Σάββατο 6 Αυγούστου 2016

ΗΧΗΡΗ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΚΙΝΤΖΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ

 

Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί δεν προσήλθε στην συγκέντρωση για στήριξη της Δημοκρατίας στην Τουρκία, που πραγματοποιήθηκε εχθές το βράδυ στο κατεχόμενο τμήμα της Λευκωσίας και οργανώθηκε από οπαδούς του AKP, παρουσία του αναπληρωτή πρωθυπουργού της Τουρκίας, αρμόδιου για θέματα Κύπρου, Τουγρούλ Τουρκές.

ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΠΙΘΑΝΟΙ ΣΤΟΧΟΙ

 

Ισραηλινή εταιρεία start-up που εξειδικεύεται στη συλλογή, επεξεργασία και ανάλυση πληροφοριών ασφαλείας του διαδικτύου ανακοίνωσε ότι κατόρθωσε να διεισδύσει στην επικοινωνία των πυρήνων του ISIS, με σκοπό την πραγματοποίηση τρομοκρατικών επιθέσεων ανά τον κόσμο.

ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ 18ΧΡΟΝΟΥ ΑΦΡΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΟΡΓΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ

 

Το βίντεο, που δόθηκε στη δημοσιότητα από τις αρχές, χαρακτηρίστηκε «σοκαριστικό και ανησυχητικό» από ανεξάρτητη αστυνομική επιτροπή ελέγχου. Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ο 18χρονος Πολ Ο’ Νιλ έκλεψε ένα αυτοκίνητο στις 28 Ιουλίου και έγινε αντιληπτός από αστυνομικούς.

ΧΙΡΟΣΙΜΑ 6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 1945

 
Τέτοια μέρα πριν από 71 χρόνια, η ανθρωπότητα άλλαζε σελίδα. Και δεν ήταν καθόλου ευχάριστη αυτή η επόμενη σελίδα. Το πρωί της 6ης Αυγούστου 1945 ένα βομβαρδιστικό B-29 απογειώθηκε από το νησί Tinian του Ειρηνικού. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ....

 


ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ 8 ΤΟΥΡΚΟΙ

 

Η ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών με την οποία διαχωρίζεται η υπόθεση της χορήγησης ασύλου από τη Σουηδία σε Τούρκους πολίτες από αυτήν των 8 πραξικοπηματιών.

ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ: ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΤΥΧΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ

 

Στο επίκεντρο της πάντα επίκαιρης συζήτησης για το ασφαλιστικό ζήτημα τα τελευταία χρόνια, τόσο στην χώρα μας όσο και ευρύτερα στην Ευρώπη, βρίσκεται το δημογραφικό πρόβλημα.

ΠΡΩΗΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ CIA ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ

 

O Ντόναλντ Τραμπ, ο υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, είναι ένας «πράκτορας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, χωρίς να το έχει αντιληφθεί», κατήγγειλε σήμερα ένας πρώην επικεφαλής της CIA, σε ένα άρθρο γνώμης στους New York Times.

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΕΝ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ;

 

Εάν η ΕΚΤ δεν αυξήσει τα επιτόκιά της, ώστε να ενισχυθεί πανευρωπαϊκά η κεφαλαιακή βάση των τραπεζών, πολλές μικρομεσαίες επιχειρήσεις στην Ευρωπαϊκή Ένωση θα κλείσουν…

ΠΟΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΙΛΤΟΝ

 

Θέμα χρόνου είναι να κλείσει οριστικά η συμφωνία παραχώρησης του εμβληματικού ξενοδοχείου Χίλτον στην κοινοπραξία Τουριστικές Επιχειρήσεις Μεσσηνίας Α.Ε. (όμιλος Κωνσταντακόπουλου) και D-Marine Investments Holding B.V.(σ.σ. θυγατρική της Dogus στην Ολλανδία).

ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ Η ΔΕΗ

 

Δεν θα προχωρήσει σε αύξηση τιμολογίων της διαβεβαιώνει η ΔΕΗ με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα ύστερα από την ψήφιση του νόμου για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΟΥ ΓΚΙΟΥΛΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ


Το ενδεχόμενο επιθέσεων κατά της ζωής του Τούρκου ιμάμη Φετουλάχ Γκιουλέν, που ζει αυτοεξόριστος στην Πενσιλβάνια των ΗΠΑ, εξέφρασαν οι δικηγόροι του. Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου.

ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ

 

Αποκατάσταση των απευθείας συνομιλιών με την Άγκυρα επιθυμεί ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Φρανκ Βάλτερ Στάινμαγερ παρά τις ανησυχίες που διατυπώνονται σχετικά με τις συλλήψεις.

ΝΕΑ «ΛΙΣΤΑ ΜΠΟΡΓΙΑΝΣ» ΜΕ 160.000 ΥΠΟΠΤΟΥΣ ΓΙΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ

 

Νέα «λίστα Μπόργιανς» με 160.000 ύποπτους για φοροδιαφυγή, διαβίβασε σε 19 ευρωπαϊκές χώρες το ομόσπονδο κρατίδιο της Ρηνανίας-Βόρειας Βεστφαλίας.