ευφάνταστος νους! Ήταν γνωστό από δικές μας πηγές ότι ορισμένοι από τους 307 λιποτάκτες στρατιωτικούς των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων, κατέφυγαν στη Συρία και στους Κούρδους.

Ο κ. ΚΑΡΓΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΜΙ

 

Μο ζητήθηκε πρό καιρο νά χω συμμετοχή σέ μιά συζήτηση γιά τό πό νέγερση τζαμί σέ μιά πρωινή κπομπή τς Δημόσιας Τηλεοράσεως. λήθεια, κανείς ρμόδιος δέν σκέφθηκε τί σημαίνει ρος δημόσιος, ταν κφέρεται κατά θηλυκό γένος;. ρνήθηκα, προφασιζόμενος βαρηκοΐα.

«ΘΕΡΜΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ» ΣΥΡΙΖΑ

 

Η εκκένωση κτιρίων που είχαν καταληφθεί από αντιεξουσιαστές στη Θεσσαλονίκη και η εν συνεχεία προσαγωγή τους υπήρξαν η αφορμή επιθέσεων κατά γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ.

ΛΕΕΙ Ο ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ: “ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ Η ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΕΕ”

 

«Ψευδαίσθηση» αποτελεί ακόμη και η ιδέα ότι η Τουρκία ή έστω και ένα μικρό κράτος θα μπορούσε τώρα να ενταχθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση, δήλωσε ο Αντικαγκελάριος της Γερμανίας Ζίγκμαρ Γκάμπριελ και εκτίμησε ότι θα χρειαστούν δέκα-είκοσι χρόνια προκειμένου η Τουρκία να είναι έτοιμη για ένταξη.

TA ΕΜΠΟΔΙΑ ΜΕΤΡΩΝΤΑΣ

 

Ένα δύσκολο φθινόπωρο φαίνεται να έχει μπροστά της η κυβέρνηση, και ως εκ τούτου ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, έχει επισημάνει στους υπουργούς του τις προτεραιότητες που πρέπει να τηρηθούν - ακόμα και αν μέχρι τον Δεκαπενταύγουστο οι ρυθμοί θα είναι χαλαροί.

Η ΡΩΣΟ-ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΚΑΙ H ΔΥΣΗ

 

Το αποτυχημένο πραξικόπημα στη Τουρκία προκάλεσε σειρά τεκτονικών μετατοπίσεων, στις γεωπολιτικές πλάκες της Ευρασίας και της Μέσης Ανατολής, που ακόμα βρίσκονται σε εξέλιξη.

ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΚΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Οι συνειδητοί υποστηρικτές της ανοικτής κοινωνίας γνωρίζουν ότι αυτή θεμελιώνεται σε τρία αλληλένδετα είδη ελευθερίας: την πολιτική (δυνατότητα επιλογής των κυβερνητών της χώρας χωρίς εξαναγκασμό), την οικονομική (δυνατότητα των καταναλωτών και των παραγωγών να λαμβάνουν αποφάσεις ελεύθερα.

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ

 

Λεφτά φαίνεται πως υπάρχουν. Απλά όχι για το ΕΚΑΣ, ή για τους χαμηλοσυνταξιούχους γενικότερα. Δεν υπάρχουν για τη στήριξη των ανέργων ή την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας.

ΠΡΟΧΩΡΑ Ο EAST-MED

 

Σε εξέλιξη βρίσκεται η προεργασία για την ανάπτυξη του αγωγού φυσικού αερίου East-Med, όπως τουλάχιστον φαίνεται από τη χθεσινή υπογραφή συμφωνίας συνεργασίας. 

Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΗΣ ΓΙΑ «ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ»

 

Καμπάνια στήριξης δανειοληπτών ξεκίνησε η Εθνική Τράπεζα, όπως αναφέρει και σε άρθρο του στην Κυριακάτικη Καθημερινή ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΤΕ, Λεωνίδας Φραγκιαδάκης.

ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

 

Οι αστυνομικοί θα μπορούν στο εξής να κάνουν νόμιμα και δεύτερη δουλειά όπως… καλλιεργητές, καλλιτέχνες, ηθοποιοί, αγιογράφοι, ζωγράφοι, μουσικοί, συγγραφείς, καθηγητές κλπ.

ΜΚΟ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΚΑΛΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΝΑ ΔΙΑΔΩΣΟΥΝ «ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ» ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση Mission Dawah, η οποία αποτελεί τμήμα της Ισλαμικής Ακαδημίας Παιδείας και Έρευνας (iERA) που ιδρύθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2009 από τον Αμπντούρ Ραχέεμ Γκριν (Abdur Raheem Green).